Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 TAUR. Te simți sensibil și entuziast

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Taur. Acasă este ceea ce contează cel mai mult pentru tine chiar acuma. Planurile pot chiar să fie întârziate sau amânate în timp ce alegi să rezolvi anumite probleme interne. Posibil să fie nevoie de o reparație sau o achiziție importantă. Investește-te în educație, în sănătatea ta fizică sau emoțională sau în consolidarea și amplificicarea anumitor abilități ca să dobândești o anumită specializare.

Este un moment în care te vei bucura de activitățile domestice, cum ar fi gospodăria, curățenia sau extinderea casei așa cum o dorești ori începi un proiect legat de casă. Și cu Venus în această zonă, înfrumusețarea acesteia poate avea prioritate. Acest lucru ar putea implica chiar și vopsirea în două straturi a gardului sau achiziționarea unei obiect de artă sau a unei piese de mobilier care te inspiră și te va face să simți mai puternic spiritul înălțător al artei.

Mercur este chiar în sectorul comunicării, făcându-te mult mai ușor auzit și înțeles. Dacă te-ai confruntat cu neînțelegeri sau ai pierdut anumite obiecte, lucrurile vor reveni în curând la normal. Pe de altă parte vei avea parte de schimbări. Indiferent dacă își dorești un animal de companie, începi o afacere la domiciliu sau să îți amenajezi grădina, acesta este momentul pentru a o face.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Taur Relaţional

Ești în centrul atenției și s-ar putea să te simți vulnerabil din punct de vedere emoțional din cauza asta. Încearcă să ajungi la ceilalți. Îmbrățișează pe cineva care are nevoie de susținere și încurajare. Aceste mici acte spontane de generozitate te vor face să te simți extraordinar de bine. Sarcinile facile sunt acum realizate cu ușurință. Te simți sensibil și entuziast, în ton cu lumea. Ascultă feedback-ul altora, pe măsură ce îți împărtășești pasiunea cu ei.

Mijlocul săptămânii vine cu stimulare și dramatism. De obicei, preferi să urmezi traseul tradițional, dar uneori entuziasmul este prea tentant. Luna se deplasează prin cel de-al doilea semne de apă, Scorpion, la sfârșitul săptămânii, așa că vei prefera să îți arăți interesul pentru cineva într-un mod mult mai puțin dramatic decât până atunci. O potrivire bună pentru tine, este un semn al lumii materiale care vede valoarea practică dar și bunul simț.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Taur Profesional

Nu încerca să reinventezi roata. Fă cercetări în zona în care lucrezi. Cel mai probabil, altcineva a căzut deja în aceeași eroare, nu o urma și tu. Profită de înțelepciunea extraordinară pe care alții trebuie să o împărtășească cu tine, mai ales că resursele sunt disponibile.

Probabil că vei petrece cea mai mare parte a acestei perioade, concentrat pe angajamentele sociale. Chiar dacă trebuie să lucrezi foarte mult, calendarul social ar trebui să fie plin. Opțiunile de rețea sunt peste tot. Adevărul este că parcurgi un un timp exuberant. Îmbrăcă-te în cele mai bune haine și fă o impresie bună. Multe lucruri care au încetinit, vor începe să avanseze în curând și vei simți cum faci progrese. Acordă o atenție deosebită momentului în care se amestecă finanțele personale și cele de afaceri.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Taur Finacial

 Poate că este timpul să preiei un nou proiect, unul care îți poate testa punctele forte și limitele personale. Obținerea unei calificări noi sau actualizarea uneia deja existentă s-ar dovedi utilă în această fază. O relocare sau promovare este probabilă, oferindu-ți posibilitatea de a o lua de la capăt. Încercă un aspect nou sau un stil care să însoțească noi responsabilități pe care va trebui să ți le asumi. Ia decizii atent calculate în ceea ce privește bunurile imobiliare sau renovările.

Nu de alta, dar pentru tine, săptămâna înseamnă asigurarea viitorului tău financiar. Norocul și expansiunea afectează dragostea, familia și distracția. Este un moment minunat de petrecere a activităților în beneficiul tuturor, de la o călătorie spirituală la o achiziție pentru casă. Sunt încurajate și învățarea și predarea, astfel încât vei avea parte de o lecție de viață importantă.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Taur Sănătate

 Cu atâta energie fizică la dispoziție, e de mirare că nu ești un atlet sau dansator profesionist! Săptămâna aceasta, poți lua serios în considerare acest lucru și să decizi că este timpul să adopți anumite obiceiuri de sănătate, care vor aduce acestă energie la un nivel constructiv. Exercițiul regulat și o dietă echilibrată ar putea să nu fie de ajuns! Meditația ți-ar putea face bine dar eu aș sugera artele marțiale, se poate?

Horoscop Minerva 5 – 11 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top