Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Balanță. Angajamentul față de un vechi obiectiv este mai important în această săptămână decât poate în orice altă dată din acest an. Dărâmă cu încredere obstacolele din calea ta pentru că poți să o faci.

Luni, Venus, stăpâna ta planetară, aflată în Casa 1, echilibrează prin opoziție energia lui Marte în Berbec, din casa a 7-a, relațională. Vei negocia dacă vrei să readuci pe cineva important în viața ta. Din fericire, acesta este unul din talentele tale speciale. 

Marți, Soarele, în Casa a 2-a a banilor proprii, este năucit de trigonul cu Neptun din Casa a 6-a a rutinei profesionale. Astăzi vei arunca bugetul în aer, cu un bun electrocasnic mare. Eu ți-aș sugera să mai aștepți, cel puțin pănă săptămâna viitoare, dacă nu vrei, măcar pentru 24 de ore. 

Joi, presiunea se intensifică cu Jupiter și Pluto care își combină energiile în Casa a 4-a a  familiei. Probabil îți dorești mai mult spațiu pentru a te concentra asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante în viață. Acest tip de energie, puternică, te poate determina să faci o mișcare uriașă, mutarea într-un alt oraș sau chiar într-o altă țară.

Vineri, dinamicul Marte revine în mers direct, în timp ce Venus din Balanță își sugerează să fii atent la Nodul Nord, care reprezintă calea ta de viață. Ai putea avea ocazia de a preda, de a scrie sau de ate ocupa de marketing în viitorul apropiat. Acest lucru te poate ajuta să îți extinzi afacerea sau marca personală. Pe măsură ce iei măsuri îndrăznețe, blocajele se topesc. 

Sâmbătă, Luna Nouă are loc în Scorpion și în Casa a 2-a a finanțelor proprii. Posibil să primești niște bani. Este posibil să ai o sursă secundară de venit sau o surpriză neașteptată. De asemenea, ia în considerare vânzarea unor lucruri de care nu mai ai nevoie, pentru a strânge bani de buzunar.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Relațional Balanță. Începi săptămâna un pic dezamăgit în legătură cu viața setimentală dacă te-ai certat cu persoana iubită. S-ar putea chiar să dorești să fii singur. Nu trebuie să îți faci griji pentru că, deși aceste certuri mici sunt de moment, ele nu vor lăsa nici o traumă relațională, deși te-ai putea simți singur până când relația ta va reveni la normal.

Dacă relație este la distanță datorită izolării, vei avea timp să te gândești la partenera/ul ta/tău săptămâna aceasta. Poae te gândești și faci planuri pentru a lua o pauză la serviciu și să vă mutați împreună în aceste vremuri de criză. Dacă vreți să vă căsătoriți va fi cam greu, având în vedere că insituțiile administrative lucrează la turație mică. Este posibil ca partenerul tău să se sitmtă puțin neglijat în acest moment.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Profesional Balanță. S-ar putea să mergi încă la birou. Lasă acest gând să treacă pe măsură ce cariera ta își va găsi împlinirea prin ceea ce faci. Ideea de a lucra pe cont propriu ar putea fi atractivă, dar nu este fezabilă în acest moment. Încă trebuie să te pregătești. Uneori, este mai bine să lucrezi în propria țară și să câștigi mai puțin decât să fii într-un loc străin, să câștigi mai mult, dar să fii nemulțumit.

Vei primi aprecieri pentru munca pe care ai depus-o. Plăcerea de a face ceea ce faci este cel mai bun și îi lași pe toți în urmă. Tot acum vor avea loc multe schimbări bune atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Lucrurile vor funcționa așa cum ai planificat. Te vei concentra pe toate motivele corecte. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Financiar Balanță. Ai putea să descoperi că cineva din străinătate îți aduce un fel de avantaj financiar și o anumită recunoaștere. Totul ține de rezultatul muncii tale online și este ceva ce așteptai de foarte mult timp. Asta înseamnă să urmărești traficul zilnic pe FB. Munca excelentă nu trece niciodată neobservată. Fii generos și această răsplată îți va servi bine.

Săptămâna promite să fie una bună pentru profesioniștii din sectoarele bancar, vânzări și marketing. Îți atingi cu succes și satisfăcător majoritatea obiectivelor. Dacă lucrezi în sectorul asigurărilor ai face bine să îți demonstrezi interesul pentru vânzări și marketing. Este posibil ca aceste domenii să se dovedească a fi profitabil pentru tine.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Sănătate Balanță. Riști să te rănești când ridici obiecte grele. Poartă aparat dentar dacă este nevoie și ai grijă la o discopatie. În această săptămână, trebuie să îți iei câteva precauții suplimentare pentru a evita îmbolnăvirea. Dacă ești femeie ai putea să te confrunți cu o problemă dermatologică care, deși nu este periculoasă, s-ar putea dovedi totuși enervantă. Te-ar putea ajuta un tratatment cu ultra violete sau cu un unguent topic. Cineva din familie poate suferi de tulburări gastrice. 

Citește horoscopul săptămâna Minerva pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top