Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Berbec. Săptămâna ar putea să înceapă cu o transformare completă a carierei. Dacă alții nu joacă conform regulilor, acum este rândul tău să încălci câteva.

Luni, Venus este în Casa a 7-a a relațiilor de orice fel, în Balanță și face opoziție cu Marte , din Casa 1, în Berbec. Este un aspect relațional excelent care poate sublima romantismul din intimitate și poate face să trăiești momente de neuitat. 

Marți, Soarele în Casa a 8-a, a resurselor de la ceilalți, face un trigon cu Neptun. Ai grijă dacă te confrunți cu probleme legate de disponibilitatea pe card sau de creditele bancare, deoarece ai putea depăși soldul. În plus, evită să semnezi documente importante, deoarece îți scapă din vedere un punct crucial sau chiar un act adițional de care nu știai.

Conjuncția Jupiter – Pluto de joi, are loc în Casa a 10-a a carierei, determinându-te fie să vrei să preiei conducerea, fie să ieși pe ușă și să nu te mai uiți nici o clipă în urmă. Dacă ți-ai planificat să schimbi ceva în munca ta, acest lucru te poate ajuta la găsirea unui nou job. 

Vineri, în sfârșit, Marte revine în mers direct. Acum acțiunile devin mai simple, mai puțin amestecate cu politica personală sau cu emoții confuze. 

Sâmbătă, are loc Luna Nouă în Scorpion, în Casa a 8-a. Pe măsură ce începe această nouă energie, este posibil să te concentrezi asupra a ceea ce spun alții, dar este la fel de important să fii atent și la ce spui. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Berbec Relațional

Învață să ai încredere în partenerul tău chiar și atunci când nu este lângă tine. Deschide ochii, ascultă ce spune, fii receptiv la ceea ce aduce în discuție. Relația poate fi, în continuare, puternică chiar dacă unul lucrează de acasă și celălalt în străinătate, atâta timp cât aveți o comunicare deschisă și onestă. Fiți prezenți în relație, chiar dacă tu și partenerul tău nu puteți fi prezenți fizic, în același loc.

Pe de altă parte, nivelul tău de încredere nu este cel care a fost săptămânile anterioare, ceea ce face dificil să te duci și să realizezi ceea ce ai nevoie. Încrederea este forța motrice care ne face capabili să luăm viața în piept. Fără ea, ne putem simți puțin ineficienți. Misiunea ta, săptămâna aceasta este să lucrezi la regenerarea încrederii și să atenuezi tensiunile care se pot crea. Aceast tip de acțiune poate fi problematic, dar este și un test de rezistență și capacitate de a face față furtunilor vieții. Ai capacitatea să faci acest lucru. Crede în tine.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Berbec Profesional

Aceasta este o zi bună pentru a contacta diverși clienți și pentru a te întâlni cu ei. Charmul și elocința ta pot cuceri. Contactele pe care le ai și pe care le cultivi, îți vor aduce beneficii în moduri neașteptate. Scoateți cărțile de vizită și nu îți fie frică să le distribui! Nu toate contactele însă vor fi cu noroc, mai ales dacă este vorba de parteneri în vreun program cu fonduri nerambursabile.

Cu toate acestea, șefii vor fi extrem de impresionați de eficiența și munca depusă. Posibilă promovare dacă asta îți dorești. Întâlnirile cu partenerii din străinătate vor fi amânate cel puțin până după Anul Nou. Puteți discuta online, dar sunt anumite aspecte care nu pot fi discutate decât face to face. Cu cât te impplici în proiectele cu parteneri externi, cu atât ți se deschid drumurile profesionale. Folosește timpul liber pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele și talentele.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Berbec Financiar

Dacă ai nevoie de o sumă mai mare de bani, șeful este disps să te ajute și să-ți dea un avans din salariu. Ar trebui să explorezi această opțiune, deoarece te va ajuta să ieși din impas. Nu fi stresat.

Săptămâna aceasta este cel mai bun moment să cumperi o casă sau un teren, însă deciziile grăbite pot afecta câștigurile pe care dorești să le ai. Nu lua decizii pentru achizițiile de la birou înainte de a discuta cu șeful sau cu directorul de achiziții pentru că te poți trezi că toate cheltuielile ți se vor imputa.  

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Berbec Sănătate

Dacă este cineva în vârstă în familie, durerile de articulații îl vor chinui toată săptămâna. Iar tu ia-o ușor și încercați să te odihnești. Durerile de spate dispare în câteva ore și vei fi din nou în formă. Nu suprasolicita articulațiile pentru că vei avea surprize dureroase, nedorite. 

Pe de altă parte, trebuie să fii atent la dietă. Posibil să ai tendința de a mânca fie în exces, fie fast-food. De aici problemele intestinale care chiar dacă sunt minore, trebuie tratate imediat. Munca până târziu în timpul nopții poate pune multă presiune, nu uita orice te deranjează sau pare incredibil de stresant trebuie evitat. 

Citește horoscopul săptămâna Minerva pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top