Connect with us

Zilnic

Horoscop zilnic 2 august 2019 – O zodie trebuie să fie pregătită să renunțe la tot

Horoscop zilnic 2 august 2019 realizat de Acvaria. Este o zi tensionată per total, ziua de vineri aduce multe certuri și posibile conflicte.

Ca o recomandare pentru toate zodiile, situațiile tensionate pot apărea din senin, cei ce sunteți încărcați cu mai multă răbdare, încercați să aplicați regula „când esti mic începi să vorbești, când ești mare înveți să taci”.

Taurii fac sacrificii astăzi, nu se simt în apele lor și vor avea parte de multe „surprize”. Gemenii vor trece într-o altă etapă a vieții, își iau chiar rămas bun de la ei și vor trece la nivelul următorul.

Balanțele dau astăzi piept cu persoane nu tocmai amabile, iar nervii le sunt puși la încercare. Este recomandat să nu dați curs provocărilor.

Horoscop zilnic 2 august 2019 – Berbec

Atmosfera este foarte tensionată în jurul tău, dar chiar tu eşti cel care generează dispute, pentru că îl iei pe nu în braţe şi respingi părerile altora. Fii mai flexibil în faţa ideilor diferite de ale tale, pentru că nu numai tu ai întotdeauna dreptate.

Dacă tu crezi cu tărie că părerea ta este cea mai corectă, luptă pentru a-ţi impune punctul de vedere, dar gândeşte-te cât se poate de obiectiv înainte dacă adevărul e la tine. Poate e undeva la mijloc şi ar merita ascultată şi părerea adversă, găsind un compromis reciproc avantajos. Horoscop Minerva August 2019 Berbec. Ești gata să scuturi lucrurile!

Horoscop zilnic 2 august 2019 – Taur

Veştile care vin de la lume te întristează, poate nu pentru că te privesc pe tine personal, ci pentru că pui suflet în problemele altora. Devii o ureche bună de ascultat, un umăr bun de plâns pentru alţii care trec prin situaţii nefericite, şi vei descoperi cât de mult bine le face prezenţa ta alături de ei.

Îţi sacrifici liniştea proprie doar pentru a fi alături de cel supărat, tocmai pentru că ştii ce mult contează să existe cine alături care să te asculte şi să-ţi ridice moralul. Asta faci tu azi pentru oameni dragi ţie ce îţi vor mulţumi. Horoscop Minerva August 2019 Taur. Acesta este chemarea destinului tău

Horoscop zilnic 2 august 2019 – Gemeni

Nu ajunge doar să faci declaraţii de dragoste pompoase, din vorbe meşteşugite, ci să demonstrezi celui drag ce simţi pentru el. Este momentul ideal pentru a sta de vorbă faţă în faţă ca doi oameni maturi pregătiţi să-şi prezinte intenţiile pe termen lung.

Acum va ieşi la iveală superficialitatea, atracţia spre distracţie, pentru că dacă iubirea ta a fost doar o joacă, fii pregătit să-ţi iei rămas bun de la cel de lângă tine. El vrea ceva mult mai profund între voi de acum înainte şi ţi-o cere într-un mod ultimativ: ori – ori? Horoscop Minerva August 2019 GEMENI. Ai mai mult de câștigat decât de pierdut în august

Uneori e nevoie şi de mici compromisuri Horoscop zilnic 2 august  2019

Uneori e nevoie şi de mici compromisuri Horoscop zilnic 2 august 2019

Horoscop zilnic 2 august 2019 – Rac

Uneori e nevoie şi de mici compromisuri, iar tu eşti una din zodiile care le poate face uşor, fără să le pună la suflet şi fără să le transforme în motiv de depresie. Eşti conştient că, de dragul altora, mai trebuie uneori să-ţi calci şi pe mândrie, să îţi înăbuşi şi propriile dorinţe, pentru că îi aşezi pe ceilalţi deasupra ta, cu prioritate.

Nu se ştie dacă ei ar face la fel pentru tine, dar tu măcar ai sufletul împăcat că ai putut bucura pe altul prin sacrificiile tale. Nu pretinde mulţumiri pentru asta! Horoscop Minerva August 2019 Rac – Poți atrage ceea ce îți dorești

Horoscop zilnic 2 august 2019 – Leu

Ai investit enorm până aici, deci nu-ţi mai face procese de conştiinţă că ai fi putut da mai mult, că s-ar fi putut face altceva, că se putea şi mai bine. Da, întotdeauna e loc de mai bine, iar perfecţionistul din tine nu se poate linişti, dar fii sigur că tot ce ai construit până în acest punct e maximum din ce puteai da!

Mulţumeşte-te cu asta şi foloseşte nivelul la care ai ajuns ca punct de plecare spre nivelul următor. Nu fi obsedat de ideea că se putea şi mai bine, ci propune-ţi ca ceea ce nu ai atins încă să devină obiectivul următoarei etape din proiectele tale. Data viitoare va fi şi mai bine, dar ce ai acum e perfect pentru nivelul acesta! Horoscop Minerva August 2019 Leu – Nu te lăsa încurcat de dramele altora

Horoscop zilnic 2 august 2019 – Fecioară

Ai curajul deciziei fără să te gândeşti, neapărat, încotro duce direcţia. Chiar dacă nu ai o imagine foarte precisă asupra viitorului, primul pas e mai greu, cel care va dicta mai apoi ritmul de evoluţie, ca atare asta trebuie să faci acum. Să iei taurul de coarne şi să spui start.

