Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 CAPRICORN. Fii atent la orice este foarte intens sau dramatic

04.08.2019
Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 CAPRICORN. Fii atent la orice este foarte intens sau dramatic

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Capricorn. Uneori, presupunerile legate de cei mai apropiați se pot dovedi greșite, iar nevoia momentului este să arunci o a doua privire. Contribuțiile personale în toate relațiile, dar mai ales în dragoste și căsătorie, sunt factorul decisiv. Îmbunătățirea legăturilor cu ceilalți poate crea relații mai puternice dacă ești gata să abordezi micile probleme și stopând astfel degenerarea lor.

Dacă există vreun lucru care pare bătut în cuie, se va schimba. În această săptămână și în următoarele săptămâni, accentul va cădeape sectorul transformării și renașterii ceea ce te-ar putea încuraja să lași cele vechi să se ducă și să îmbrățișezi lucruri noi. Deoarece acest sector răspunde și de activele comune, afaceri și finanțe, influențele prezente le-ai putea simți foarte bine.

Pentru a obține ceea ce îți dorești, poate fi dedorit să fii puțin teatral sau dramatic atunci când faci o prezentare de afaceri sau ceri băncii un împrumut. Modalitățile creative de a-ți promova munca și de a prezenta ceea ce ai de oferit pot duce la un randament mai ridicat, așa că nu îți fie frică să încerci ceva diferit.

În plus, cu coordonatorul de tranzacții, Mercur, orice confuzie legată de tranzacțiile de afaceri sau chestiunile legate de bani încep să se disipeze.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Capricorn Relaţional

 Fii creativ și găsește mici soluții noi pentru a-ți condimenta viața amoroasă. Ai putea da un nou sens scopului, astfel încât să dedici timp real și energie relației. Dacă vrei ca lucrurile să avanseze, trebuie să fii cu adevărat deschis și să arăți multă grijă. Fii dispus să îți ajustezi planurile pentru a se potrivi cu programul partenerului tău. Împărtășește un secret și fii deschis cu privire la trecutul tău. Acest lucru vă va ajuta să stabiliți un viitor mai clar împreună.

Respiri ușurat de când Mercur a revenit în mers normal. În cazul în care nu poți rezista în ceea ce privește întâlnirile din ultima vreme, nu uita că acestea vor da naștere la toate amestecurile și neînțelegerile posibile din lume!

Te simți confortabil cu Luna în Săgetător în weekend, deoarece îți oferă șansa de a demonstra ce ai face ca partener de încredere. Potrivirea ta perfectă pentru tine este cineva care preferă substanța decât stilul.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Capricorn Profesional

 Conservă-ți energia în loc să mergi mai departe cu un plan care nu este încăbătut în cuie. Ești mai bine să aștepți să vină și planurile B și C, mai degrabă decât să înaintezi orbește cu planul A. Alții vor gravita în jurul tău în dorința de a te aborda.

Dacă nu te relaxezi acum, vei dori să o faci în curând. Fii atent la orice este foarte intens sau dramatic. Pot exista evenimente nefericite cu privire la piața de schimb. Fă ceea ce este cel mai confortabil și mai familiar. Este un moment bun pentru a trece în revistă istoricul unei afaceri sau a unui anumit proiect la care lucrezi. Așteaptă-te să fi popular acum. 

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Capricorn Financiar

Investește banii pe care îi ai, cu înțelepciune. Cere câteva sfaturi de la experți dacă trebuie și evită speculațiile neînțelepte. S-ar putea să te confrunți cu un regres, personal sau profesional. Nu te lăsa absorbit de trecut. O relație sau o legătură din viața ta se poate încheia în această fază. Cred că estebine să îți dorești să stabilești noi conexiuni financiare. Cercetează o nouă cale pe care te poți baza. Pe de altă parte, s-ar putea să te simți cântărit acum, incapabil să-ți atingi nivelul obișnuit de productivitate.

Cu toate acestea nivel de încredere în eforturile tale este ridicat. Dacă încerci să obți o promoție pentru munca grea sau un salari potrivit, nu vei avea probleme să îi convingi pe șefii cei mari că merită. Foarte bine susținută casa studiilor, a călătoriilor și limbilor străine, ceea ce aduce un moment minunat să te gândești la extinderea abilităților tale pentru recompense și mai mari.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Capricorn Sănătate

Să rămâi concentrat pe visele tale este o parte din ceea ce reprezintă exercițiul fizic. Odată cu pregătirea, disciplina și rezistența din viața de zi cu zi, învățăm să așteptăm rezultate de acolo de unde ne direcționăm energia. Astfel, dorința a ceva ar putea fi un anumit mod eficient susținut de o insistență suplimentară și prin stabilirea obiectivelor pe care ți le propui prin dietă. Obiceiurile sănătoase duc de multe ori la transformarea viselor în realitate.

Horoscop Minerva 5 – 11 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.