Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 GEMENI. Schimbarea este inevitabilă

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Gemeni. Ocupă-te de reparațiile necesare și acceptă cheltuieli financiare neașteptate. Comunică-ți sentimentele de stres și de pierdere. Dacă te simți marginalizat de alții, încearcă să ieși la o cină, la un concert sau la un spectacol. Unul din bunicii la care ții foarte mult, poate avea o nevoie sau îți poate oferi un ajutor mic acum. Încrede-te în intuiție și ascultă-ți instinctul în timp ce te lupți cu probleme în curs de desfășurare. Schimbarea este inevitabilă, așa că lucrează pentru a o accepta. Bucură-te că scapi de ceva insignifiant pentru a obține liniștea și perspectiva acasă.

Ai înțelesul și strălucirea unei bijuterii lustruite, deoarece o gamă vibrantă în sectorul comunicării te face un operator desăvârșit. În schimb îți va lua ceva timp pentru a-ți comercializa afacerea prin intermediul rețelelor sociale sau prin orice altă metodă care funcționează pentru tine. Dacă ești bun în a ține discursuri și prezentări, poți excela acum, și acesta este un mod excelent de a te remonta.

Rămâi în alertă totuși la începutul săptămânii, pentru că ai putea face o greșeală jenantă. Și de aici flashuri freudiane care pot avea loc și s-ar putea să ți se întâmple. Dacă vineri te afli într-un loc cu lume multă, ai putea fi atras de cineva de acolo fără să te întrebi de ce. 

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Relaţional

O pierdere recentă poate face să te simți vulnerabil sau confuz săptămâna aceasta. Comunică-ți temerile, chiar dacă acestea par nefondate. Asigură-te că sănătatea este o prioritate și evită deciziile care te afectează negativ, cum ar fi abținerea de la tentațiile  viciului. Cere sfatul celor în care ai încredere, inclusiv bătrânii sau mentorii spirituali. Fă o scurtă călătorie pentru a te reîncărca și a te bucura de muzică sau de artă.

Armonia se restaurează la începutul săptămânii, prin conjuncția Soare – Venus, care însă poate cauza unele confuzii romantice sau complicații nedorite. De aceea, mergi unde te duce valul, deși nu știu dacă îți va place unde te va duce acest val.

Începi viața sentimentală cu o coincidență norocoasă. Dacă un fost/fostă revine în viața ta, nu-l/nu-o concedia imediat. Există un motiv pentru care s-a întors acum.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Profesional

Dacă nu-ți cunoști istoria, ești sortit să o repeți. Cu asta cred că ți-am spus totul, așa că fă un pas înapoi. A face acest lucru poate însemna, de fapt, un pas uriaș înainte în ceea ce ai sperat. Puteți avea un succes nebănuit astfel. 

Este un moment excelent pentru o vacanță, dar este, de asemenea, o perioadă foarte bună pentru conversații și pentru a-ți îmbunătăți perspectivele de carieră. Dezvoltă-ți rețeaua de cunoștințe cât mai mult posibil dacă vrei să îți actualizezi poziția sau să găsești ceva mai bun. Perioada lungă de revizuire și frustrări va începe să se ușureze acum. Este un moment numi bun pentru a relua, din nou, relațiile cu colegii.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Financiar

Bucură-te de sensul de împlinire care vine cu un loc de muncă bine gândit. Prezența ta este cerută acum, pentru a savura compania unor oameni cu minte asemănătoare cu a ta sau chiar cu cineva special! Vei avea câteva câștiguri substanțiale sub forma unui teren sau a unei proprietăț. Pe măsură ce te alegi cu această avere, trebuie să fi pregătit și pentru posibilitatea unui conflict. Păstrează-ți o minte deschisă și lucrează pentru a păstra liniștea.

Lucrurile din trecut s-ar putea să te irite din nou – atât literal cât și figurativ – astfel încât să poată fi eliberate, aruncate, fixate sau schimbate. Deși acest lucru nu poate fi plăcut, pe termen scurt este necesar și chiar benefic. Deși fiecare parte a vieții tale se schimbă, ești și norocos. El atinge banii proveniți din munca altor oameni, deci poți primi tot ce ai nevoie și chiar și mai mult.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Sănătate

Transitele de săptămâna aceasta te vor face să te simți relaxat și ușor. Este un sentiment minunat, atâta timp cât îți păstrezi spiritul activ – te poate transforma rapid în lacom și leneș dacă nu ești atent! Antrenamentele scurte și intense sunt favorizate, astfel încât să poți arde surplusul de kilograme au caloriile în plus! Stai departe de alimente grele cum ar fi pâinea, laptele și carnea roșie. Bucură-te de produse proaspete, de supe și legume care îți aduc o energie care nu va încetini prea curând.

Horoscop Minerva 5 – 11 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top