Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 – PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Pești. S-ar putea să fii mult mai conștient de tine decât de obicei și în alertă pentru fiecare mișcare pe care o faci săptămâna aceasta, în special dacă lucrezi de acasă. Te simți conștient de sine, de impactul cuvintelor pe care le spui și ai putea să te întrebi în permanență dacă spui ceea ce este potrivit persoanei potrivite și la momentul potrivit. 

Casa a 12-a  sau sectorul spiritual este accentuat în timp ce Marte tranzitează semnul Vărsătorului, timp de aproximativ șase săptămâni. Această planetă plină de viață continuă să fie în conjuncție, e drept, separantă cu Saturn, și acest lucru te poate face conștient de orice te-ar fi putut reține. Cu toate acestea, nu simți că trebuie să faci acest lucru singur, pentru că îți va fi atât de ușor să te exprimi dacă vei primi ajutorul persoanei pe care o iubești, sau al unui consilier ori al unui terapeut. Chiar și online. Ai suport atunci când vei avea nevoie.

Ești gata să îți redecorezi casa. Venus este în Gemeni în Casa a 4-a a familiei, iar dorința de a oferi locului tău o imagine proaspătă sau covoare și perdele noi, ar putea. Sunt o grămadă de reviste și site-uri care îți pot oferi o mină de aur în ce privește ideile pe care le ai. Unele dintre ele pot fi cu adevărat de inspirație.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Pești Relațional.

Ar fi mai bine dacă ai rămâne săptămâna aceasta acasă, decât să ai o ieșire neașteptată atunci când te simți inconfortabil din cauza lucrurilor personale spuse într-un moment în care nu trebuie. Aliniamentul planetar de săptămâna aceasta sugerează că vei știi cu siguranță din ce parte vine pericolul dizarmoniilor sufletești. Dar este mai bine să vezi adevărul.

Este posibil, de asemenea, să intri într-o cursă pentru dominare cu partenera/ul ta/tău în timpul tranzitului lui Marte prin Vărsător. Gândește-te înainte însă, ce câștigi din această competiție și dacă își face bine. 

Conjuncția separantă dintre Marte și Saturn din prima parte a săptămânii te poate face confuz, deoarece experimentezi o gamă largă de emoții. Dacă partenera/ul este capabil să te scoată din ritmul tău, este posibil să vrei să mergi mai departe și tu.

Mercurul este conjunct încă cu Neptun, reînnoindu-ți interesul pentru toate lucrurile eterice. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Pești Profesional.

Nu ai probleme să muncești de acasă pentru că știi foarte bine ce ai de făcut. Ești asemenea unui blindat care trece prin foc și prin apă, peste aproape orice obstacol care îți iese în cale, ca să duci lucrurile la capăt. Pe scurt, nimic nu te poate opri în acest moment. Te simți încrezător și puternic în ce privește activității tale.

Onestitatea este, cu siguranță, cea mai bună politică în acest moment. Nu încerca să acoperi cu un văl ochii nimănui. Dacă faci acest lucru, vei avea parte de reacții neplăcute mai târziu. Spune adevărul acum, pentru a nu te mai întoarce înapoi.

Este important să explorezi toate opțiunile atunci când vă confrunți cu obstacole în muncă. Dacă rămâi cu ceea ce este de așteptat sau de obicei, este posibil să îți pierzi eficacitatea sau influența. Momentul este bun pentru eforturi de echipă și pentru a crea rețeaua de lucru ca să îți continui și munca și pentru a-ți îmbunătăți situația profesională. Recunoaște meritele altora pentru munca lor. Această perioadă poate fi foarte ocupată cu o varietate de sarcini sau persoane care necesită răbdare și sprijin suplimentar.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Pești Financiar

Perioada este despre cum să adopți un plan cuprinzător de rambursare a datoriilor pe care le ai și care îți asigură liniștea cel puțin, până luna viitoare. În trecutul recent, este posibil să fi fost copleșit de suma pe care o datorai pentru ipotecă, cărți de credit sau împrumuturi de la familie și prieteni. Dar ai beneficiul și impulsul pentru a te achita de toate și a duce totul la bun sfârșit. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Pești Sănătate

Având în vedere opțiunile tale este la fel de important obiceiul de a achiziționa idei bune pentru sănătatea ta și pentru luarea de măsuri eficace! Oricare ar fi obiceiurile tale de sănătate, este un moment bun pentru a le elimina pe cele de care nu mai ai nevoie. Tratează-te cu plăcerea mersului pe jos pe…banda de alergări și mobilizează-ți membrele; renunță la stimularea ieftină a zaharurilor procesate și la o dietă bogată în carbohidrați. Te vei bucura curând de rezultate – îți promit!

Horoscop Minerva  săptămâna 6 – 12 aprilie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top