Connect with us
Anca de la Strehaia își așteaptă sentința. Soția lui Leo ar putea intra la închisoare pentru o sumă incredibilă

Monden

Anca de la Strehaia își așteaptă sentința. Soția lui Leo ar putea intra la închisoare pentru o sumă incredibilă

Anca de la Strehaia își așteaptă sentința, iar curând va afla dacă va intra la închisoare. Soția lui Leo de la Strehaia este judecată pentru că a încălcat termenii de suspendare a unei pedepse cu închisoarea pe care a primit-o cu trei ani în urmă.

Anca de la Strehaia primește sentința în două săptămâni

Soția lui Leo de la Strehaia așteaptă cu sufletul la gură hotărârea judecătorilor. Peste mai puțin de două săptămâni, Anca va primi sentința definitivă prin care ar putea merge la închisoare. Ea este acuzată că a încălcat termenii de suspendare a unei pedepse cu închisoarea pe care a primit-o în urmă cu trei ani.

Anca de la Strehaia ar putea ajunge după gratii pentru suma incredibilă de 9. 395 lei, care altădată nu ar fi fost o problemă pentru ea și soțul ei, Leo de la Strehaia.

Se pare că familia nu are această sumă cu care ar putea achita datoria Ancăi pentru ca ea să nu ajungă după gratii.

De ce a fost condamnată soția lui Leo de la Strehaia

Soția lui Leo de la Strehaia a fost condamnată în 2017 după ce, anterior, o echipă de la o firmă de distribuție a energiei electrice a intrat în curtea familiei și a constat că locuința era racordată ilegal la rețea.

În urma acestei constatări, proprietarul imobilului care era Anca de la Strehaia s-a ales cu dosar penal. Prejudiciul a fost calculat la 11.000 de lei. Anca a fost condamnată la 7 luni de închisoare cu suspendare și doi ani de supraveghere.

Potrivit WowBiz, înainte să se încheie perioada de supraveghere, Anca de la Strehaia a spus că nu are de unde să plătească și a achitat doar 1.700 de lei din toată suma.

Pe 26 noiembrie 2020 a fost anunțată că trebuie să meargă la închisoare pentru că a încălcat termenii supravegherii. Soția lui Leo de la Strehaia a făcut, însă, apel, iar acesta se va judeca pe 20 ianuarie 2021.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top