Ai răbdare să se arate şi rezultatele pentru că eşti abia la început, e cale lungă până departe. Important e să crezi tu cu tărie că ceea ce începi acum va fi de succes şi că la capăt nu te aşteaptă altceva decât o binecuvântată stare de împlinire, oricât ar dura drumul tău până acolo. Horoscop Minerva August 2019 Fecioară – Un vis nu este imposibil

Horoscop zilnic 2 august 2019 – Balanță

Nu merită să fii amabil chiar cu oricine, pentru că vei vedea că la vorbele tale amicale ţi se răspunde de multe ori cu tupeu, cu agresivitate.

Alege-ţi modul de comunicare în funcţie de anturaj şi de subiectul despre care se vorbeşte, pentru că sunt situaţii în care trebuie să fii la fel de vehement în exprimare. A fi mereu împăciuitor şi blând nu e în avantajul tău, pentru că vor veni alţii cu personalitate puternică care te vor da deoparte. Luptă pentru dreptul tău la replică! Horoscop Minerva August 2019 Balanță – Mai aveți de învățat

Horoscop zilnic 2 august 2019 – Scorpion

Uneori lucrurile cele mai bune care sunt special pentru tine sunt cele care… încă nu au apărut, ca atare tot ce poţi face e să-ţi îndrepţi atenţia spre orizont şi să vezi ce te aşteaptă acolo! Ceva de excepţie, exact pe gustul şi sufletul tău, va avea loc foarte curând, dar încă nu-l poţi vedea foarte clar. Cere să ţi se arate, crede cu tărie în componenta miraculoasă a acelui eveniment şi stai cuminte în aşteptarea lui.

Chiar dacă ştii că vine, chiar dacă deja presimţi că numai lucruri bune se vor întâmpla, tot vei fi surprins când va deveni realitate, dar acum nu poţi face decât să-ţi imaginezi cât de bine şi frumos va fi momentul! Aşteaptă-l cu încredere, şi cere-l să vină mai repede! Horoscop Minerva August 2019 SCORPION. Păstrează perspectiva și explorează opțiunile

Horoscop zilnic 2 august 2019 – Săgetător

Chiar dacă nu ai curaj să spui chiar acum, pe loc, că planul la care visezi este În totalitate realizabil, nu te lua după senzaţia de moment. Da, poate există şi animozităţi, poate ai dat piept cu suficiente amânări şi refuzuri, dar ai să vezi într-o zi că toate aceste piedici de pe parcurs au avut rostul lor. Cui îi plac uşile trântite în nas, ai să spui?

Nimănui, dar când vei ajunge la final vei înţelege, ba chiar vei aprecia, că ţi s-au dat atâtea hopuri pe parcurs, pentru că şi ele făceau parte din şcoala vieţii. Ai învăţat să lupţi, să nu renunţi, să crezi cu tărie în succesul final, să nu abandonezi, altfel cum ai fi aflat că le poţi face pe toate? Nu tot ce pare greu sau rău, la prima vedere, chiar e în dezavantajul tău! Horoscop Minerva August 2019 SĂGETĂTOR. Îți place să atragi atenția

Horoscop zilnic 2 august 2019 – Capricorn

Unii nu vor aprecia modul tău mai independent de a rezolva problemele, deci să nu te mire că vor apărea critici şi dispute aprinse împotriva ta. Tu vezi-ţi de treaba ta aşa cum consideri că e mai bine pentru tine, fără să pleci urechea la sămânţa de scandal care planează în jur.

Du ce ai început la îndeplinire şi le vei demonstra prin exemplu personal că ideile tale sunt mai bune şi că metoda ta e cea mai potrivită. Dacă îi laşi să te oprească din elan, şansa ta de afirmare scade! Fii tu însuţi, chiar dacă nimeni nu te aprobă! Horoscop Minerva August 2019 CAPRICORN. Ai șansa unei învieri totale

Horoscop zilnic 2 august 2019 – Vărsător

Ai învăţat destule din experienţele anterioare ca să ştii acum să iei măsuri înţelepte. Ceea ce nu ţi-a plăcut, nu se va repeta, pentru că acum te ghidezi după principiul paza bună trece primejdia rea. Asta da maturitate, asta da prudenţă, pentru că nu te mai arunci cu capul înainte într-o direcţie din care altădată nu ai cules cele mai pozitive roade.

Adu-ţi aminte cum ai rezolvat situaţiile similare înainte şi acum calcă mai precaut înainte. Nu trece la etapa următoare fără să analizezi situaţia în care te afli, amintindu-ţi de fiecare dată de trecut, de lecţiile deja acumulate pe această temă. Aruncă o privire peste umăr şi repetă lecţia! Horoscop Minerva August 2019 VĂRSĂTOR. Îngrijește ceea ce este important

Horoscop zilnic 2 august 2019 – Pești

Porneşti cu mult elan o activitate nouă care evoluează foarte bine şi foarte repede. Eşti foarte prins în această acţiune şi ai mari aşteptări de la ea, pentru că investeşti mari cantităţi de energie, de gândire pozitivă, de entuziasm şi pasiune, şi la asemenea investiţie de resurse, e clar că şi roadele se vor arăta mult mai repede.

Nu te opri din elan, lasă-te împins de acest vânt prielnic ce te propulsează rapid către etapele următoare, şi bate fierul cât e cald. Ai pornit cu dreptul şi ca atare finalul acestei aventuri va apărea şi mai repede decât ţi-ai propus, deci insistă, vâsleşte, trage tare! Horoscop Minerva August 2019 PEȘTI – Viața îți va înflori

ACVARIA.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top