Connect with us
Analia Selis - de ce a dispărut din atenția publicului. Vedeta a răspuns sincer

Monden

Analia Selis – de ce a dispărut din atenția publicului. Vedeta a răspuns sincer

Analia Selis făcea furori în 2004, după ce a câștigat Cerbul de Aur. Frumoasa argentiniancă apărea des la tv, la diferite emisiuni unde cânta și încânta publicul telespectator. De câțiva ani, însă, Analia nu a mai apărut pe micile ecrane. A devenit soție și este mamă a doi copii pe nume Tiago și Noa.

Ce mai face Analia Selis

După ce a plecat din Argentina, a ajuns în SUA, acolo a apărut în drumul ei apreciatul violoncelist român Răzvan Suma, motiv pentru care în anul 2003 s-a mutat în România. Acesta i-a devenit soț și au împreună doi copii: un băiețel pe nume Tiago și o fetiță pe nume Noa. După o lungă lipsă de pe micile ecrane, Analia a reapărut recent în emisiunea matinalilor Răzvan Simion și Dani Oțil.

Extrem de plăcută și deschisă, Analia a povestit ce s-a mai întâmplat în viața ei, în ultimii ani.

S-a apucat de sport, de 5 ani, pentru că și-a dorit să își depășească limitele. Tot în cadrul emisiunii matinalilor, Analia a declarat că nu a divorțat de soțul ei, așa cum s-a scris în presă, dar s-a despărțit de el și că urmează și divorțul oficial.

„Este o informație în premieră. Nimeni nu știe. Ăsta este și motivul pentru care nu am mai apărut în ultimul an la TV. Pe 1 decembrie, de Ziua Națională ne-am despărțit. A urmat o perioadă foarte intimă pentru mine și nu am mai apărut deloc pentru că nu puteam să vorbesc despre asta. Am avut nevoie să fiu acasă, cu copiii, să mă regăsesc”, a declarat Analia Selis în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani.

Analia a mai spus că perioada pandemiei a ajutat-o foarte mult să aibă răbdare și care sunt adevăratele valori ale vieții. Cariera ei muzicală a continuat cu succes, însă mai puțin pe scenele din România.

Artista a spus că i-a lipsit scena foarte mult și că abia așteaptă să revină în fața publicului.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top