Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Gemeni. Săptămâna aceasta există câteva oportunități financiare extraordinare, dar majoritatea, în afara zonei tale  de confort. Vezi care îți sunt limitele și apoi încearcă să ți le extinzi.

Luni, Venus este în Casa a 5-a, care este și o casă a distracțiilor și aventurii, în opoziție cu Marte din Casa a 11-a a prietenilor. Chiar dacă este o zi lucrătoare, ar fi bine să îți găsești puțin timp pentru a face ceva plăcut alături un prieten. Contactează pe cineva cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. Faceți un grup de prieteni și stați mcar o oră pe Zoom. Sau joacă-te un nou joc video pe Internet și conectați-vă cu oameni din întreaga lume.

Marți, are loc trigonul dintre Soare și neptun. Va fi greu să te concentrăm, mai ales asupra sarcinilor banale sau a rutinelor plictisitoare. Este o zi bună pentru a face ceva creativ, artistic și, eventual, complet practic. Se pot întâmpla lucruri magice. Eliberează-te și joacă-te cu vopselele, cu mărgelele sau creioanele colorate și vezi unde te ghidează inima.

Joi, Jupiter și Pluto, care se reunesc în Casa a 8-a, casa resurselor financiare. Aceasta este una dintre cele mai bune zile ale anului pentru a găsi pe cineva care să îți susțină cauza și obiectivele. De asemenea, este un moment bun pentru a refinanța creditul la casă, pentru a obține finanțare pentru mica ta afacerea, pentru a face un împrumut de nevoi personale sau pentru a obține o nouă investiție. 

Vineri, Marte revine în mers direct. Ia în considerare întâlnirea cu cineva care nu este neapărat „genul” tău. Lasă un prieten să-ți prezite pe cineva nou. 

Sâmbătă, Luna Nouă în Scorpion, în Casa a 6-a a stilului de viață. Ai putea începe un nou program de alimentație.  

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Gemeni Relațional

Ferește-te de disputele cu partenera/ul, deoarece există tendința de a se crea tensiuni acolo unde nu le sunt locul. Nu pune în pericol relația în mod inutil pentru că nu-ți poți ține pantalonii pe tine; fii cu ochii pe potențialul pe termen lung al relației tale. Fii calm și ferește-te de complicații aiurea. 

Pentru că este posibil să fii predispus la dureri articulare și la oboseală, apa caldă, băile, masajul și exercițiile fizice ușoare te pot ajuta și ar trebui să facă parte din rutina zilnică. Când simți durere fizică și tensiune, poate fi un semn că ești tulburat emoțional sau mental. Prin somatizare, corpul tău încearcă să te facă atent. 

Relațiile profesionale, aduc sentimentul scopului și realizării ceea ce e o afacere excelentă pentru stima de sine și liniștea ta. 

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Gemeni Profesional

Vei răzbi în plan profesional, deoarece ești puternici și nu te lași descurajat de situațiile dificile. În același timp, ar fi în interesul tău să lucrezi în strânsă cooperare cu șefii. Îndrumarea și ajutorul lor îți vor permite să îți canalizezi energia constructiv și să îți afișezi capacitatea de a fi un jucător de echipă.

Este o săptămână minunată mai ales dacă lucrezi într-un domeniu creativ. Există șanse să fii ales șef de proiect pentru o sarcină foarte importantă. De asemenea, este posibil să faci câteva drumuro scurte ca să iei legătura cu unii clienți. Dacă abia ai termincat studiile va trebui să dai serios din coate pentru a găsi un loc de muncă bun. Este o perioadă bună pentru a învăța din greșelile proprii pentru a evita să le faci și în viitor.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Gemeni Financiar

Câștigurile din închirieri sunt cam mici în acest moment, deși cifrele de afaceri din rente sunt în general mari, nu este săptămâna ta norocoasă. S-ar putea să te confrunți cu o scădere temporară a activității profesionale cu o diminuare de salaraiu. Nu îți face griji, deoarece această scădere este una temporară, în vară se va reveni asupra ei. Dacă vrei un apartament cu programul Prima Casă, ai grijă la toate ofertele imobiliare pe care le discuți, în special luni și marți. Dacă lucrezi în domeniul modei sau industria de textile ori confecții, ai putea primi o nouă ofertă. Săptămâna este foarte bună pentru a solicita un credit, deoarece este cel mai probabil să fie aprobat mai devreme decât de obicei.

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Gemeni Sănătate

Toată săptămâna să ai grijă la genunchi și la glezne, deoarece te-ai putea răni destul de serios. Dacă faci sport sau te antrenezi la sala, fii atent nu doar la articulații, cât la întinderile musculare și de ligamente.

Pe de altă parte, este posibil să îți modifici obiceiurile alimentare și să începi să mergi la fitness, la aerobic sau să practici exercițiile cardio. Această stare de spirit pozitivă te va ajuta să ții bolile la distanță. Problemele legate de stres vor fi ușor reduse și nu vei fi deranjat de dureri de cap, săptămâna aceasta.

Citește horoscopul săptămâna Minerva pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top