Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 SĂGETĂTOR. Fii atent la orice este foarte intens sau dramatic

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Săgetător. Obține activele pe care le-ai neglijat sau uitat și vei avea tot ce ai nevoie. De asemenea, îți este mai ușor să abordezi probleme sensibile, intime și personale cu rațiune și logică. Ca atare, este un moment excelent pentru a deschide conversații despre subiecte care, în mod normal, ar putea produce valuri, cum ar fi cele care se învârt în jurul puterii politice, intimității și finanțelor.

Sentimentul de rătăcire ar putea fi mai puternic în această săptămână și în următoarele săptămâni, cu un accent dinamic pe sectorul aventurilor și călătoriilor. Te poți simți emoționat dacă te apuci să înveți o nouă limbă străină, astfel încât să poți călători într-o țară unde să te conectezi cât mai natural cu oamenii și cultura.

S-ar putea să te simți destul de energic și plin de vitalitate, așa că drumețiile montane sau plimbările lungi ar fi perfecte pentru a-ți oferi un antrenament zilnic dar și șansă de a vizita locuri frumoase. În egală măsură, ai putea fi fericit să te afli alături de oamenii pe care îi întâlnești și să-ți faci prieteni noi în timp ce mergi.

Poate dorești să începi un curs de amatori, într-un domeniu care ți se pare incitant. În cele din urmă, cu Mercur în mers direct, călătoria poate deveni mult mai ușoară.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Săgetător Realtional

 Poate este timpul să nu duci mai departe unele relații, în special în cele care îți provoacă singurătate sau suferință. Evită să vă jigniți dacă ajungeți la divorț în cazul în care nu poți găsi o soluție pașnică. În schimb, ieși din mediul tău obișnuit. Călătorește într-un loc care te face să te simți încărcat spiritual și emoțional. Este posibil să întâlnești pe cineva în acest spațiu care este mai de încredere și capabil să îți ofere o companie și o stare interioară mai bună.

Începutul săptămânii este un moment minunat pentru a începe o nouă relație. Nu rămâne pe margine că nu are nici un farmec. Nu știu dacă Jupiter, în semnul tău, îți oferă oportunitatea pe care o așteptai, dar eu zic să nu pierzi prea mult timp întrebându-te de ce mie trebuie să mi se întâmple, ci mulțumește cerului că te simți bine!

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Săgetător Profesional

Trăiești senzația că cineva a schimbat în mod neașteptat angrenajele mașinii pe care o conduci și, dintr-o dată, munca pe care o faci te duce înapoi în loc să te ducă înainte. Poate părea un lucru negativ la început, dar realizezi că este necesar.

Furtunile emoționale ar putea sta chiar la suprafață. Fii deștept, fă tot posibilul și păstrează-te în afara oricărei intruziuni profesionale neavenite în acest moment. O confruntare acum, ar putea avea consecințe nefericite. Energia se va reduce curând. Este un moment bun pentru a-i contacta pe ceilalți și a arăta apreciere celor pe care îi vezi în mod regulat la serviciu. Dacă lucrezi ore peste program, este puțin probabil să te descurci. Mai bine relaxează-te după muncă și distrează-te.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Săgetător Financiar

Încearcă să te ridici deasupra politicii de birou și a bârfelor mărunte. În schimb, urmează-ți rutina zilnică pentru că îți servește bine. Mulți depind de tine și de eforturile tale. Transformarea carierei este posibilă acum, deși te-ar putea costa compensația întârziată sau compensarea financiară care ar trebui să îți parvină. Este posibil să ai șansa să atragi atenția unui șef sau a unei autorități, așa că folosește această ocazie pentru a transmite o idee pe care o ai în minte.

Ești imbatabil acum! Din a doua parte a săptămânii, șansele vin cu ușurință și vei avea banii pe care îi vrei și pe care îi poți economisi. Totul se extinde foarte repede, așa că asigură-te că ai tot ce îțitrebuie pentru a gestiona banii, în mod responsabil. Din moment ce cariera și autoritatea te susțin, banii pe care a-i putea să îi primești sunt mulți, sume mari, ceea ce presupune potențialul de a-ți schimba viața. Este o săptămână grozavă.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Săgetător Sănătate

Fiind tot timpul ocupate îți pot distrage atenția de la ce este important, așa că ai grijă să gândești foarte atent când iei decizii. Concentrează-te pe propriul ritmul în timp ce lucrurile din jurul tău se grăbesc. Concentrează-te pe respirația profundă, umplându-ți plămânii cu aer, regulat și stimulând circulația sângelui spre organele vitale. 

Horoscop Minerva 5 – 11 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top