Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Scorpion.

Unele lucruri din viață nu sunt negociabile, iar săptămâna aceasta te lovești de unul din acestea. Dacă cineva întrece limita, vei avea grijă să-i spui. 

Luni, Venus din Casa a 12-a, a lucrurilor neștiute și a abilităților psihice, se opune lui Marte aflat în Casa a 6-a a problemelor practice printre altele. Ai încredere în tine. Dacă ai nevoie de mai mult somn, oprește alarma. 

Marți, Soarele, în propriul tău semn, face un trigon cu Neptun, planeta magiei. Sinele tău mistic se exaltă. Ia în considerare aprinderea unei lumânări, rostirea unei rugăciuni, poți amenaja un altar, o masă cu obiecte care îți reprezintă obiectivele. Aceste pot fii o carte poștală cu o destinație dorită, un castron de monede care să reprezinte banii pe care îi vrei, un mic ghiveci cu rozmarin pentru o stare bună de sănătate etc.

Joi, Pluto, stăpânul tău planetar, face ultima conjuncție din acest an cu Jupiter. Combinarea acestor două energii îți poate oferi ambiție de nezdruncinat. Este o săptămână bună pentru a lua măsuri cu privire la cele mai tari obiective ale tale, contactând o persoană care te pote ajuta în acest sens. 

Vineri, Marte revine în mers direct, în timp ce Venus din Balanță se armonizează cu Nodul Nord din Casa a 8-a, casa resurselor de la alții. Unii consideră că vinere 13 este o zi cu ghinion, dar pentru tine, este o zi deosebit de bună pentru a face lucruri care implică activități bancare, investiții și credite. Ia în considerare căutarea de subvenții sau alte fonduri pentru educație sau pentru a deschide propria afacere. Online-ul are o infinitate de soluții.

Sâmbătă, are loc Luna Nouă în semnul tău. Următoarele două săptămni ar trebui să fie  cea mai semnificativă perioadă din acest an. Depune cele mai multe eforturi pentru a reuși!

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Scorpion Relațional

Ești într-o dispoziție impetuoasă și pasională. Vei petrece mult timp la telefon schimbând nimicuri dulci cu cea/cel dragă/drag. Poți apela și la mesaje SMS sau online, dar în orice mod ai chef să-i atragi atenția asta nu exclude și câteva observații mai puțin plăcute undeva în jurul prânzului. Ei bine, tocmai acest lucru te va ajuta să păstrezi povestea vie în relația voastră.

Cel mai bine este să discutați sau să argumentați chestiuni banale. Încearcă să petreci timpul liber cu partenera/ul ta/tău pentru a simți fluxul echilibrat de energie. Acest nivel ridicat sau scăzut în relația voastră este temporar. 

Dacă te gândești la căsătorie ar trebui să aștepți un moment mai bun, deoarece planurile voastre nu vor decurge așa cum vă așteptați. Dacă ești părite singur, ar trebui să te gândești de două ori înainte de a intra în relații noi.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Balanță Profesional

Dacă lucrezi cu clienți care locuiesc în străinătate, este o săptămâna în care probabil va trebui să iei o serie de decizii mai puțin plăcute dar necesare impuse de strategia lockdown. Fii însă, concentrat în cotinuarea pe relațiile tale cu aceștia și spune-le că este doar o amânare. Aceste discuții vor fi, totuși, productive, iar acțiunile pe care le întreprinzi săptămâna aceasta vor fi de bun augur, iar eforturile tale vor avea rezultate relativ rapid.

Aceasta va fi cheia pentru îmbunătățirea perspectivelor și pentru a deschide calea spre o evoluție mai realistă, în sectorul carierei. Vei constata, de asemenea, că șefii și colegi îți oferă sprijin deplin în toate eforturile pe care le depui. Dacă ești student trebuie să te relaxezi și să urmezi o rutină adecvată pentru studiu. Planificarea atentă te va ajuta să îți atingi obiectivele. Cere consultanță pentru a găsi acel loc de muncă dorit, împreună cu o salarizare pe măsură. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Scorpion Financiar

S-ar putea să fii cam neăbuit cu economiile tale și să-ți cheltui banii pe lucruri inutile, săptămâna aceasta. Este posibil să cumperi bunuri de care nu aveți nevoie, însă, problemele financiare vei avea doar dacă îți cheltui banii pe articole de lux. 

Posibilitățile tale financiare, se vor îmbunătăți probabil la sfârșitul acestei săptămâni. Nu luați nicio decizie pripită indiferent cât de extraordinară este și cumpără doar ce ai nevoie.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Scorpion Sănătate

Este posibil să simți de a ajunge într-un loc liniștit, unde să ai parte de calm mental. Câteva ore de singurătate vor face minuni pentru starea ta sufletească și echilibrul interior. Fă-ți timp să te relaxezi săptămâna aceasta și să simți cum calmul interior te reechilibrează și îți redă dorința de a profita la maximum de viață.

S-ar putea ca starea de ursuz să fie provocată de durerile articulare, deci ar trebuie să nu pui prea multă presiune pe ele. Pe de altă parte, săptămâna aceasta te confrunți ci insomnia. Stresul legat de muncă ar putea duce la probleme frecvente de sănătate. Te-ai putea plânge și de dureri corporale în cea mai mare parte a săptămânii.

Citește horoscopul săptămâna Minerva pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top