Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 – SCORPION

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Scorpion. Ai planificat o vacanță într-un loc îndepărtat dar acum nu stai decât să visezi în fața calculatorului, despre cum va fi.  Situația neașteptată, descurajantă ar putea interfera cu planurile tale, ceea ce te-ar putea determina într-un final să anulezi toate planurile. S-ar putea să fii tentat să pui mâna pe telefonul și să o faci. Nu lua încă, aceste măsuri. Întreaga situație s-ar putea calma până la sfârșitul lunii și să aștepți din nou să faci călătoria visată. Fii concentrat și nu face nimic impulsiv.

Cu Marte în Vărsător încă de la începutul săptămânii, cred că este vremea te organizezi. O nouă abordare pentru a păstra lucrurile acasa în ordine te emoționează la gândul posibilităților viitoare. 

Ai putea fi, de asemenea, foarte seducător în dormitor, cu Venus în Gemeni, în Casa a 8-a, casă și a intimității. Prezența ei aici poate aduce un plus de sclipire în viața ta amoroasă dacă totul a intrat prea mult în rutină. Ceea ce aveți nevoie este mai multă varietate, iar Venus te va încuraja să încerci lucruri noi.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Scorpion Relațional

S-ar putea să te surprindă modul în care te cufunzi  în luptă și ești pregătit să lupți pentru a-ți recâștiga poziția în familie persoana care v-a capturat inima. Configurația astrală de săptămâna aceasta în aduce mai multă putere decât crezi. Atât ești de prins de ideea că ți se va răspunde la fel încât vei face aproape orice pentru asta și multe altele după aceea.

Cum stăpânul tău tradițional, Marte, este în Vărsător, ești extrem de dornic să arați celei sau celui pe care o/îl iubești, că ești diferit de tot ce a cunoscut până acuma. 

Potențialul conjuncției separante Marte-Saturn poate avea însă efecte neașteptate, așa că va trebui să încerci mai mult decât de obicei pentru a rămâne echilibrat și a fi crezut. Cu cât gândești mai mult o situație începe să îți fie și teamă, că nu vei reuși, dar ai încredere în tine.

Venus este în Gemeni, iar partea ta răutăcioasă iese în evidență. Nu spui prea multe, dar acea mică strălucire din ochii tăi vorbește de la sine. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Scorpion Profesional

Încerci să mulțumești pe toată lumea numai pentru a fi sigur că totul merge perfect pentru cei din jurul tău. Acum întreabă-te dacă este cu adevărat suficient ceea ce faci vis-à-vis de ceea ce  ți se cere. Asigură-te mai întâi că te adresezi ție și propriilor tale nevoi, abia apoi altora. 

 În loc să alergi după mai mult, este mai bine pentru tine să protejezi și să dezvolți ceea ce ai deja. Este posibil să ai senzația că trebuie să te întinzi și să cucerești, dar nu uita că trebuie să fii și în apărare. Securitatea și protecția sunt concepte cheie.

Împărtășirea părerilor legate de problemele care țin de locul de muncă ar trebui să fie mai ușoară acum. Cel mai bine este să fii sincer, chiar dacă ești dezamăgit că stai acasă. Acceptă că trebuie doar să accepți anumite situații care se vor termina curând. Evenimentele fac să insiști că a ta este singura cale. Fii dispus să îți reconsideri poziția. Poți fi foarte convingător. Este pozitiv pentru parteneriate și îmbunătățirea relațiilor cu clienții pe care ți i-ai făcut deja, online.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Scorpion Financiar

Cu activitate în Casa a 3-a a temei natale care reglementează printre altele legăturile cu Trecutul și cu instituțiile din comunitatea în care trăiești, este posibil să reevaluezi anumite planuri de lucru pe care să le continui sau să le întrerupi. Companiile sau persoanele cu care îți spui că nu vrei să lucrezi par să aibă tot ceea ce dorești și ai nevoie acum, de la rețele de distribuție până la cei care donează bani pentru munca pe care o depui. Pentru a câștiga mai mult, găsește o modalitate de a lucra în sistem de data aceasta. Vei vedea că nu este chiar atât de rău precum crezi.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Scorpion Sănătate

Energia astrală în joc, aduce în prim plan, echilibrul. S-ar putea să descoperi că pui la îndoială echilibrul dintre muncă și viața privată. Conștientizarea obiectivelor și dorințelor reale și stabilirea limitelor adecvate ți-ar putea crea probleme. Gândește-te să faci acasă câteva exerciții ca și cum ai fi la sală. Pune muzică, respectă ritmul și viața va fi alta.  Trebuie să respecți de rutina zilnică a acestora, asigurându-te, de asemenea, că lucrezi la limita capacităților tale.

Horoscop Minerva  săptămâna 6 – 12 aprilie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

1 Comment

1 Comment

  1. Braicu Ovidiu-Claudiu Vă

    2020-04-06T02:58:43+03:00 at 2:58

    BRAOVI-CLA
    „`INTREBARE„!
    1. Credeți că există cu adevărat acest Corona Virus?
    2. Credeți că există un anumit discernământ prin care se face această manipulare prin această cu așa zisul Corona Virus?
    3. De ce sar face toate acestea?
    „`RASPUNS„!
    1. NU.
    2. Da.
    3. Aici este vorba de asa ziși Masoni.
    Au facut acest lucru la nivel Global, din urmatorul punct de vedere, este vorba de Banca Mondială.
    Pentru a putea să își ridice fluxul de funcționare.
    După această pandemie întreaga populație a Globului va sări pe băncii să facă inprumuturii,.
    Aici este toată prelucrarea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top