Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 RAC. Construiște ceva special

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Rac . Ai acum ocazia de a rafina și, probabil, de a reface modul în care te proiectezi în mediul înconjurător. Netezești asperitățile și distrugi orice urmă de sârmă ghimpată care ar putea să te încetinească. Spre sfîrșitul săptămânii, aceasta ar putea include, în special, înăsprirea soluțiilor la problemele rezolvate anterior, pentru a fi sigur că ești bine pregătit.

Nu îți ia foarte mult să fii creativ în ce privește banii și să vii cu idei de a face mai mult. Toată lumea ar dori să-și mărească câștigurile, iar aceasta este o posibilitate foarte reală pentru tine în următoarele săptămâni. Dacă te apropi de șeful tău cu o atitudine corectă, poate că nu este la fel de dificil pe cât crezi, să obți o majorare.

În același timp, dacă lucrezi pentru tine, acest lucru poate fi un moment foarte creativ, când îți vin în minte idei noi, ceea ce ar putea ajuta la umplerea cuferelor cu bani. Chiar și așa, să nu fii tentat să îți ei ceva scump luni, pentru că ai putea să regreți deja, joi.

Luna, este în zona ta financiară și poate fi cel mai bun moment pentru a-ți rezolva problemele la birou sau afacerile sau pentru a da startul unei afaceri în familie, care îți poate crește veniturile.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Rac Relaţional

 Charisma ta îți atrage atenția în această săptămână, în special la cineva, pe care ai pus ochii de ceva vreme dar nu ai avut timp să treci la acțiune până acuma. Flirtul te poate duce într-un nou cerc social unde te așteaptă noi oportunități. Cunoaște cât mai multă lume și profită de această fază de sociabilitate impresionantă. Depozitează-ți cu grijă bunurile, în special bijuteriile, cu atenție pentru a evita să devi victima furtului și să fii atent la cine îi împrumută lucrurile de valoare. Programează o cină cu familia pentru a te asigura că toată lumea se simte apreciată.

Construiște ceva special, din energia care o ai acuma, undeva la mijlocul săptămânii. Este șansa ta să ieși din cochilie și să lași pe cineva să știe cât de special/ă este pentru tine.

Cum Mercur intrat în ritmul lui, îți va fi ușor să începi conversația cu cineva care te place. Ești conștient de sine, și într-adevăr, există mai puțină inconstanță pentru care să îți faci griji.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Rac Profesional

Energia pozitivă de ieri continuă să funcționeze în favoarea ta, iar influențele mai favorabile vin începând de săptămâna aceasta. Oportunitățile te înconjoară, astfel încât să le îmbrățișezi entuziast. Nu e timpul să fii blocat într-o poziție în care nu ești fericit. 

Ești probabil cel mai fermecător și mai ocupat personaj acum. Nu este cel mai bun moment pentru munca de productivă, dar sprijină realizarea de contacte sociale pentru a-ți menaja și consolida cariera. Dacă te-ai simțit frustrat, este timpul să te conectezi și să îți explorezi opțiunile. Îți va fi mai ușor să îți organizezi gândurile și să ai un public receptiv. Dacă este posibil, relaxează-te acasă.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Rac Financiar

Consultarea cu experții financiari dă tot farmecul acțiunii din această săptămână. Lucrurile în rețea se dovedesc a fi de succes și te afli în compania celor care te sprijină cu adevărat. Investește orice sumă de bani înțelept, achită-ți facturile și echilibrează-ți bugetul. Fă un pas în afara cercului tău social obișnuit și vei putea găsi un nou mentor financiar care să te călăuzească și să îți împărtășeascădin cunoștințele sale. Bucură-te de atenția noilor prieteni care te găsesc carismatic și fermecător.

Este un amestec de energie care te împinge înainte, în relațiile tale. Dacă ești atașat de anumite principii, te vei bucura de realizarea unor contracte financiare la care mai acum două săptămâni abua de gândeai. Dacă încă nu ai, poți găsi un grup mai mare de potențiali clienți. Același lucru este valabil și pentru preocupările de afaceri, deoarece poți întâlni finanțatori, parteneri și chiar investitori în acest climat nou. Poți câștiga mai mult gândindu-te la pasul următor.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Rac Sănătate

Întotdeauna îți place să vezi ambele părți ale unei probleme și vrei să te alături grupului care face sport. Cu toate acestea, există o tendință de a trece de la o idee la alta prea repede, astfel încât să nu știi ce îți dorești de fapt! Implică-te în lucruri care necesită timp pentru a le finaliza. Gătitul este un loc bun de unde poți începe. Fă ceva puțin complicat, dar delicios și bucură-te de rezultate!

Horoscop Minerva 5 – 11 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top