Connect with us
Anamaria Prodan a luat decizia legată de tatăl său vitreg. Ce se întâmplă cu casa în care a stat Ionela Prodan

Monden

Anamaria Prodan a luat decizia legată de tatăl său vitreg. Ce se întâmplă cu casa în care a stat Ionela Prodan

Anamaria Prodan va rămâne cu toată averea lăsată de Ionela Prodan. Soția antrenorului Laurențiu Reghecampf a luat o decizie foarte clară în ceea ce îl privește pe Toni Antohi, al doilea soț al cântăreței de muzică populară.

Astfel, conform prezentatorului TV Cristi Brancu, Anamaria s-a decis ca tatăl ei vitreg să stea în casa unde a locuit mama sa.

„Toni este tatăl meu. El a fost alături de mama timp de 17 ani. E familia noastră.

Nu pleacă nicăieri. Și va sta în casă unde a locuit mamă până va închide ochii definitiv”, a spus Anamaria Prodan, citată de Cristi Brancu.

Cine este cel de-al doilea soț al artistei Ionela Prodan. Bărbatul este devastat de durere

El a clarificat și povestea cu partajul averii între Anca și Anamaria Prodan.

“Am aflat că Anca a venit în România și nici măcar nu a întrebat ce avea Ionela Prodan în conturi. Anca își va continua viață în SUA, nu o interesează să vină în România.

Doamna Ionela și Ana au fost vedetele familiei. A spus că nu o interesează ce a avut mama ei în România.

Toate lucrurile vor fi coordonate de Anamaria. Anca și Ana au avut întotdeauna o relație foarte frumoasă”, a explicat Cristi Brancu în emisiunea sa.

Noi detalii despre boala care i-a curmat viața Ionelei Prodan. Ce s-a întâmplat în ultima lună din viața cântăreței cu Anamaria

Ce s-a întâmplat în casa în care a locuit Ionela Prodan

Cristi Brancu a relatat și un episod petrecut în casa în care a locuit Ionela Prodan, legat de Anamaria și de un unchi al acesteia.

“Ana a fost ieri la casă și are tot timpul senzația că mama trebuie să coboare scările și să vină. La un moment dat, a venit un unchi și Ana a spus, ca mama ei: “Neicule, tu ești?”.

Vocea Anei seamănă cu cea a Ionelei, așa că unchiul a crezut că o aude pe Ionela și a venit plângănd la Ana”,, a povestit Cristi Brancu la emisiunea “Agenția Vip.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top