Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Fecioară. Un apel telefonic cu impact emoțional foarte puternic, ar putea veni de la un prieten apropiat sau de la partenerul de viață, săptămâna aceasta. Această persoană are o mulțime de griji și este pregătită să vorbească despre ele dacă o lași și ai răbdare să o asculți. Nu vei dori să renunți la tot ceea ce ai planificat să faci. Spune-i partenerei/lui că ar trebui să te discutați despre acest lucru la cină sau la o pauză de cafea, apoi finalizează sarcinile cât mai repede.

Există foarte multă activitate în casa a 6-a, sectorul stilului de viață, în special cu Marte acolo, care timp de șase săptămâni o va tranzita și cu Saturn aflat și el aici, poți depăși un blocaj recent. Pe măsură ce Marte iese din conjuncția cu Saturn, acest aspect temporar ar putea aduce tot felul de motive pentru a nu merge mai departe. Nu lăsa acest aspect să te descurajeze, pentru că în câteva zile entuziasmul va reveni, iar ceea ce părea insurmontabil poate fi ușor depășit.

Ai putea fi vedeta familiei vineri, deoarece Venus se deplasează prin Casa a 10-a sectorul cel mai proeminent al temei natale și te va aduce clar, în centrul atenției. Este șansa ta de a străluci și de a-ți arăta abilitățile și talentele. 

Sfârșitul de săptămână te-ar putea găsi în situația ca cei de la birou să te laude pentru felul în care ai încheiat un proiect sau pentru alte lucrări pe care le-ai făcut. Ar putea duce chiar la noi oportunități, așa că nu rata ocazia. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Fecioară Relational

Pasiunea poate părea să apară din toate părțile, cu configurația astrală actuală. Rareori ai simțit o asemenea profunzime a sentimentelor și ești o persoană destul de echilibrată și conștientă de ce are nevoie pentru a începe! Cuvintele „obsesie” și „posesivitate” îți apar în minte, întrucât ai ocazia să stai mai mult cu partenera/ul. Folosește această ocazie pentru a spune cum te simți, dar nu o/îl speria.

Energicul Marte este în Vărsător săptămâna aceasta și nu ar putea aduce energia romantică ideală, dar viața ta amoroasă continuă să meargă înainte. Cheia este să îți păstrezi mintea deschisă.

Venus este în Gemeni deja, așa că s-ar putea să fii prins între două alegeri la fel de atrăgătoare. Există vreun motiv pentru care nu le poți avea pe amândouă? Ia gândește-te!

Imaginația ta crește în timpul conjuncției Mercur-Neptun, permițându-ți să te exprimi liber. Acest lucru poate fi un act de eliberare interioară dacă nu ai mai făcut-o până acum.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Fecioară Profesional.

Chiar dacă ești departe de locul de muncă, este posibil să simți o tensiune interioară doar la gândul ce ar putea urma. Durerile de cap sunt legate direct de stresul pe care îl resimți stând închis în casă.

Norocul începe să se arate atunci când vei combina ideile vechi cu soluțiile practice. Nu-ți fie teamă să-ți schimbi modul de a-ți gândi cum să lucrezi ca munca ta să fie observată de cine trebuie. 

Săptămâna este importantă pentru a avea grijă de tine. Abordează prudent orice metodă pe care o încerci. Universul poate aduce la suprafață emoții puternice. Este posibil să provoci pe cineva despre care simți că lucrează împotriva ta. Evenimentele pot aduce schimbări pozitive dacă ești dispus să îți prezinți munca singur. Concentrează-te pe menaj și organizează-te cât mai bine.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Fecioară Financiar

Banii sunt de obicei un mijloc de finalizare pentru tine. Mai degrabă preferi să te înconjuri de frumusețe decât să îți faci griji despre cum să faci mai mulți bani. Însă acum, cu activitate intensă în Casa a 8-a, casa activelor partajabile, a numerarului și a valorilor, ai atât de multe oportunități online încât îți este greu să le gestionezi pe toate. Dacă te simți copleșit, fă o listă de posibilități și dedică-te lor până la cele pe care le poți realiza în mod realist. Banii vor fi veni.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Fecioară Sănătate

Atunci când încerci să schimbi în bine obiceiurile de sănătate, nu uita că acest lucrur îți va oferi beneficii nesperate. Nu este ușor să schimbi vechile modele! Schimbarea reală cere efort susținut de zi cu zi și necesită timp. Dacă simți sindromul „un pas înainte către doi înapoi”, oprește-te o clipă și concentrează-te asupra scopului. Când vine vorba despre sănătatea ta, atitudinea de bază este ceea ce contează cel mai mult. Încearcă să ții cont de acest lucru.

Horoscop Minerva  săptămâna 6 – 12 aprilie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top