Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 – LEU

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Leu. Te aștepți ca un prieten apropiat sau un partener să te viziteze? Aștepți degeaba, nu riscă nimeni lucruri ilegale. Chiar dacă circulația este fluidă, limitările impuse de lege fac ca multe lucruri să se anuleze. Cum sunt de pildă, intâlnirile tale. Un apel telefonic de ultimă oră te anunță că e o coadă kilometrică la supermarket sau la farmacie. Perioada este o lecție a răbdării. Trebuie să înveți să aștepți, în primul rând.

 Sectorul relațional câștigă un alt vizitator în această săptămână, alături de Saturn, este și Marte în Vărsător. Ambele planete sunt încă conjuncte, ceea ce poate induce îndoieli temporare cu privire la o relație-cheie. Totuși, te vei simți mult mai bine în câteva zile.

Cu toate acestea, cu Saturn în această zonă timp de câteva luni, este firesc să fii mai obiectiv în legătură cu cele mai importante relații ale tale. Și aruncarea unui ochi critic asupra lor ar putea duce la dezvăluiri neașteptate.

Lucrurile primesc, din punct de vedere social, când Venus se mută în Gemeni, o sclipire suplimentară pe scena lumii. Prezența ei aici te poate inspira să interacționezi cu o varietate de oameni mai ales că lumea virtuală îți deschide perspective infinite și s-ar putea să fii dornic să încerci activități diferite. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Leu Relațional

Ești inspirat să accesezi noi experiențe în ceea ce privește relațiile voastre. Dacă ai ieșit recent dintr-o perioadă dificilă, sub nicio formă nu vei dori să te repezi prea repede la o alta și, cu siguranță, nu vrei să fii prins exact în perioada în care îți lingi rănile. Cu toate acestea, o nouă prietenie virtuală ar putea să te ispitească să examinezi unde ai greșit în trecut.

Ești gata să faci câteva schimbări, cu Marte în tranzit prin Vărsător săptămâna aceasta, mai ales că ai câteva idei noi. Iar punerea lor în aplicare poate îmbunătăți viața sentimentală!

Romantismul este o treabă grea, fapt pe care îl conștientizezi în timpul conjuncției Marte-Saturn. Nimic nu vine cu ușurință, dar este bine să știi că munca grea va plăti până la urmă.

S-ar putea să primești semnale mixte de la cineva care vă place cu adevărat în timpul concomitentului Mercur-Neptun conjuncție mai târziu în săptămână, dar nu renunțați. Nu lăsați că o întâlnire penibilă vă împiedică să încercați din nou.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Leu Profesional

Ești demoralizat, nu ai chef de nimic, nu ești obișnuit cu muncitul de acasă și deodată cineva apare pe ecranul monitorului și își aduce o speranță. Flacăra se aprinde – și împreună, sunteți gata să faceți schimbări majore. Iar pe tine te îndeamnă să fii mai ambițios. Succesul poate veni de unde nici nu te aștepți.

Cineva încearcă să te controleze. El sau ea vrea să te aducă de cealaltă parte a terenului. Fii atent la motivele acestei persoane. Ești deschis și dispus să experimentezi idei noi, dar mai întâi asigură-te că este în interesul tău să faci acest lucru.

Adevărat, energia este pozitivă. Fii recunoscător pentru ceea ce ai și generos cu ceilalți. Ar fi o greșeală să încerci să manipulezi oamenii sau situațiile cu care te confrunți zilnic. Este posibil ca cineva să fie nevoit să ajungă în centrul atenției. Fii sigur că nu ești tu, dar așteptările nerealiste pot amenința relațiile bune. Lucrul ca parte a unei echipe va fi cel mai eficient. Logarea în rețea nu este chiar un lucru rău. Nu ezita să te ocupi de sarcini atunci când te confrunți cu obstacole.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Leu Financiar

Cel mai important acum nu este cât de mult ai, ci mai degrabă calitatea vieții, în timp ce iei în considerare cum poți face unele schimbări importante. Dragostea și afecțiunea se alătură acțiunii și afirmației pentru a te ajuta să te implici în activități creative precum proiecteare țin de scris, film, radio și televiziune. Dacă vrei să te implici, înscrie-te la un curs on line cu această temă. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Leu Sănătate

Unii ar spune că viitorul tău începe astăzi. De ce? Pentru că este un moment bun să te întrebi ce dorești pentru sănătatea ta. Vrei să-ți ignori corpul tău până când sunt necesare măsuri medicale invazive sau dorești să ai o experiență de cunoscător, să îți alimentezi corpul și mintea într-o manieră preventivă? Dacă preferi maniera preventivă, poate este timpul să investești într-un text informativ: o carte de bucătărie sănătoasă sau o referință holistică pentru igienă.

Horoscop Minerva  săptămâna 6 – 12 aprilie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top