Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Pești

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Pești. Săptămâna îți cere să renunți la ceea ce este nesănătos. Dacă îți dorești cooperare și, acolo unde nu există, ar trebui să te mai gândești.

Luni, Venus din Casa a 8-a, casa banilor altora, este în opoziție cu Marte din Casa a 2-a a banilor proprii. În loc să te grăbești să cumperi ceva cu credit, verifică câți bani ai nevoie și abia apoi fă un pas în acea direcție. Oportunitățile pot veni la tine dacă ai puțină răbdare. 

Marți, Soarele este în Casa a 9-a, care este și o casă de spiritualitate, și face un trigon cu  Neptun în semnul tău și în Casa 1 a propriei identități. Soarele este benefic planetei intuiției care este Neptun și ești conectat cu Universul în acest moment. Este bine să petreci o parte din zi în rugăciune, meditație sau analizându-ți viața ceva mai atent. 

Joi, Jupiter, celălalt stăpân al tău, face conjuncție cu Pluto din Capricorn în Casa a 11-a, casa prietenilor și a posibilităților. treci dincolo de munca superficială și concentrează-te asupra obiectivelor pe care le ai. Acest aspect îți poate oferi un impuls extraordinar spre liniștea interioară. Ai ocazia să depășești niște limite care blochează comunicarea cu alte semne. Lucrează cu aceste degajări de energie care te eliberează și poți ajunge la mai mulți oameni decât ai crezut vreodată că este posibil să ajungi. Este o zi bună pentru a-ți posta gândurile și perspectivele într-un mod public.

Vineri, Marte revine în mers direct, concomitent cu Venus din casa resurselor de la alții, care susține Nodul Nord, direcția în viață. Ai putea obține ajutor și chiar finanțare pentru un proiect la care lucrezi. Este un aspect bun pentru munca de creație, pentru a vorbi cu bancherii, pentru a-ți extinde linia de credit sau pentru a solicita o subvenție.

Sâmbătă are loc Luna Nouă în Scorpion în Casa a 9-a, a educației. Posibil ca în următoarele două săptămâni să te concentrezi pe un examen, pe un raport sau tele-conferințe cu profesorii. Dacă ești profesor, aceasta este o energie de susținere pentru tine. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Pești Relațional

S-ar putea să fii prins într-o situație din familie, în care unii se amestecă în treburile personale ale altui membru. Încearcă să te ferești de acest amestec cât de bine poți. Dacă ești atras în acest joc, fii diplomat și sensibil. Nu te înstrăina de niciuna dintre rudele implicate.

Posibil ca o prietenie de lungă durată să se transforme în dragoste, în această săptămână. Daă ești angajat într-o relație, vei avea destul timp liber, lucrând de acasă să-ți petreci vremea cu  partenera/ul ta/tău și acesta să se simtă incredibil de special. Dacă nu ai planificat nimic special pentru weekend, ar putea fi o idee bună să faci acest lucru acum. Imaginația ta este cel mai bun motiv.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Pești Profesional

Nu te ascunde de lume dacă ai o problemă. Săptămâna este bună pentru a cere ajutor dacă te afli într-o situație dificilă. Dacă ești student și ai probleme cu studiile, discută cu profesorul de la materia la care nu te descurci. Dacă ești angajat, discută cu șeful despre orice problemă care o ai. Problemele discutate în mod deschis vor fi probabil rezolvate fără alte încurcături.

În această săptămână trebuie să lucrezi la menținerea ordinii la locul de muncă. Vei fi aproape singur deoarece majoritatea colegilor lucrează de acasă. Capacitatea de conducere te va ajuta să gestionezi situațiile dificile într-un mod mult mai bun. Fii răbdător și încearcă să nu te simți frustrat când un proiect rămâne neterminat. Posibil ca termenele, contractele și inițiativele să nu fie gata la timp. Perspectivele de carieră vor fi mult mai bune după sfârșitul acestei perioade restrictive. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Pești Financiar

Controlează-ți cheltuielile; nu arunca cu banii pe fereastră doar pentru a păstra aparențele. Ai putea să simți că ai niște bani care închid o gaură din buzunar și ești nerăbdător să ieși și să-i cheltui. Reconsideră-ți poziția totuși, pentru că oricum ai făcut destul de puțin prin această auto-îngăduință. Dacă vei cheltui, fă cumpărături cu moderație.

Bugetul are nevoie de o atenție, deoarece este posibil să cheltui puțin mai mult decât câștigi. Artiștii se vor simți binecuvântați, din punct de vedere financiar, deoarece vor vinde unele lucrări la un preț foarte bun.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Pești Sănătate

 Vei arăta mai bine și cei din jur vor observa sigur, încrederea în sine de care dai dovadă! De asemenea, vei simți cu siguranță privirile îndreptate spre tine. O stimă de sine sănătoasă aduce o strălucire sănătoasă!

Problemele legate de greutate îți pot provoca stres în această săptămână. Prin pierderea greutății suplimentare crește nivelul de energie. Și, mai presus de toate, îți va schimba viața în bine, menținându-te în formă fizică. Dacă ai probleme cu tensiune arterială trebuie să ai grijă deosebită de sănătatea și să respecți toate restricțiile alimentare. 

Citește horoscopul săptămâna Minerva pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top