Connect with us
La mulți ani Radu Gheorghe! Cine este și ce meserie are fostul ginere al regretatei Stela Popescu

Monden

La mulți ani Radu Gheorghe! Cine este și ce meserie are fostul ginere al regretatei Stela Popescu

La mulți ani, Radu Gheorghe. Pe 16 ianuarie este ziua de naștere a actorului Radu Gheorghe, care a fost ginerele regretatei Stela Popescu. Radu Gheorghe este, la rândul rău, un mare actor român de teatru și film, care are o carieră impresionantă în domeniu. Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, fostul ginere al regretatei Stela Popescu își sărbătorește ziua de naștere.

Actorul Radu Gheorghe își sărbătorește ziua de naștere

Data de 16 ianuarie este una importantă în familia actorului Radu Gheorghe. Acesta își sărbătorește ziua de naștere. Actorul s-a născut la Tulcea, la data de 16 ianuarie 1951. Radu Gheorghe se poate lăuda cu o carieră impresionantă. Este un actor român de teatru și film, ale cărui modalități de exprimare artistică cuprind actoria, pantomima, interpretarea muzicală vocală și instrumentală (vioară, chitară și flaut).

A absolvit IATC în 1975, la clasa profesoarei Sanda Manu, fiind coleg de grupă cu Vlad Rădescu și de generație cu Horațiu Mălăele, Dan Condurache, Maria Ploae.

De-a lungul carierei sale, Radu Gheorghe a interpretat numeroase roluri în teatru, film, teatrul de televiziune și teatrul radiofonic. Este considerat un maestru al improvizației și unul dintre promotorii genului Stand-Up Comedy în România.

Radu Gheorghe – ginerele actriței Stela Popescu

Puțini sunt cei care știu că Radu Gheorghe a fost ginerele actriței Stela Popescu. Dacă ar fi trăit astăzi, posibil marea actriță l-ar fi felicitat în această zi. Radu Gheorghe a fost soțul Doinei Maximilian, fiica înfiată a Stelei Popescu.

Stela Popescu și Radu Gheorghe aveau o relație bună. S-a scris o vreme că, de fapt, ei nu s-au înțeles și că Stela ar fi răcit relația cu fiica ei din momentul în care ea a făcut cuplu cu Radu. Cu toate astea, timpul a trecut și lucrurile s-au așezat în firescul lor.

La mulți ani Radu Gheorghe! Cine este și ce meserie are fostul ginere al regretatei Stela Popescu

După trecerea în neființă a marii actrițe, fostul ei ginere a transmis un mesaj de condoleanțe extrem de emoționant.

„Din păcate, STELA POPESCU ne-a părăsit! Iar noi, rămânem încă aici pe pământ trăgând prezentul, din trecut spre viitor, pe un drum incert, luminat de o stea mai puțin! Să sperăm ca se vor naște altele, care să strălucească cel puțin la fel de puternic, să vedem măcar, cine, câți și pe ce călcăm! Dumnezeu să o odihnească!”, a transmis Radu Gheorghe.

Stela Popescu s-a stins fulgerător la vârsta de 81 de ani. Marea actriță a murit în locuința sa și a fost găsită de către fiica ei care a sunat la 112. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

La mulți ani Radu Gheorghe! Cine este și ce meserie are fostul ginere al regretatei Stela Popescu

Inegalabila actriță s-a stins pe 23 noiembrie 2017. Stela Popescu a fost, fără dar și poate, cea mai iubită actriță a teatrului românesc de revistă și o prezență extraordinară în cinematografia noastră.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top