Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 – TAUR

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Taur. Așteaptă-te la un ritm mai alert săptămâna aceasta. Este posibil ca unii dintre colegii tăi să fi întârziat cu o lucrare și să t roafe să îl ajuți. Nu este nimic frustrant în a ți se cere ajutorul. Există motive pentru care nu au făcut-o și pe care tu nu le cunoști. Fă tot posibilul și ajută-l cum poți. 

Pe măsură ce Marte se deplasează pin Casa a 10-a, cel mai înalt sector al temei tale natale, acesta poate fi un moment promițător pentru cariera sau afacerea ta. Marte va petrece aici aproximativ șase săptămâni și acest lucru te-ar putea ajuta să faci pași mari în direcția viselor tale. Marți, ar putea să ți se ofere lucrări care vor cere ceva mai mult de muncă dar nu pentru mult în schimb. Acceptă, deoarece ar putea duce la lucruri bune. În principal, faptul că ai susținere astrală în această zonăș poate face ca energia de care dispui să o folosești în planurile cheie și să obți recompense mari mai târiu.

Dacă accepți să faci cumpărături online, Venus care este în casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie, te va încuraja să faci lucruri minunate. Totuși, atenție cum îți drămuiești bugetul de familie. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Taur Relațional

Dacă vrei ca lucrurile să se schimbe între tine și partener/ă, atunci poate ar fi cel mai bine să profiți de faptul că stai acasă pentru a crea o atmosferă caldă. S-ar putea să constați că din nou te simți pasional și atras de ființa de lângă tine, mai degrabă decât să irosești energia pe fleacuri, de ce să nu o folosești pentru a vindeca unele răni decât să le adâncești?! 

Munca trebuie urmată de pauze pentru că va fi apreciată în timpul conjuncției Marte-Saturn, așa că începe să te gândești ce ai vrea să corectezi la viața ta sentimentală. Totul începe să se îmbine când lucrezi după un plan.

Stăpâna ta planetară, Venus și-a început tranzitul prin Gemeni, așa că te interesează o diverse tipuri de oameni pe care îi cunoști în spațiul virtual. Cu cât sunt mai diverse subiectele de discuție, cu atât este mai probabil să găsești prieteni neașteptați. 

Conjuncția separantă Mercur-Neptun îți deschide mintea asupra unor lucruri pe care nu le-ai luat în considerare anterior, chiar dacă te distrau. Dacă ai probleme să îți amintești detaliile care ar putea fi importante mai târziu, notează-ți-le.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Taur Profesional

Colegii și șefii te împing la nivelul următor. La fel de bine s-ar putea să generezi acest val de energie în loc să încerci să lupți cu el. Este momentul să-ți planifici munca cu grijă poate și pentru că ai tendința de a amâna unele lucruri, considerându-le minore. Profită de forța interioară ca să duci la capăt tot ce ți s-a dat. 

Comunicarea clară, chiar dacă este doar online, te avantajează. Fă tot posibilul să îți susți  punctul de vedere pur și simplu, fără să jignești pe cineva. Evitați nervozitatea și îngrijorarea, în special când vorbești cu un șef. Acționează dintr-o poziție de încredere și nu de nesiguranță. Trebuie să ai încredere în intuiția ta atunci când te confrunți cu unele obstacole. Concentrează-te pe cei de acasă, să se simtă în siguranță cu tine. Este un moment pentru răbdare, nu pentru gelozie sau teamă. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Taur Financiar

Te gândești nu doar la cum să îți câștigi subzidența ci și la cum să aduci siguranța în viața ta și cum să îți faci munca mai satisfăcătoare de acasă. Cu un aspect armonios în casa a 6-a, a muncii și a stilului de viață, este mai probabil să fii apreciat de șefi. Acest lucru îți va permite să îți faci treaba fără prea multe probleme. Asigură-te că ai toate informațiile de care ai nevoie și acceptă tot ce ți se trimite de lucru. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Taur Sănătate

Aspectele săptămânii îți oferă încrederea de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit lucrurile, dar este posibil să te simți și un pic nesigur când vine vorba despre relațiile apropiate. Te simți de parcă ai nevoie de toate răspunsurile corecte – este îngrijorarea clasică provocată de acest tranzit. Concentrează-te în schimb pe ceea ce simți și nu-ți face griji să găsești cuvintele potrivite. Asigură-te că faci exercițiul de care ai nevoie sau frustrarea va spori. Exercițiile de aerobic îți vor oxigena sângele și îți vor înălța spiritul.

Horoscop Minerva  săptămâna 6 – 12 aprilie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top