Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 SCORPION. Poți să te găsești în centrul atenției

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Scorpion. Uneori, prefrând o anumită coloratură a vieții ai putea să ratezi detalii nelalocul lor care mai apoi să te încetinească. Este timpul să dai lucrurilor mici onoarea cuvenită, astfel încât să îți poată servi scopulului mai mare. Făcând acest lucru, poți descoperi și o versiune mai bună a propriei viziuni. În anumite privințe, se pare că nu poți face un pas greșit. Sigur, impactul este resimțit profund atât în ​​viața de familie, cât și în relațiile tale emoționale sau personale.

Acum este momentul pentru a-ți pune amprenta asupra lucrurilor și pentru a-ți sărbători calitățile speciale. Poți să te găsești în centrul atenției săptămâna aceasta și în săptămânile următoare, în timp ce Marte, Soarele și Venus se mișcă prin sectorul obiectivelor și a carierei, adică prin Casa a 10-a.

Promovezi, promovezi, promovezi și poți constata că oportunitățile și noile afaceri vin asemenea unui tăvălug. Ești dispus să pui energie pentru ca lucrurile să se întâmple, iar asta contează pâmă la urmă. Pe măsură ce Mercur revenit în mers direct, clarifică ideile, vei constata că frustrările încep să se topească și viața devine, trepta,t mai ușoară.

Miercuri este perfectă pentru a face pași pentru îndeplinirea unei ambiții mai mari sau pentru a solicita un loc de muncă mai bun. Oricare ar fi următorul pas, acesta este momentul să mergi înainte. O ofertă neașteptată ar putea veni, în drum, vineri sau în weekend. Ar trebui să o acceptați, ai încredere în instinctele tale.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Scorpion Relaţional

 Stai calm și concentrat, vei suporta bine relațiile sentimentale, viața de familie și cariera. Toate proiectele se dovedesc favorabile acum. Cu perspectiva potrivită, faci alegerile potrivite. Abilitatea ta intelectuală te ajută să te orientezi în direcția cea bună. Călătoria și comunicarea sunt vitale și te pot ajuta să te agăți de contacte sociale puternice. Socializează cu partenerii.

Ești gata să faci față energiei dramatice de la începutul săptămânii. Nu îți place să fii în centrul atenției, dar oportunitatea de a întâlni pe cineva crește atunci când ești.

Mercur îți aduce înapoi instrumentele pentru a exprima ceea ce este în inima și în sufletul tău. Nu îți place să îți pui aufletul pe masă, dar dacă este necesar să atragi atenția cuiva, fă-o! 

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Scorpion Profesional

 Vei fi testat. Scepticii din jur trimit un adevărat cutremur în lumea ta, care probabil zguduie structurile pentru care ai muncit atât de mult ca să le creezi. Rezultatele acestui test depind de cât de bine ți-ai făcut temele.

S-ar putea să fii nevoit să joci consecințele deciziilor anterioare. Pregătește un exemplu de servicii excelente pentru clienți. Nu te abține într-o situație în care te simți neapreciat sau ușurat. Lasă iritațiile minore să se ducă. Dacă trebuie să lucreze peste orele de program, te vei distra de fapt, indiferent de sarcină. Un sentiment de comuniune poate face colegii să se simtă ca într-o familie. Este un moment minunat pentru a te gândi ce porți la birou. Deh, cochetăria…

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Scorpion Financiar

 Poate fi momentul să semnezi documente semnificative, finalizând o afacere sau parteneriat important, poate cu o agenție guvernamentală sau o corporație de anvergură. Discută toate aceste decizii cu partenerul și tovarășii apropiați. Ești calm, chiar și în situații grave. De această atitudine vor beneficia mulți, inclusiv prieteni și familia. Uniți sub tensiune poate duce la parteneriate noi și la o probabilitate crescută de a-ți atinge obiectivele.

Este timpul să iei în considerare ideea de a fi propriul șef și o schimbare. Modul în care câștigi banii se adaptează acțiunilor și evenimentelor de moment, lucru care se dublează săptămâna aceasta. Ceea ce crezi că este azi poate nu va fi acolo mâine, așa că asigură-te că îți depui banii câștigați cu greu, într-un loc sigur. Viitorul preconizat este posibil prin faptul că ai răbdare să îți înmulțești banii. 

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Scorpion Sănătate

 Beneficiind la maxim de timpul tău privat fii atent la ceea ce mănânci, astfel încât orice schimbare bruscă de regim să nu te facă să te simți inconfortabil. Nu există niciun motiv pentru care nu trebuie să continui să mănânci trei mese de bază, fără gustări în afară de fructe sau de legume. Cu tot stresul adăugat în prezent, este deosebit de important să bei multă apă și să stă departe de deshidratarea datorată cafelei sau ceaiului negru.

Horoscop Minerva 5 – 11 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top