Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Vărsător

08.11.2020
Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Vărsător. Săptămâna aceasta, eforturile din culise, se pot transforma într-o adevărată recoltă. Evită neatenția și concentrează-te asupra obiectivelor.

Luni, cu Venus, în casa a 9-a a educației academice în opoziție cu Marte din Casa a 3-a a comunicării, a scrisului și a dumurilor scurte, este posibil să dai câteva teste standardizate sau să exersezi pentru tine. Există o dispoziție bună pentru obținerea unor licențe profesionale. 

Marți, Soarele este în Casa a 10-a a carierei și în trigon cu Neptun din Casa a 2-a a abnilor proprii. Ai grijă dacă negociezi astăzi ceva. Lipsa de claritate te poate determina să pierzi ceva de valoare. Este un aspect minunat pentru artă, degustare de vinuri sau pentru a viziona o mulțime de filme, dar evitaă să faci ceva care necesită o minte limpede.

Joi, Jupiter este conjunct cu Pluto. Din moment ce știi foarte bine că doar convingerile proprii îți guverbează existența, acest aspect îți aduce provocarea de a schimba unele convingeri de bază. Poți considera că ți se întâmplă lucruri bune. Și mintea ta va începe să vadă oportunități oriunde te uiți.

Vineri, Marte în Berbec în Casa a 3-a a comuniării și a scrisului, revine în mers direct. În același timp, Venus din Balanță susține Nodul Nord din Casa a 5-a a creativității. Această combinație specială îți oferă abilitatea de a acționa în legătură cu ceva care este atât incitant, cât și te împlinește. Ia în considerare ca o afirmație să te aducă în centrul atenției. Dacă ai vrut să încerci ceva îndrăzneț, azi este acea zi.

Sâmbătă, are loc Luna Nouă în Scorpion și în Casa a 10-a a carierei. Aceasta marchează începutul unei perioade de două săptămâni în care există toată atenția este îndreptată spre  locul de muncă. Este posibil să primești o nouă funcție sau, dacă ești într-un loc de muncă stabilit,te pomenești cu un nou șef sau cu sarcini în plus. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Vărsător Relațional

 Cauți ceva entuziasm în viața personală, posibil în afara relației pe care o ai.  Fii atent ca nu cumva să îți rănești partenerul, indiferent de ceea ce faci, deoarece vei regreta amarnic. A-ți cunoaște latura sălbatică este distractiv, dar și periculos și ar trebui să fii pregătit să faci față consecințelor.

Săptămâna aceasta este bună pentru cei singuri. Căutarea unei/unui soții/soț se încheie pe măsură ce întâlnești pe cineva interesant la locul de muncă. Dacă familia ți-a aranjat o întâlnire, vei face ce vei face și te vei topi în ceață. Pe tine nu trebuie să te căsătorească nimeni, o poți face și singur.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Vărsător Profesional

 Dacă te-ai întrebat ce decizie să iei în legătură cu o problemă de muncă, fii atent la ce-ți proprune partenera/ul ta/tău. S-ar putea să privească această problemă în mod obiectiv și să găsească o soluție viabilă pentru ea. Vei sesiza că este foarte receptivă când îți asucultă problemele și capabilă să îți dea câteva sfaturi binevenite, în schimb. Reacționează pe baza sfaturilor primite și vei vedea avantajele.

Toată săptămâna vei fi ocupat să participați la întâlniri de lucru online și să rezolvi sarcini dificile care necesită experiență. Stabilește-ți prioritățile corect pentru a obține un echilibru și du-ți cariera în direcția corectă. Acceptă toate provocările și înfruntă-le fără teamă. Munca susținută te ajută să ai succes și să faci o impresie bună subordonaților.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Vărsător Financiar

Este posibil să ți se propună să lucrezi pentru cineva sau cu un organism din străinătate. Profită la maximum de această oportunitate. Deși s-ar putea să fii neliniștit cu privire la cum te vei descurca, anxietatea va fi inutilă. Orice faci acum, asociat cu investiții peste hotare, este un lucru reușit. O mulțime de proiecte care nu s-au bucurat de susținere, încep în sfârșit să se miște, datorită eforturilor tale.

Câștigurile financiare ar putea să apară undeva spre mijlocul săptămânii. Este probabil ca o decizie legală pe care o aștepți să fie decisă în favoarea ta. Acest lucru va ușura povara financiară pe care ați simțit-o până acuma. Achită-ți datoriile!

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Vărsător Sănătate

Fii atent pe unde calci sau pe unde umblii, altfel s-ar putea să te răniți. Este o perioadă în care accidentele sunt foarte probabile, așa că va trebui să iei unele măsuri de precauție, astfel încât să nu riști vreun picior rupt. De asemenea, ai grijă la toate acțiunile tale și deosebit de atent dacă ești la drum – furtuni, ploi torențiale, descărcări electrice și la condițiile de călătorie.

Dacă te-ai plâns mereu, în ultima vreme că ești obosit și că nu mai poți să gândești, te vei ușura în această săptămână. Problemele dermatologice se reduc dar aș sugera atenție la ceea ce mănânci. Exercițiul fizic moderat și o dietă asemenea, vor rezolva problemele în ce privește creșterea în greutate. În această săptămână atitudinea față de viață trebuie să fie una pozitivă.

Articolul continua dupa publicitate

Citește horoscopul săptămâna Minerva pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI