Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Balanță. Munca ar putea merge foarte bine dacă schimbările intensede  la locul de muncă nu ar face să te simți stresat. Întârzierile în începerea noilor proiecte se pot dovedi frustrante mai ales atunci când există date limită. Nu cădea în capcana de a gândi că aceasta este o tendință. De toate ar trebui să ții cont deoarece factorii sociali și politici s-au schimbat. Sfatul meu ar fi să încerci să faci puțină mișcare, chiar dacă ești în casă, câteva exerciții de gimnastică, ieșitul în balcon, ar fi o soluție și să îți rezolvi frustrările. Dimineață vei avea o altă stare de spirit. 

Marte este în Vărsător, în Casa a 5-a, în sectorul creativității, agrementului și romantismului, încurajându-te să îți explorezi partea creativă și să te dedici unor hobby-uri preferate. Cu Saturn aflat în același sector, însă ar putea exista unele temeri legate de exprimare. Dacă este ceva, prezența unui Marte îți poate oferi curajul să treci dincolo de astfel de sentimente, iar dacă poți face acest lucru, îți vei recăpăta treptat încrederea în tine.

Venus este în Casa a 9-a, în sectorul oportunităților de a explora lumea altfel decât ai făcut-o până acuma, lumea virtuală deschide spații nebănuite și chiar vrei să reții ceva din aceste experiențe.. Acum amintirile sunt cel mai potrivite pentru ate conecta la realitatea artificială. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Balanță Relațional

Astrele te încurajează să faci mișcări îndrăznețe, nu pentru că ai decis că musai acesta este lucrul de făcut, ci mai mult pentru că nu te poți ajuta. Te simți atât de puternic în relația pe care o ai, încât vitejia nu mai intră în calcul; dar acum este imposibil să acționezi. Cu toate acestea, chiar dacă te topești de dragoste, te vei comporta cu stil. Uneori comunicarea face mai mult decât o mângâiere.

Marte în Vărsător, la începutul săptămânii, te încurajează să îți urmărești agenda. Nu mai asculta ce spun alții despre viața ta amoroasă. Dacă tu ești mulțumit cu ceea ce ai, nu schimba nimic.

Venus este în semnul felxibil al Gemenilor așa că ești gata să te lași dus de val. De asemenea, ești înțelept acum, iar mesajele tale de socializare primesc o mulțime de like-uri.

Conjuncție Mercur-Neptun va ajuta imaginației să curgă liber. Cum arată partenerul sau cum va fi la următoarea întâlnire când veți putea să ieșiți? Imaginile pe care le ai în minte și în suflet sunt extrem de exacte acum.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Balanță Profesional

În momentul de față, faci minimul pentru a trece. Nu depui un efort suplimentar și, prin urmare, nu avansezi așa cum ți-ai dori. Realizează că dacă vrei să excelezi, trebuie să faci mai mult. Nu contează dacă o faci de la serviciu sau de acasă. Asigură-te că iei în calcul o idee, înainte de a merge mai departe. Tendința este să fii atât de entuziasmat încât plătești înainte, fără să te gândești la consecințe și atunci va trebui să te întorci și să aștepți.

Este un moment excelent pentru a lucra de acasă și pentru a-ți îmbunătăți poziția actuală. Perioada este ideală pentru a creea rețele cu colegii de muncă sau cu persoane care îți împărtășesc interesele, pentru a dezvolta soluții creative. Mulți colaboratori vor aprecia întrebările serioase pe care le pui. Va fi ușor să spui ceva fără să-ți fie teamă.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Balanță Financiar

Surpriza o aduce un aspect armonios care oferă o mulțime de idei creative, ca să nu mai vorbim de motivația care o aduce, mai ales când lucrezi de acasă. Ma mult, primești și tu impulsul și determinarea să acționezi asupra a tot ceea ce vrei să ai. Întrucât îți afectează expresia de sine, este un moment minunat pentru oamenii creativi să își vândă produsele. Creează o platfomă online și acționează. Gândește-te cum să îți prezinți produsele!

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Balanță Sănătate

Cu toții trebuie să fim atenți la ficat, deoarece acest organ este vital în procesul digestiv. Curățarea ficatului este importantă și din alte privințe. Un ficat sănătos ajută la curățarea sângelui nostru și la eliminarea toxinelor din corpul nostru. Știați că ficatul este cel mai mare organ din corp? Dimensiunea contează aici, așa că acordați atenție! Sfecla este un purificator natural al ficatului și poate fi preparată în multe moduri delicioase, iar oțetul și lămâia ajută la stimularea funcțiilor acestuia. De asemenea, ar trebui să fii atent la corpul tău atunci când consumi alcool.

Horoscop Minerva  săptămâna 6 – 12 aprilie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top