Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Fecioară. Te atrage ideea de auto-îmbunătățire. Acum este momentul să îi dedici resurse reale. Luni, cu Venus, în Casa a 2-a a banilor din resurse proprii, în opoziție cu Marte din Casa a 8-a, a învestițiilor și datoriilor, sugerează că banii sunt astăzi un act de echilibrare între dorințele tale imediate și nevoile viitoare. 

Marți, Soarele din Casa a 3-a a comunicării este în trigon cu Neptun din casa a 7-a și în opoziție cu Uranus din Casa a 9-a a studiilor academice și a străinătății. Pot exista unele greșeli de comunicare grave. S-ar putea să te surpindă felul în care a interpretat partenerul tău ceva ce ai spus. Dar va fi dificil să clarificați lucrurile. Lasă conversațiile profunde și filosofice pe altă dată și concentrează-te pe subiecte precum arta, designul, spiritualitatea și visele. 

Joi, Jupiter și Pluton stau la tratative în Casa a 5-a a creativității. Dorințele tale capătă o doză de realism, exact ceea ce ai nevoie probleme destul de mari vor fi pentru femeile însărcinate, fie află despre sarcină că este gemelară, fie nasc înainte de termen, fie pot pierde o sarcină. Pe de altă parte, chiarși restrictivă cum este această perioadă dacă ai făcut o investiție mică, ar putea veni niște bani care să te scoată din zona crepusculară. 

Vineri, Marte revine în mers normal și este posibil să vezi primele indicii despre o posibilă promovare. Ține ochii deschiși și urechile pâlnie pentru că cineva are în vedere să îți deschidă o ușă. Dacă îți cauți un loc de muncă, este o zi numai bună pentru a-ți posta CV-ul sau pentru a ajunge cei care fac recrutări și te poți trezu chemat la interviu pe nepusă masă. 

Sâmbătă are loc Luna Nouă în Scorpion ceea ce va aduce o energie nouă la nivelul Casei a 3-a care este și o asă a fraților și a rudelor foarte aproppiate. Ai putea avea o mulțime de discuții cu veri primari, surori sau frați astăzi. Cineva ar putea anunța o logodnă, o sarcină sau cumpărarea unei case. Veți sărbători.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Fecioară Relațional

Ar trebui să îți analizezi cu foarte mare sinceritate relația dacă simți că sentimentele tale se diminuează și să evaluezi ce stă la baza unora dintre ele. Elimină-le și identifică unele căi pentru reparat. Apoi vorbește deschis cu partenerul tău. Este singura modalitate de a-ți înțelege cu adevărat partenerul și de a-l face să te înțeleagă la rândul său.

Telemunca deschide câmp larg posibilităților de a relaționa cu lumea întreagă, poți face călătorii de neimaginat în cele mai depărtate locuri. Experiențle vor fi interesante, educative și pot aduce oportunități de creștere spirituală. Iar aceste călătorii le faci alături de cea/cel dragă/drag.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Fecioară Profesional

Energia mentală și capacitatea ta de a comunica nu au fost niciodată mai bune ca acum. Identifică taletele pe care le ai și unde le-ai putea folosi apoi vezi dacă există o modalitate prin care să le poți exploata. Piața muncii a suferit modificări de structură. Munca este orientată spre virtual, găsește modalități să te impui în acest fel. Nu te subestima nici pe tine și nici talentele care le ai, deoarece ai multe de oferit. Nu vei știi niciodată dacă ai putea avea succes într-un domeniu nou, dacă nu încerci!

Eforturile susținute și atitudinea prudentă în afaceri sau alte întreprinderi vor da rezultate. Ai grijă; frontul tău emoțional poate crea unele probleme. Dar chiar și atunci puterea ta neclintită va depăși problemele. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Fecioară Financiar

Cineva apropiat îți poate cere un împrumut pe care însă nu îl poți onora. S-ar putea să ți se pară ciudat să spui nu, dar cel mai bine este să fii clar, altfel refuzul ar putea duce la o neînțelegere. Evită să dai bani împrumut în aceste zile, deoarece există mai puține șanse să îi recuperezi. Dacă ești medic, terapeut, chirurg sau oricine altceva în domeniul medicinei, este o săptămână excepțional de bună. Cei care s-au pensionat recent sau cei care urmează să se pensioneze nu trebuie să se îngrijoreze prea mult de viitor, deoarece există șanse să își recapete locurile de muncă ca și consultanți în domeniul relevant. Gestionarea, cu îndemânare, a unei probleme financiare dificile va fi provocarea ta. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Fecioară Sănătate

Durerile de cap și oboseala te-ar putea face să te simți ușor obosit. Aceste probleme pot fi moderate de propriile eforturi, așa că ia-o ușor astăzi și încearcă să nu te stresezi. Ascultă muzică de relaxare și detașează-te. Odihnește-te într-o cameră răcoroasă și aerisită pentru ameliorarea durerii de cap, dar și a tensiunii arteriale. Dacă ai probleme de stomac și acestea se vor ameliora curând. Un regim adecvat de exerciții fizice uușoare și o dietă bună sunt absolut necesare pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

Citește horoscopul săptămâna Minerva pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top