Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Rac

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Rac. Cauți o persoană influentă care să te ajute să îți promovezi produsele sau un mentor care să te ajute să te ridici profesional. E timpul să ajungi la cineva care nu este în cercul tău de preteni.

Luni, Venus este în Casa a 4-a a familiei și în opoziție cu Marte din Casa a 10-a a carierei. Astăzi, ai ocazia să stabilești sau să restabilești un echilibru între muncă și viață. Chiar și cu o plimbare de 15 minute până la magazinul din colț și înapoi.

Marți, Soarele, din Casa a 5-a a romantismului și a creativități este în trigon cu Neptun din Casa a 9-a, casa drumurilor lungi și a străinătății. Atmosfera de toamnă sau romantismul atrag atenția, deoarece cineva îți poate da o întâlnire pe chat. Sau dacă ești într-o relație, este o săptămână bună pentru a viziona filme romantice. Energia fertilității este, de asemenea, ridicată acum, în cazul în cre îți dorești un copil.

Joi, Jupiter și Pluto, se reunesc la nivelul Casei a 7-a a parteneriatelor de orice fel. Aspectul aduce o dornța de a cunoaște oameni influenți sau un potențial mentor. Dacă ai o afacere, poți decide să îți iei un partener, pe cineva care crede în afacerea ta și are mijloacele să te ajute.

Vineri, Marte revine în mers direct. Cu farmecul lui Venus, planeta dorinței și a achiziției, își energia la Nodul Nord, este posibil să câștigi ceva pentru un obiectiv important. 

Sâmbătă, are loc Luna Nouă în Scorpion în Casa a 5-a. Este posibil să ai ocazia de a face ceva ce nu faci în fiecare zi. O zi de asumare a riscurilor conștiente.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Rac Relațional

Ești într-o dispoziție extravagantă și cheltui nesăbuit pe plăceri senzuale. Adevărul este ești în forma de a te răsfăța cu orice îți place și partenerului tău. Ați putea avea amândoi o dispoziție foarte romantică săptămâna aceasta și ar trebui să profitați la maximum de acest timp de iubire. 

Nu faci nimic pentru a-ți fi recunoscute meritele. Tot ceea ce faci tinde să aibă o bază emoțională. Ești condus de inimă în toate lucrurile și poți fi predispus la mare sentimentalism. Vei descoperi că oamenii sunt interesanți și interesați de tine săptămâna aceasta. Unele lucrări încheiate pot aduce recompense, nu din punct de vedere financiar, ci în ceea ce privește recunoașterea muncii de către alții și potențiale oportunități viitoare. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Rac Profesional

Este indicat să-ți folosești abilitățile la locul de muncă și să găsești soluții. Dacă ești designer, graficician sau decorator, creația va curge și mai puternic decât de obicei. Dacă ai o altă profesie, atunci s-ar putea să constați că mintea ta lucrează febril la rezolvarea problemelor. Oricum ar fi, câștigi și colegii de birou vor beneficia de creativitatea ta excepțională!

În ceea ce privește cariera ta, s-ar putea să fii inspirat să faci unele schimbări. Din nou, acordarea și ascultarea inimii tale pot și te vor ghida către câteva locuri foarte interesante.

Munca susținută este foarte indicată pentru majoritatea dintre voi săptămâna aceasta. Este posibil să ți se acorde responsabilitatea de a face față unor sarcini profesionale importante mai ales dacă ești în telemuncă. Vei fi la înălțimea așteptărilor și chiar vei afișa abilități de conducere. S-ar putea să fie nevoie să faci ore suplimentare pentru a finaliza lucrările. Vei fi foarte ocupat săptămâna aceasta și totul va fi urgent.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Rac Financiar

Este o săptămână bună pentru a solicita un împrumut dacă ai în vedere propria afacerea. Acest lucru îi va implica pe ai tăi, unul câte unul, mai ales dacă lucrezi în industria confecțiilor, în cea modei sau încălțămintei și dorești să faci ceva mai mult. Pe foarte mulți oameni, recluziunea în casă i-a făcut să descopere și să îmbrățișeze pasiuni neașteptate. 

Investițiile din trecut aduc beneficii acum. Dacă lucrezi în vânzări și marketing ai o săptămână câștigătoare deoarece performanța ta este atât de bună, încât primești stimulente speciale. Dar nu m-aș grăbi să semnez o cerere de împrumut pentru simplul motiv că tranzacțiile internaționale deocamdată sunt blocate și iar fluxuri de numerar mult încetinit. Poate ar trebui să verific niște creanțe și să vezi ce mai poți recupera.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Rac Sănătate

Este posibil să simți o anumită anxietate cu privire la problemele din sectorul carierei sau din sfera familiei și te face să te simți tensionat și nemotivat. 

Și în această săptămână vei continua să fii condus de latura mai lentă. Fiind deja un mare iubitor al cuibușorului numit casă, ți se pare cu atât mai dificil să îți faci exercițiile și antrenamentele zilnice. Dar acest lucru poate aduce boli iar corpul tău să nu mai răspundă la cu rapiditate. 

Citește horoscopul săptămâna Minerva pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top