Connect with us
Adelina Pestrițu, PRIMELE imagini cu fetița sa: „Îmi vine să plâng încotinuu”

Monden

Adelina Pestrițu, PRIMELE imagini cu fetița sa: „Îmi vine să plâng încontinuu”

Adelina Pestrițu a devenit mamă pe data de 3 august, iar viața i s-a schimbat pentru totdeauna de când a a adus-o pe lume pe Zenaida Maria.

Familia vedetei trăiește cea mai mare fericire de când micuța a venit acasă, iar Adelina a prezentat-o astăzi pentru prima dată pe Zenaida.

Adelina a plâns de fericire când și-a văzut fiica în brațele lui Virgil, imediat după operația de cezariană.

„Sunt foarte emoționată să o văd și mă bucur mult că am trecut cu bine peste toate și că e sănătoasă și că e frumoasă foc din prima zi.

Citește și: Adelina Pestrițu a născut. Ce nume va purta fetița ei

A fost dragoste la prima vedere, așa emoții nu am trăit în viața mea. (…) Am văzut-o și am început să plâng. Îmi vine să plâng încontinuu când mă uit la ea pentru că îmi dau seama cât de mult o iubesc„, a povestit Adelina Pestrițu imediat după ce s-a întors în rezervă.

„Recunosc că nu mă așteptam să plângă Adelina atât de mult. De fericire s-a auzit un plânset din toată inima ei de mămică”, a spus medicul care a asistat-o pe vedetă pe timpul nașterii.

Pentru că nu a dorit să aibă pentru moment ajutoare, Adelina le-a cerut ajutorul bunicilor, iar Virgil, iubitul vedetei, i-a fost alături în fiecare zi. Fetița seamănă cu amândoi, iar potrivit vedetei, aceasta are ochii albaștri.

Adelina Pestrițu își dorește să revină în televiziune

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit astăzi că mai are un vis după ce a devenit mamă, acela de a se întoarce în televiziune.

Timp de opt ani, aceasta a fost prezentatoare TV și Adelina a dezvăluit că îi este dor de aceste momente. Până atunci, are grijă de revista sa online în afară de a fi mamă cu normă întreagă.

De când a adus-o pe lume pe Zenaida Maria, Adelina recunoaște că i-a făcut nu mai puțin de 5000 de fotografii și că vrea să surprindă fiecare moment cu micuța sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top