Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Leu

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Leu. Pui accentul pe cuățenie, arunci tot ce nu mai ai nevoie, știi deja ce să păstrezi și ce să elimini. Acum, nu mai trebuie decât să te apuci de lucru.

Luni, Venus aflată în Casa a 5-a a comunicării și contractelor face opoziție lui Marte din Casa a 9-a, a studiilor academice și a comerțului exterior. Poți încălca o regulă pentru a stabili un nou precedent. Este o zi bună pentru a negocia un contract și pentru a găsi un punct comun între părțile opuse. Nu ești dispus să te împiedici în reguli, chiar dacă tu le-ai impus.

Marți, Soarele din Casa a 4-a a familiei face un trigon cu Neptun din Casa a 8-a a intimității. Ai putea avea unele probleme cu instalațiile sanitare sau cu apa. Reprezintă o supraabundență de emoții, în gospodărie. Drenajul lent înseamnă lipsa dorinței de a renunța la ceea ce nu mai este valoros în viața ta. Toaletele debordante indică că emoțiile neexprimate sunt pe cale să curgă peste tot. Este o idee bună să verifici instalațiile sanitare din toată casa astăzi. 

Joi, Jupiter și Pluto se întâlnesc în Casa a 6-a a stilului de viață. Este o zi bună să-ți iei la purecat toate frustrările legate de locul de muncă și să-ți folosești ăntrega energie pentru a găsi soluții. Acest lucru poate însemna refacerea sistemelor prin eliminarea a ceea ce nu mai funcționează și că este timpul să îți actualizezi CV-ul și să îl postezi.

Vineri, Marte în mers direct. Este posibil să primiți o veste de la cineva pe care îl iubești. Este posibil să se fi născut un copil, să se stabilească o nouă relație sau cineva la care ții să se fi mutat într-un spațiu nou. Există ceva de sărbătorit astăzi.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Leu Relațional

S-ar putea să simți, ca și partenerul tău, că relația s-a răcit. Trăiești sentimentul că te judecă sau te suspectează de ceva ce nu ai făcut. Chiar dacă nu a spus nimic pune în discuție această problemă cu ea sau el, pentru a lămuri lucrurile. La început poate fi ciudat, dar veți descoperi că vă ajută să readuceți relația pe drumul cel bun.

În această săptămână vei ieși din celebrul blocaj al scriitorului pentru că energia care se acumulase și te bloca se va risipi. Condusă de Soare, energia de bază a creatorului, atunci când te simți încrezător și calm, poți produce lucruri incredibile oriunde. La locul de muncă, ești plin de idei inovatoare și artistice și le poți vocaliza eficient, astfel încât alții să se ridice în picioare și să observe. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Leu Profesional

Capacitatea ta de a rămâne calm sub presiune îi impresionează pe colegii și te ajută în muncă. Talentul tău de a comunia și de a organiza rețeaua de mucă dau rezultate, la fel ca și capacitatea ta de a fi calm sub presiune, cum spuneam mai sus. Te poți baza pe aceste noi dezvoltări în folosul tău și al celorlalți. Atributele pozitive vor duce la o avansare a carierei. Ține minte obiectivele pe termen lung.

În altă odine de idei, trebuie să fii precaut și să iei decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește cariera ta. Vei avea un început excelent de săptămână, pe măsură ce vei primi niște oferte interesante. Ia-le în considerare dar cu atenție, nu părăsi locul de muncă pe care îl ai, deodată. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Leu Financiar

În ciuda faptului că ai luat toate măsurile de siguranță necesare, este posibil să fii furat – portofel, bicicletă și chiar mașină. Mașina este asigurată dar de la celelalte îți poți lua adio. Încercați să în închei o poliță de asigurare pe bunuri, să fii cât mai bine protejat împotriva pierderilor. Pe de altă parte, săptămâna aceasta ai șanse mari să închei o mică afacere care pare că nu mai merge. Ți-ai asumat niște riscuri, ai băgat niște bani, ai muncit dar pandemia a lovit mai crunt decât boala. Eu aș spune să nu te grăbești. Ai avut răbdare atât, mai poți aștepta o săptămână pentru că s-ar putea să vezi că totuși lucrurile se schimbă. Sfatul meu? Trece tot ce poți din afacere, în mediu online. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Leu Sănătate

Durerile articulare, în special, își fac de cap, mai ales la început de săptămână. La asta ar putea concura și vremea în schimbare.

Săptămâna aceasta s-ar putea să te simțidestul de frustrat, deoarece parcă toate bolile au de gând să se manifeste. Fiți atent la volan, deoarece există probabilitatea să fii implicat într-un accident. Persoanele în vârstă din familie pot face o criză de astm bronșic dar și atacuri de panică. Dacă soția este însărinată să aibă grijă, în special la suplimentele de fier și calciu.

Citește horoscopul săptămâna Minerva pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top