ADEVĂRATA relație dintre Valentina Pelinel și Mihaela Borcea! Cum se înțeleg cele două

10.04.2018
ADEVĂRATA relație dintre Valentina Pelinel și Mihaela Borcea! Cum se înțeleg cele două

Relația lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel nu a fost acceptată ușor de multe persoane. Mulți s-au întrebat cum se înțeleg Valentina cu Mihaela Borcea, prima soție a omului de afaceri. Cu Cristi Borcea aflat la închisoare, fostul fotomodel a mărturisit ce relație este între ea și Mihaela.

„Relația mea cu familia lui Cristi este și a fost mereu foarte bună! Cu Mihaela mă cunoșteam de multă vreme și nu au exis­tat disensiuni între noi. E o relație normală, atât pe plan personal, cât și în afaceri. Ca în majoritatea relațiilor unde a intervenit un divorț, felul în care te înțelegi cu celelalte persoane este o ale­gere.

Ține de tine cum te comporți în această interacțiune. Poți alege să fii demn, corect, amabil, respectuos”, a declarat Valentina Pelinel.

Fostul model a explicat că fiul său, Milan, a fost foarte bine primit de copiii Mihaelei Borcea.

„Pentru Milan este foarte bine să crească alături de frații lui. Atunci când o vede pe Melissa (n.r.: fiica lui Cristi Borcea din prima căsătorie), care petrece mult timp cu el, chiuie de bucurie și întinde mânuțele să îl ia în brațe”, a afirmat blonda pentru viva.ro.

Valentina Pelinel și Cristian Borcea au împreună un băiețel, care va împlini 2 ani pe 8 iunie.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Primele imagini cu Valentina Pelinel și Cristi Borcea la botezul fiului lor

Pe 1 mai 2017, Cristian Borcea și Valentina Pelinel și-au botezat copilul. Micuțul Milan, în vârstă de 11 luni, a fost creștinat astăzi, la eveniment fiind prezent și Gigi Becali.

Primele imagini cu Valentina Pelinel și Cristi Borcea la botezul fiului lor

Cristi Borcea, condamnat la șase ani și patru luni de închisoare, a fost prezent la creștinarea fiului său, Milan. A primit permisiunea de a ieși din închisoare pentru a lua parte la merele eveniment.

Sursă foto: cancan.ro
Sursă foto: cancan.ro
Sursă foto: cancan.ro
Sursă foto: cancan.ro

Pe CANCAN.ro au apărut primele imagini, în exclusivitate, de la botezul fiului Valentinei Pelinel și al lui Cristian Borcea.

CITEȘTE ȘI: Relația dintre Valentina Pelinel și Borcea, în pericol: „E mai mult iluzie decât realitate”
Valentina Pelinel, în lacrimi: “Trebuie să ne ducem crucea”
Valentina Pelinel spune adevărul despre cererea de căsătorie: “Eu și Cristi așteptăm…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *