Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 BERBEC. Ia-o ușor luni, totuși

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Berbec. Unele răsturnări profesionale de situație ar putea complica planurile tale în prezent. Călătoriile pot fi amânate sau vor trebui anulate. Ai încredere în intuiție în timp ce te pregătești să iei o decizie mare. Diplomația este importantă în conversație, mai ales atunci când se ocupă de o relație care poate fi destul de tensionată. Fă-ți timp pentru recreere sau pentru a participa la un eveniment sportiv ori pentru a lua masa cu cineva special.

Cu trei planete în sectorul creativității și petrecerii timpului liber, săptămânile viitoare pot fi o călătorie interesantă, încurajându-te să îți promovezi abilitățile și talentele. Accentul pe acest sector al temei natale se referă nu doar la exprimarea de sine, ci și la o interpretare mai jucăușă a situațiilor. Dă copilului interior șansa să se manifeste și să te bucuri de niște activități pe cinste. Acest tip de angajament poate fi excelent pentru a te infuza cu creativitate, mai ales dacă ai lucrat din greu și accentul a fost pus pe proiecte mai solicitante.

În același timp, acum ar putea fi acel moment în care te îndrăgostești de partenerul tău actual din nou sau să faci un pas mai aproape pentru a te implica romantic cu cineva.

Ia-o ușor luni, totuși, pentru că s-ar putea să fi tentat să cumperi ceva din impuls și să regreți mai târziu.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Relaţional

În problemele de inimă poate apărea descompuneri sau se dă o luptă. Fii diplomat în conversație și menajează sentimentele rănite sau neînțelegerile cât mai mult cu putință.

Îți dorești ceva mai multă siguranță. Totuși, simțiți o constrângere când trebuie să scuturi unele lucruri. E un semn bun. Fericirea de acasă este esențială pentru tine. Bucură-te de compania familiei și a prietenilor. Vei găsi multă bucurie și împlinire în acest moment.

Să se întâmple oare ceva în timpul conjuncției Venus – Soare de la începutul săptămânii? Ferelște-te de oamenii care încearcă să pară ceea ce nu sunt. 

La mijlocul săptămânii se amplifică drama în viața ta sentimentală, dar nu este nimic cu care nu te poți descurca. Ești entuziasmat însă de cineva nou, și nu-ți pasă ce se întâmplă!

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Profesional

S-ar putea să fii frustrat de succesul care se petrece în jurul tău. Unii se grăbesc cu idei noi iar tu te simți blocat în rutină. Îmbrățișează vechea zicală: dacă nu poți învinge, atunci alătură-te. Urcă la bordul unui tren în mișcare, în loc să stai pe tușă.

Fă-ți un ceai sau o cafea și nu te lăsa în voia oamenilor stresați sau exigenți deoarece aceasta este o perioadă de răscruce pentru foarte mulți. Evită deciziile bruște legate de carieră. Lucrurile vin de la sine. Acesta este un moment minunat pentru evenimente de team building și de recunoaștere a meritelor. S-ar putea să devi conștient de un flirt sau o poveste de dragoste însă nu tot ce se întâmplă cu colegii tăi, este așa cum pare. Parteneriatele au nevoie de o atenție acum.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Financiar

 Fă ceva și echilibrează cheltuielile și câștigurile, astfel încât să te afli în poziția de a da o nouă o lovitură financiară. Asigură-ți un timp pentru a te vedea cu un mentor sau un profesor care trece printr-o perioadă mai proastă. Acum experimentezi o creștere constantă și ascendentă a sporului. Sentimentul de liniște de acasă, te propulsează precum și deciziile financiare solide. Mulți observă succesul dar nu știu cât sunt de impresionați, așa că cel mai bine este să te ferești de invidioșii care nu îți doresc binele. 

Te confrunți cu o perioadă de creștere extremă în sectorul carierei în această săptămână. Ai reînnoit speranța că mergeți în direcția corectă și credința în abilitățile tale native. Știi ce vrei să faci și ai învățat să o faci bine. Plățile vor fi corespunzătoare. 

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Sănătate

Poți beneficia extraordinar de pe urma unei activități fizice de grup, cum ar fi o echipă care se pregătește pentru un eveniment sportiv. Spiritul de grup este înălțător pentru natura ta care are tendința de a fi introvertită atunci când este lăsată în pace. Și, având un scop, te poate ajuta să îți modelezi perspectiva despre viață, care poate deveni obtuză și puțin pesimistă dacă nu ești atent. Bucură-te de prietenii care sunt activi fizic și de energie care vine dinspre ei. 

Horoscop Minerva 5 – 11 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top