Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Capricorn. Pentru a câștiga cu adevărat în viață, trebuie să recunoști când o ceva nu te mai servește. Săptămâna aceasta, vei fii dispus să renunți la o „regulă” personală.

Luni, cu Venus în Casa a 10-a a carierei în opoziție cu Marte, orientat spre acțiune în casa a 4-a, a  familiei este posibil să ți se ceară să lucrezi la birou și nu de acasă cum fac majoritatea colegilor tăi. Ceea ce este important săptămâna aceasta este să știi ce vrei și să fii clar când ți se cere ceva.

Marți, Soarele este în Casa a 11-a, care este și o casă a tehnologiei printre altele, face un trigon cu Neptun din Casa a 3-a a comunicării. Te-ai putea confrunta cu unele probleme tehnice astăzi, internetul nu funcționează sau merge prea încet sau laptopul ți se blochează. Este un aspect temporar – durează aproximativ o zi. Totodată însă, nu este o zi bună pentru a cumpăra un laptop sau un telefon mobil nou.

Joi, Jupiter este conjunct cu Pluto, în propriul tău semn. Universul îți va aduce daruri, fiecare însoțit de o lecție de viață. Dar un drum lung și abrupt nu te deranjează, deoarece știi că vei avea cea mai bună vedere din vârful muntelui.

Vineri, Marte revine în mers direct, în timp ce Venus din Balanță susține Nodul Nord, direcția în viață. Este o zi bună pentru tine mai ales dacă ne gândim la locul de muncă. S-ar putea să faci o schimbare pe care o dorești de ceva timp. Poate fi temporar, dar în următoarele câteva săptămâni se pot întâmpla multe lucruri care să îți fie de folos.

Sâmbătă, are loc Luna Nouă în Scorpion, în Casa a 11-a a pietenilor. Începe o perioadă de două săptămâni în care vei putea să îți extinzi cercul de prieteni și chiar găsești o persoană specială. Dacă îți dorești dragoste, este o zi numai bună pentru a le spune prietenilor și familiei că ai întâlnit pe cineva. Dacă ești în căutare de interlocutori pentru că te plictisești, intră pe FB că precis vei găsi pe cineva cu care să vorbești. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Capricorn Relațional

Astăzi trebuie să îți amintești că nu întotdeauna iarba este mai verde în altă parte, cel puțin în domeniul romantismului. Dacă ești tentat de o posibilă aventură extraconjugală, săptămâna aceasta ar trebui să stai cuminte și să-ți amintești ce anume te-a atras la partenera/ul ta/tău și să vă continuați drumul împreună. 

Casa și familia sunt sursa bucuriei și a bunăstării în această săptămână. Surprinde-ți partenerul cu un dar și ai să vezi că flacăra se va reaprinde în viața ta, mai ales că suntem din ce în ce mai limitați în posibilitățile de a ieșii într-o scurtă escapadă în weekend. Veți petrece mai mult timp împreună ceea ce vă va ajuta relația să crească la nivelul următor. Nu acționa impulsiv, deoarece ai putea ajunge să iei decizii greșite.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Capricorn Profesional

Dacă ești student ar trebui să stai de vorbă cu un consilier vocațional, în special dacă nu știi pe ce drum să apuci și ce opțiuni ai. Ascultă sfaturile părinților, s-ar putea să nu fie o idee chiar atât de rea ce îți propun. Găsește eventul un profesor, care îți poate da sfaturi mai bune în acest sens și profită la maximum. Cântărește cu atenție toate opțiunile înainte de a decide încotro să pornești. 

Dacă ești angajat, mereu ți-ai asumat riscuri în deciziile legate de carieră și chiar au dat roade de multe ori. Probabil că dorești să îți lași amprenta la locul de muncă și eforturile tale nu vor trece neobservate. Munca în echipă însă, este crucială pentru succes. Prin urmare, încercați să te înțelegi cu colegii. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Capricorn Financiar

Ai putea să te confrunți cu o mică criză financiară săptămâna aceasta. Banii care ai crezut că vin, pot fi întârzia, ceea ce te-a aduce în situația să nu poți achita unele datorii. Încearcă să folosești ceea ce azi cu parcimonie până când cardurile vor fi în ordine. Fă doar ceea ce faci deobicei și blocajul se va desface pe negândite. 

Totuși vei avea și câteva surprize plăcute săptămâna aceasta. Poziția financiară se va îmbunătăți abia vineri sau sâmbătă. Posibil să ți se aducă banii pe chiarie. Ești interesat de achiziții imobiliare. Discută însă cu familia înainte de a face acest pas, chiar dacă este o oportunitate.  

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Capricorn Sănătate

 Evită manipularea obiectelor grele sau periuloase, deoarece șansele unui accident sunt mai mult decât probabile. Toată săptămâna ai tendința spre accidente și de aceea ar trebui să încerci să stai departe și de obiectele ascuțite, și să fii atent cum conduci – autoturismul, fie motocicletă sau bicicletă. De asemenea, evită folosirea electrocasnicelor și chiar a calculatorului, deoarece este posibil să te curentezi. Vezi cum lucrezi cu sursele de foc.

Citește horoscopul săptămâna Minerva pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top