Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 – BERBEC

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Berbec. Săptămâna trăiești acum dorința de a ieșii, de a fi afară, dar limitările impuse de starea de fapt din țară, te pot ține acasă. Poate aștepți să primești ceva sau un apel telefonic care să te surprindă cu idei originale. Acest lucru ar putea fi plictisitor și destul de obositor pentru tine. Găsește ceva de făcut care să nu te încurce, chiar dacă este vorba doar despre citirea sau întocmirea unor documente. 

Concentrarea pe sectorul social se extinde cu Marte, planeta ta personală, o planetă de foc, tranzitează Casa a 11-a. Poate fi o energie foarte motivantă care să te încurajeze să fii activ în social media unde să îți faci prieteni noi și să găsești ceva care să îți trezească noi interese pentru a câștiga bani.

În plus, Marte este încă în conjuncție cu Saturn, e drept, separantă, și aceasta poate fi șansă de a te implica într-un proiect care necesită angajament. Cu toate acestea, ar putea fi, doar o etapă pentru ceva mai interesant pe viitor, așa că merită luat în considerare.

Pe măsură ce Venus tranzitează Casa a 3-a, sectorul comunicării și al gândirii, prezența ei aici poate ajuta la ameliorarea dificultăților și să facă o negociere mult mai productivă. 

Combinație dinamică care îi implică pe Jupiter și pe Pluto aflați în Casa a 10-a, în sectorul carierei te-ar putea pun în fața unei soluții care poate schimba jocul social.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Berbec Relațional

Nu prea poți pretinde că intențiile tale, în ceea ce privește persoana de alături, sunt în totalitate corecte. Este greu să stai zile în șir în casă, dar poziția planetelor din această săptămână, te fac să conștientizezi că te raportezi la ele de pe o singură poziție, în timp ce speri că acest lucru se va schimba și că poți fi interesat cu adevărat de dragoste. Este posibil să fii nevoit să abordezi în mod serios această situație.

Stăpânul tău planetar, Marte este în Vărsător dându-ți noi idei pentru întâlnirile online. Chiar dacă probabil vei acționa asupra primului lucru care îți trece prin cap, există mai multe căi de explorat.

Venus este în Gemeni așa că speri să ai programate mai multe întâlniri pentru momentul în care vei putea ieși afară atât cât vrei. Ciudat este că nu te vei mulțumi să fii cu o singură persoană.

Gândurile îți sunt împrăștiate în timpul sextilului Mercur-Jupiter – Pluto și ar putea să te trimită înapoi la o persoană de care te-ai despărțit. Amestecarea lucrurilor este inevitabilă, dar nu ar fi rău să încerci ceva mai mult.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Berbec Profesional

Va fi nevoie de înțelepciune pentru a discerne care este calea cea mai bună acuma. Atunci când te confrunți cu sugestia de a lucra de acasă, este bună o abordare lentă. Lucrările în grabă ar fi o greșeală. Nu presupune că știi totul. Cu cât ești mai flexibil, cu atât cresc șansele de a găsi cea mai bună soluție. Fii gata să mergi într-o nouă direcție. Acesta este un moment bun pentru socializarea cu colegii sau pentru cercetarea căilor concurente acolo unde există informații online. Conversațiile ocazionale pot ajuta interesul pentru o nouă carieră. Vei putea să înțelegi a oricare situație. Este important să fii foarte sigur, de exact ce vrei și ai nevoie. Fii realist în ceea ce privește intențiile, punctele forte și punctele slabe ale unui colaborator. Uneori, o persoană carismatică îți poate abate atenția de la responsabilitățile tale. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Berbec Financiar

Trebuie să te simți în siguranță în toate aspectele vieții, iar acest lucru necesită de obicei bani. Acum relațiile devin extrem de importante când vine vorba despre a câștiga bani. Dacă vrei să faci ceva nou sau ai nevoie de recomandare, discută cu cea mai puternică persoană pe care o cunoaști. Este un moment favorabil pentru lucruri care se rezolvă de acasă și îți permit să ai siguranța pe care o vrei.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Berbec Sănătate

Accentul se pune pe emoții. Dacă setezi corect stilul de viață, îți vei permite să vezi mai clar cum stau lucrurile cu sănătatea ta. Stabilește ca ordine de zi – odihnă, exerciții fizice moderate și o dietă atentă. Va trebui să știi și ce ai evitat prin conștientizarea de a putea progresa pe calea personală. Este important să te rupi uneori de calea raționalului. Sinele nu se poate face cunoscut prin mijloace analitice.

Horoscop Minerva  săptămâna 6 – 12 aprilie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top