Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 – GEMENI

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Gemeni. Pe  tine te irită faptul că ai vrea să ieși dar nu poți, mai mult ai fost nevoit să renunți la o călătorie și asta te deranjează. S-ar putea să primești vești că nu este totul pierdut și că vei face călătoria atunci când se vor liniști lucrurile, ceea ce pentru tine este dezamăgitor. Cu toate acestea, reține că este vorba doar despre o întârziere și nu o aulare. 

Mintea ta poate acum trece de la probleme emoționale și intense la probleme mai ușoare și mai destinse. În zilele următoare, te vei simți de parcă ai scăpat de o povară și, în sfârșit, ești liber. Drept urmare, este posibil să îți pui imaginația la bătaie și să evadezi în sălbăticie, ca să spun așa pentru a explora și a te bucura de noi aventuri în spațiul virtual.

Marte tranzitează Casa a 9-a, sectorul călătoriilor și orizonturilor îndepărtate și aceasta să te facă să te simți un pic agitat și să dorești să ai parte de noi experiențe. Indiferent dacă dorești să călătorești sau să afli mai multe despre un lucru nou, urmează-ți intuiția și vezi unde te duce.

În timp ce Venus tranzitează semnul tău, inspirându-te să te angajezi în tot felul de discuții ar putea fi cel mai bun lucru pe care îl poți face. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Gemeni Relațional

Configurația astrală actuală înseamnă că nu aveți practic altă opțiune decât să te schimbi pentru a te adapta la noile influențe pe care le impune relația cu o anumită persoană sau cu partenerul de viață. Există o alternativă și asta cere să încerci să păstrezi totul exact așa cum a fost, ceea ce nu va funcționa. O fază se încheie și una nouă începe. 

Cu energia dată de Marte din Vărsător la începutul săptămânii, este timpul să începi să implementezi câteva schimbări în viața de familie. Degeaba ai idei dacă nu le și pui în practică. 

Venus a intrat în semnul tău, oferindu-ți o mulțime de oportunități pentru a întâlni oameni noi online. Nu vor fi toate legate de o posibilă relație de dragoste, dar este distractiv să discuți și să discuți cu cei asemenea ție!

Nu ești atent la ceea ce se petrece în jurul tău, în timpul conjuncției separante Mercur-Neptun la începutul săptămânii, așa că ai grijă ce spui și cui spui. Este ușor să amesteci lucrurile atunci când nu acorzi atenție acestora.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Gemeni Profesional

Surprinzător, deși stai acasă te simți reîncărcat – ca și cum ai fi renăscut. Mentalitatea îți spune să fii curajos și neînfricat. Ai un soi de naivitate care face să ai atitudini controversate ca și cum ai vedea lumea pentru prima oară. Bucură-te de această stare de spirit.

Există un anumit risc în a deveni prea copilăros sau auto-indulgent dacă nu obți ceea ce dorești. Evitarea responsabilităților este cea mai proastă alegere acum. Și încearcă să nu îl mai sapi, în ghilimele spus, pe cel care ți-a fost alături la greu. Cineva prea egoist sau concentrat pe aparențe poate fi iritant. Ai răbdare și vezi-ți jobul tău. Ceea ce pare corect la început este posibil să nu fie ce te aștepți. Nesiguranța cu privire la abilități pe care le ai va funcționa împotriva ta. Fă tot posibilul pentru a-ți menține încrederea în tine.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Gemeni Financiar

Trebuie să te asiguri că emoțiile tale vor fi protejate la fel de mult ca și corpul. Dar acum emoțiile sunt și mai importante. Întrucât aspectele îți afectează casa de romantism, copii și distracție, acestea sunt zone pot fi minate în ce privește un venit suplimentar și satisfacția emoțională. O idee nouă poate oferi o modalitate de a ieși din rutina muncii în favoarea a ceva care înseamnă mai mult pentru tine. Siguranța zilei de mâine.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Gemeni Sănătate

A fi deschis la schimbare este nu doar copleșitor, cât și liber. Energia planetară face din acest moment unul bun pentru a te deschide la schimbări sau îmbunătățiri în ce privește dieta. Atenție, dietă nu înseamnă doar „a pierde în greutate” – înseamnă, de asemenea, a ști ce și când să mănânci. Înseamnă să te odihnești pentru ca organele tale interne să obțină o pauză și să-ți organizezi programul de mâncare, astfel încât să funcționeze cât mai eficient. Dieta ta este ceva ce ar trebui să te bucuri fundamental. Amintiți-vă că puterea dvs. de a arăta cel mai bine se află în dieta dvs.!

Horoscop Minerva  săptămâna 6 – 12 aprilie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top