Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Săgetător. Problemele cu banii te-ar putea face să cazi în capcana neputinței și a depresiei. Aparent vei trăi acut senzația că nu vei putea tria niciodată documentele pe care le primești pe mail de la seriviciu, dar mobilizează-te și fă-o. Nu renunța. Rămâi concentrat pe ceea ce ai de făcut și vei face un pas important. 

Nu vei merge mai departe, deoarece Marte s-a mutat de luni în Casa a 3-a, a comunicării și va sta aici șase săptămâni. Apoi, Marte este într-o conjuncție separantă cu Saturn, care poate fi un moment excelent pentru a pune la punct un plan, a vedea care sunt opțiunile și a obține un feedback practic asupra acestuia.

Viața sentimentală poate înfloripe măsură ce Venus se deplasează prin Casa a 7-a, sector relațional,  aducând o armonie în legătura voastră legăturile cheie. Prezența ei aici poate fi excelentă pentru a negocia, a discuta despre anumite probleme și chiar la a ajunge la înțelegerea unor probleme care păreau insurmontabile.

Pe măsură ce Jupiter face conjuncție cu Pluto, ai putea observa că atragi mai mulți bani în viața ta decât de obicei deși stai acasă.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Săgetător Relațional

Ai putea să simți că atitudinea cuiva, important pentru tine, poate părea superficială și nu abordează cu adevărat fondul problemei. Mișcarea astrelor te încurajează să lași trecutul în urmă și să vezi care este dificultatea dintre voi, dintr-o perspectivă mai detașată. De asemenea, vă îndeamnă pe amândoi să gândiți relația ca pe o aventură, mai degrabă, decât ca ceva care a devenit o corvoadă.

Ai multe de spus, opinii puternice de când Marte este în Vărsător așa că gura n-are să-ți mai tatcă. Dar păstrează legătură cu Universul deschisă, păstrează gândurile care te ajută să spui lucrurilor pe nume. 

Venus în Gemeni, în cursul săptămânii, nu este întotdeauna una caldă ci mai de grabă, confuză, dar poți afla multe despre partenerul tău dacă acorzi atenție. Îndemnul de a învăța lucruri noi este mai puternic decât orice sentiment de dezamăgire pe care îl poți avea când vei primi informații proaste legate de planurile pe care vi le-ați făcut. 

Conjuncția separantă Mercur-Neptun scoate în evidență intuiția. S-ar putea să găsești o fațetă neexplorată încă a partenerei/lui în timp ce te simți atras de domeniul ocultismului cum ar fi descifraea viselor sau tainele astrologiei.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Săgetător Profesional

Eviți intenționat o confruntare de ceva vreme. Faptul că lucrezi de acasă îți oferă acest avantaj. Nu vrei să fii prins într-o luptă care nu îți aparține și nici să și se pună titulatura de băiat bun sau băiat rău. Asta nu înseamnă că trebuie să îți fie teamă să fii agresiv. Te va împiedica să faci acest lucru.

 Tensiunea care a fost copleșitoare la locul de muncă poate fii încă prezentă. Vestea bună este că lucrurile se vor liniști pe măsură ce te obișnuiești să lucrezi de acasă și în rețea. Comunicarea cu ceilalți în schimb, va fi slabă. 

Adu amendamente la orice nu funcționează acum trebuie între tine și virtualii clienți sau colaboratori. Ascultă cu atenție ce spun oamenii. Problemele nerezolvate ar putea exploda brusc și deodată pentru că vrei să faci mai mult decât este posibil în acest moment. Ai răbdare. Energia necesită o revizuire atentă a ceea ce ai început deja. Perioada este bună pentru noi contacte care pot duce la ceva mai bun.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Săgetător Financiar

Această perioadă se referă la toate modalitățile prin care să discuți cu alții, la telefon sau online, despre cum să câștigați ceva bani. Întrucât activitatea armonioasă favorizează casa de grupuri, activitățile sociale și angajare independentă, este posibil să te gândești la cum să folosești rețelelor de socializare pentru a lansa un nou concept de afaceri sau un nou produs. Chiar dacă este doar pentru o perioadă, este posibil să constați că legătura cu ceilalți face diferența.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Săgetător Sănătate

Săptămâna aceasta este un moment bun pentru o curățare generală – una care ar trebui să aibă loc cu adevărat cel puțin o dată sau de două ori pe an. Analizează-ți corpul cu atenție și începe procesul de curățare. Multa apă, desigur, este foarte importantă pe tot parcursul perioadei. Dacă poți, câteva zile să te rezumi doar la limitei alimentare stricte, consumând doar fructe și legume crude ar fi ideal. S-ar putea să te simți mai ușor și mai activ și să ai mai multă energie.

Horoscop Minerva  săptămâna 6 – 12 aprilie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top