Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Vărsător. Ai putea ieși din starea proastă de spirit. De câteva zile ai văzut doar partea goală a paharului. Ai impresia că te învârți în cerc. Oricum, s-ar putea să te întrebi ce te blochează și nu te lasă să treci dincolo de lucruri, așa cum se întâmplă deobicei. Poate încă nu ești pregătit, la asta te-ai gândit?

Marte tranzitează semnul tău pentru aproximativ șase săptămâni și este posibil să beneficiezi brusc de o doză de vitalitate și curaj suplimentar. Conjuncția separantă cu Saturn de la începutul săptămânii, te-ar putea face să adopți o abordare prudentă a unei noi idei sau a unui proiect personal. De asemenea, acesta poate fi un apel către cercetarea opțiunilor și planificarea lor cu atenție, deoarece ar putea ar putea fi baza de pornire a succesului. După ce Marte va trece mai adânc în zodia ta, vei începe să te simți mai motivat și gata să depui mai mult efort pentru ca ideea să devină realitate.

De asemenea, poți beneficia și de activitatea lui Venus care tranzitează Casa a 5-a a creativității și romantismului. Aș spune că este o oportunitate excelentă de a petrece timpul alături de partenerul tău făcând lucrurile pe care îți place să le faceți împreună. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Vărsător Relațional

Atmosfera astrală mă duce cu gândul la ideea că ai șansa să permiți profunzimii sentimentelor tale să arate ceva mai mult. Cu ajutorul acestui aspect, poți aduce mai multă căldură și soare într-o relație pe care ai încercat disperat să o controlezi, de teamă că totul ar putea fi prea mult pentru tine și că te va opri să îți contini cu munca. 

 Marte face echipă cu semnul tău umanitar, îndemnându-te să întinzi o mână de ajutor celor care au nevoie. Voluntariatul este un loc minunat pentru a întâlni alți oameni singuri care vor să facă lumea, un loc mai bun!

Conjuncția separantă Marte-Saturn de la începutul săptămânii poate aduce energie diferită și, dacă ai o dispoziție proastă, ai tendința să rămâi așa. Acordă atenție cuiva care te poate face să zâmbești. Merită să fii lângă un asemenea om.

Venus este în Gemenii, făcându-te să dorești să afli mai multe despre cum poși face pe cineva să fie fericit. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Vărsător Profesional

Ești bun să analizezi idei și lucruri, dar acum este momentul să te ocupi și de finalizarea acestora. Este esențial să fii practic și stabil, astfel încât să poți manifesta de fapt visele pe care le-ai avut de atâta timp.

 Este posibil ca ceilalți să nu simtă ca tine, căci mulți vor pune la îndoială lucruri care nu sunt adevărate despre tine. Nu pretinde că totul este în regulă atunci când nu este. Fii sincer pentru ca oamenii să te poată ajuta acolo unde ai nevoie de sprijin și încurajare suplimentară.

Va trebui să ai răbdare însă. Nu este ușor să îți schimbi ritmul de lucru. Chiar dacă lucrezi de acasă sau cauți de lucru, energia săptămânii poate bloca drumul către acele obiective pentru care lupți și ceea ce speri să obții. Problemele potențiale și punctele neștiute sugerează că trebuie să te verifici cu colegii sau cu clienții pentru a te asigura că toată lumea este pe aceeași lungime de undă cu tine. Fii foarte sincer. Nu are rost să faci lucrurile să pară mai bune decât sunt. Dacă rămâi în urmă, spune. Pregătirea suplimentară ajută la susținerea unui rezultat mai bun.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Vărsător Financiar

Îți place să te adâncești în spiritual și metafizic. Ai putea chiar să îți faci din acest lucru o carieră și să-ți dezvolți acest talent. Abilitățile tale spirituale sau psihice ar putea primi un impuls puternic. Dar cum astrele susțin casa învățăturii, a călătoriilor și a metafiziii, ai putea face un tur a site-urilor spirituale din întreaga lume sau să îți împărtășești cunoștințele pe o platfomă de specialitate și care îți pot aduce și bani. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Vărsător Sănătate

Energia săptămânii constă în a cunoaște ceea ce ai nevoie în viața ta din punct de vedere al structurii metabolismului, și apoi la respectarea acesteia în cea mai originală și adevărată formă posibilă. De exemplu, dacă iubești înghețata și totuși urăști ceea ce face corpului tău, este esențial să dezvolți o preferință către un substitut, mai puțin dăunător. Dacă nu iei inițiativa conștient, mecanimul aminti va fi dat peste cap: colesterolul, reigilceridele, glicemia, articulațiile, de exemplu!

Horoscop Minerva  săptămâna 6 – 12 aprilie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top