Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 LEU. Eliberează-te de ego

04.08.2019
Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 LEU. Eliberează-te de ego

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Leu. În această fază ciudată și misterioasă, poți simți că aștepți ca lucrurile să se liniștească, să se adune pentru că încă nu știi exact ce sunt. Evenimentele pe care le trăiești sunt, de fapt, replierea în sine, în spatele scenei, și poți rezerva unele surprize atunci când totul pare rezolvat. Cel mai bun lucru este să faci cât mai puține presupuneri și să nu pariezi pe acei caii vechi.

Universul te încurajează să râzi cât mai tare posibil pentru a arăta că tu conduci jungla. Cu un câteva influențe puternice în semnul tău, strălucești intens și atragi o atenție deosebită. Eeste una dintre cele mai bune momente pentru a-ți prezenta munca, a delega sarcini sau pentru a prelua un proiect. Ai autoritatea de a-i face pe ceilalți să te asculte și să te sprijine în eforturile tale.

Cu toate acestea, ai putea avea un conflict cu cineva cu autoritate. Încearcă să rezolvi acest lucru cu tact, mai degrabă, decât să acționezi din impuls, ar fi mai bine pentru tine pe termen lung.

Luna în Săgetător de sâmbătă, este perfectă pentru începerea unui proiect care este foarte semnificativ pentru tine. La fel, aceasta este una dintre cele mai bune momente pentru duce o poveste de dragoste, în dezvoltare, la nivelul următor. În plus, Mercur îți poate ușura realizarea obiectivelor.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Leu Relaţional

Evită problemele sentimentale neavenite, acordând atenție eforturilor pe care le face partenerul tău pentru a vă atrage atenția. Un compliment pentru felul cum arată este un gest bine venit. Ajută-i pe alții, este o mare fericire când îi ajuți pe cei care au nevoie. Eliberează-te de ego și încearcă să muncești mai mult pentru alții în această fază. Ceea ce dai în mod liber vei primi mai târziu.

Nivelul de emoție crește atunci când luna trece în Scorpion marți spre miercuri noaptea,  în mijlocul săptămânii. Dacă te aștepți deja la o întâlnire, această energie dramatică împinge speranța ta în direcția care trebuie.

Luna este alături de epansivul Jupiter în Săgetător undeva la sfârșitul săptămânii, și aduce foarte multă creativitate romantică. Dacă este rândul tău să planifici o întâlnire, fii cât mai inventiv posibil. Trăiți fericiți, fără probleme, împreună pentru că este sexy!

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Leu Profesional

Dacă nu participi la lupta de culise, nu vei câștiga. Sărind cu frenezie în fața celorlalți, cu siguranță nu pare atrăgător dintr-o privire, dar trebuie să realizezi că acesta este singurul mod de a ajunge acolo unde vrei să mergi. Ai încredere în intuiția ta și continuă.

Asigură-te că colegii și clienții să se simtă când sunteț împreună și realizați acea comuniune de idei de care se tot vorbește. Este un moment pozitiv pentru a crea contacte sociale cu oameni care îți susțin interesele în carieră. Petrece cât mai mult timp posibil, cu atenție în revizuirea detaliilor financiare aflate sub supravegherea ta. Cu cât ești mai organizat, cu atât îți va fi mai ușor să avansezi într-o nouă direcție. S-ar putea să simți că lucrurile revin, într-un final, în centrul atenției.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Leu Financiar

La eforturile supraomenești se renunță într-o manieră directă, cu tărie și recunoaștere și poate, să îți aducă, ca urmare o creștere sau promovare. Bucură-te de lumina reflectoarelor pentru care ai lucrat atât de mult. Trăiești, în acest moment un sentiment reînnoit, de putere și promisiuni pentru obiective care țin de carieră. Ține minte, în schimb, ceea ce dorești cel mai mult. Investește în niște haine noi sau într-o tunosare proaspătă pentru a reflecta pe deplin încrederea pe care o ai. Ai fost evaluat cu mare atenție și ai trecut testul neașteptat de repede.

Săptămâna se concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Unele acțiuni gândite și aplicate pot da rezultate minunate. Un aspect de susținere indică o perioadă de interes reînnoit pentru viața financiară, investiții și securitate interioară. Esti pe drumul cel bun.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Leu Sănătate

Te simți generos și iubitor astăzi. Este o zi minunată să fii tu! Trăiește și bucură-te de energie pe măsură ce o dai și altora. Oamenii îți doresc să fie în jurul tău. Nu trebuie să îi neglijezi pe ceilalți – întotdeauna este un risc pentru tine. Dă-ți suficient timp și spațiu pentru a ajunge la o sală de sport, pentru a alerga, servi cina, pentru orice trebuie să faci pentru tine. Bucură-te de compania altora, dar câștigă-ți propriul eu.

Horoscop Minerva 5 – 11 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.