Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 PEȘTI. Începi să stabiliți niște conexiuni

04.08.2019
Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 PEȘTI. Începi să stabiliți niște conexiuni

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august Pești. Noile direcții îți par importante, de asemenea și eforturile pe care le faci. Conștientizarea rutine poate ajuta la gestionarea conflictelor juridice și a celor de altă natură care ar putea apărea. Nu te aștepta să urmezi o cale dreaptă, dar mergi acolo unde lucrurile te conduc până când începi să stabiliți niște conexiuni cu natura și cu Universul. Abia atunci întoarce-te la autostrada, după ce ai parcurs un trasec pitoresc.

Cu o aliniere foarte excelentă în sectorul rutinei, a muncii și a stilului de viață, săptămânile următoare vei fi dornic să progresezi. Totuși, nu este momentul să fii modest, ci mai degrabă să te distingi în mulțime și să îți arăți abilitățile și talentele native, la cea mai bună capacitate.

Deoarece aceasta este și zona igienă și protecție a sănătății, s-ar putea să te mândrești în plus, cu aspectul tău. Acest lucru l-ai putea realiza prin intensificarea exercițiilor fizice și poate scăpând de câteva kilograme în plus.

Mercur a revenit în mers normal de săptămâna trecută așa că, este posibil să constați că o legătură romantică care părea să se încheie, începe să dea semne de revitalizare.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august Pești Relaţional

 Găsește o nouă aventură, o nouă relație, o nouă situație. Ceva interesant este chiar după colț. Există destule în lumea exterioară pentru a te ține ocupat. Ia fă-ți ceva timp și pentru tine. Bucură-te de muzică, de o petrecere, de o excursie sau de un spectacol de teatru. O schimbare de peisaj te va ajuta să te reorientezi și să te regrupezi. Ai capacitatea de a transforma lucrurile și de a reveni pe calea cea bună. Faci eforturi suplimentare în relații, că sunt ele romantice sau de familie, și vei constata că ai tot sprijinul de care ai nevoie. Consolidează legăturile și fii gata să avansezi.

Bucură-te de creativitatea care vine la pachet cu Mercur revenit în mers normal, încă de la începutul săptămânii. Mintea ta este plină de idei romantice pe care sper să le poți folosi așa cum dorești.

Încearcă să nu te îndoiești de tine când lucrurile duc undeva, habar nu ai unde, la mijlocul săptămânii. Trigonul dintre Venus conjunctă cu Soarele și Jupiter ajută timpul să funcționeze în favoarea ta, lucru cu care nu ești obișnuit. Poate că destinul tău este să te afli exact acolo unde te afli.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august Pești Profesional

 S-ar putea să te încurci în lucrări care nu te atrag la începutul săptămânii. Încearcă să delegi cât poți din sarcini colegilor care pot face acest lucru mai eficient decât tine. Nu are sens să lupți într-o bătălie care pe tine te dominp. Timpul este mult prea prețios.

Ești într-o poziție bună pentru a profita de energia intensă totuși, de la locul de muncă. Comunicarea este probabil mai complexă decât de obicei. Fii atent la posibilele disfuncții. Oamenii ar putea fi deosebit de sentimentali. Fă tot posibilul pentru a-i înveseli pe cei mai sensibili. Recreerea este de bază chiar dacă ești la job. Lucrurile se vor stabiliza curând. Aceasta este o săptămână bună pentru a examina beneficiile legate de locul de muncă.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august Pești Financiar

 Fii prudent cu cheltuielile tale și plătește cât mai multe datoriile. O reparație sau o achiziție practică poate fi inevitabilă. Excelezi prin prezentța la întâlniri și prezentări, în timp ce îți promovezi eficient ideile creative.

Aruncă un semn către ceva necunoscut. Alege o nouă direcție în viață. O schimbare poate fi binevenită. Ai însă grijă la comunicare. Pot apărea conflicte juridice sau de afaceri, dar ar trebuie să le depășești și să lucrezi prin intermediul lor.

Energie este orientată spre grupuri și angajare independentă. Ai toți prietenii și toate contactele de care ai nevoie pentru a începe un nou proiect, indiferent dacă este vorba despre un produs, un serviciu sau ceva legat de locul de muncă curent. 

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august Pești Sănătate

 Ai avantajul  de a te înțelege bine cu ceilalți, este timpul să îți orientezi atenția asupra ta și să îți acorzi atenția la ceea ce dorești și ai nevoie. Crearea unei structuri în care poți avea grijă de nevoile tale de sănătate este cea mai bună cale de urmat: în acest fel, nu va trebui să te gândești cum să o obții. Planifică-ți înainte – mesele, exercițiile fizice, odihna și divertismentul.

Horoscop Minerva 5 – 11 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.