Connect with us
Salman Khan, găsit vinovat pentru BRACONAJ! Superstarul ar putea sta 6 ani la închisoare

Monden

Salman Khan, găsit vinovat pentru BRACONAJ! Superstarul ar putea sta 6 ani la închisoare

Actorul indian Salman Khan, cunoscut publicului din România mai ales pentru relația apropiată pe care o are cu Iulia Vântur, a fost găsit vinovat joi pentru faptul că a împuşcat ilegal animale dintr-o specie protejată.

Potrivit Parchetului din India, această infracțiune se pedepsește cu până la șase ani de închisoare.

Salman Khan, unul ditre cei mai în vogă actori din industria cinematografică indiană, a fost condamnat de un tribunal din Rajasthan pentru că a vânat antilope ce făceau parte dintr-o specie rară, în 1998.

„Salman Khan a fost condamnat în virtutea legii care protejează fauna sălbatică”. A declarat în faţa reprezentanţilor presei procurorul Mahipal Bishnoi.

Din cauza lentorii sistemului judiciar din India pot să treacă foarte mulţi ani înainte ca un caz să fie judecat.

Pedeapsa pe care o va primi starul de cinema, în vârstă de 52 de ani, nu a fost deocamdată pronunţată. Actorul, care a fost prezent la tribunal joi, riscă o pedeapsă de şase ani de închisoare.

Un obişnuit al scandalurilor, dar şi al rolurilor de bărbat musculos şi dominator, Salman Khan ţine capul de afiş al cronicilor mondene indiene de mai mulţi ani. Fără însă ca acest lucru să îi ştirbească din popularitate în faţa milioanelor lui de fani.

Alte patru celebrități, anchetate în același dosar

Sute de poliţişti au fost desfăşuraţi într-un dispozitiv de securitate amplasat în faţa Tribunalului din Jodhpur pentru a-i ţine la distanţă pe numeroşii fani veniţi la faţa locului pentru a-şi exprima sprijinul faţă de actorul lor preferat.

Alte patru celebrităţi de la Bollywood – Ali Khan, Sonali Bendre, Tabu şi Neelam Kothari – care au participat la acea partidă de vânătoare, desfăşurată într-o pauză de filmări, au fost exonerate de acuzaţii din cauza lipsei de probe.

CITEȘTE ȘI: Iulia Vântur, cerută în căsătorie în India
Salman Khan și Iulia Vântur s-au despărțit. Fanii se așteptau să se căsătorească
Iulia Vântur a vorbit pentru prima dată despre relația cu Salman Khan

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top