Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Săgetător

08.11.2020
Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Săgetător. Ai câteva șanse uriașe, săptămâna aceasta. Provocarea este să te concentrezi pe ce vrei și nu pe premiu. Luni, Venus este în Casa a 11-a, a prietenilor, în opoziție cu Marte din Casa a 5-a, a romantismului și a creativității. Dacă ești îndrăgostit, acesta este un moment minunat pentru a-ți răsfăța cu adevărat iubita. Chiar rupe-ți câteva clipe din timpul prețios și du-te și cumpără-i un cadou deosebit. Dacă ești în căutarea iubirii, intră în legătură cu cineva care îți atrage atenția pe o rețea de socializare sau pe un site de întâlniri.

Marți, Soarele este în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute și în trigon cu Neptun, planeta intuiției, din Casa a 6 stilului de viață și a rutinelor cotidiene. Astăzi psihismul tău este transformat în 11 mesaje pozitive către Univers. Este posibil să percepi și să receptezi impresii de la oameni din jurul tău. Universul poate trimite simboluri și semne ușor recognoscibile. 

Joi, Jupiter, stăpânul bogățiilor terestre, face echipă cu Pluto stpânul bogățiilor subterane, ambii în Casa a 2-a a banilor din resurse proprii. Ai putea avea ocazia să câștigi niște bani în plus. S-ar putea să te gândești să începi o afacere sau să îți asumi un al doilea job. 

Vineri, Marte revine în mers direct. În același timp, Venus aflată în Casa a 11- a a prietenilor și a viitorului, te duce cu viteza luminii la Nodul Nord, indicatorul drumului tău în viață. Se pot întâmpla lucruri extraordinare. Dar aceste energii sunt activate doar prin ieșirea în afara zonei proprii de confort. Comunici cu oamenii care sunt influenți sau te atrag ca mentori. 

Sâmbătă, are loc Luna Nouă din Scorpion. Acum este momentul să te retragi în meditație și să-ți notezi ideile care îți vin. Vizualizează creșterea și ocaziile care vin în timp ce mergi către birou, udându-ți plantele de casă. Dacă nu ai plante de casă, ia în considerare cumpărarra unui fir de bambus în acest scop.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Săgetător Relațional

Dacă ești căsătorit, dintr-o banală ceartă poți avea serioase probleme. Te poți afla în ipostaza de a avea o aventură extraconjugală, te simți influențat de farmecul celeilalte persoane, pentru că vrei să schimbi perspectiva și să te gândești la voi. Eu mă întreb, de ce este nevoie de o altă femeie ca să retrezești niște sentimente amorțite?

În această săptămână trebuie să lucrezi un pic mai mult pentru a reaprinde scânteia vieții amoroase. Nu renunța la relația voastră și încearcă să readuci emoția care a fost acolo la început. După ce veți discuta problemele, te vei simți mult mai bine. Poți fii dezamăgit de viața amoroasă  pentru că ți se pare că nu reușești să găsești dragostea adevărată. Ai răbdare, lucrurile se vor îmbunătății curând. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Săgetător Profesional

Săptămâna aceasta, mintea ta este la o carieră sau o instituție academică de peste mări. Acesta este doar impulsul necesar pentru ca evoluția carierei tale să înceapă. Ia-o în considerare, ai motive întemeiate. Dacă ai aplicat deja, este posibil să primești vești bune din străinătate astăzi. Problema va fi deplasarea pentru că fiecare zi aduce o nouă restricție!

În cazul că optezi pentru o facultate, să spunem, medicină, vei avea timp să-ți programezi studiul. De asemenea, la comerț exterior sau la ASE. Dacă ești student și dorești să te angajezi în la guvern, o agenție aparținând acesteia sau în educație, continuă și pregătește-te. Directorii de vânzări și marketing vor avea, de asemenea, o săptămână bună.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Săgetător Financiar

Ai grijă săptămâna aceasta, deoarece transferul greșit în acte, al unui teren sau a unei case ori pierderea unui bun de valoare, te poate costa. Vezi pe unde îți lași  obiectele prețioase și mai bine nu te atinge de ele, dacă este vorba despre bijuterii. De îndată ce umbli cu vreuna, fii atent unde îl lași. La fel trebuie să procedezi și cu documentele importante.

În altă ordine de idei, planifică-ți bugetul în consecință și nu uita să discuți și cu membrii familiei. Consultă un expert financiar dacă este nevoie pentru a știi cum să-ți direcționezi și să-ți organizezei mai bine bugetul, care este unul de criză. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Săgetător Sănătate

Aveți grijă la drum și în special la trecerile de tren semnalizate! De fapt, încearcă să nu urci deloc la volan azi, luni și marți. Astrele sugerează că nu este momentul petru călătorii, nici măcar cele în interes de serviciu și în oraș, amână totul pentru a doua parte a săptămânii sau pentru săptămâna cealaltă! Dacă chiar trebuie să urci la volan, condu cu mare atenție, cea mai mică neglijență poate dăuna altcuiva.

De asemenea, dacă ești căsătorit și soția este însărcinată aș sugera odihnă și relaxare. Spre jumătatea săptămânii trebuie să fii foarte atent, ești predispus la accidente casnice, picioarele în mod special.

Articolul continua dupa publicitate

Citește horoscopul săptămâna Minerva pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI