Connect with us
Andreea Bălan, mesaj tulburător după crimele din Caracal! „Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei”

Monden

Andreea Bălan, mesaj tulburător după crimele din Caracal! „Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei”

Evenimentele tulburătoare petrecute recent în Caracal, două tinere fiind sechestrate, violate și probabil ucise de un mecanic auto în vârstă de 66 de ani au îndureat și, implicit, revoltat întreaga opinie publică. În plus, cele mai reprezentative figuri ale showbiz-ului românesc nu au putut nici ele să rămână indiferente în fața unei asemnea tragedii.

Ce a scris Andreea Bălan după crimele din Caracal

Este și cazul Andreei Bălan, îndrăgita artistă și vedetă de televiziune, ținând să împărtășească tuturor trăirile sale din ultimele zile. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, frumoasa blondină a făcut un exercițiu de imaginație, precizând că nu poate spune cu exactitate ce ar face dacă proprii copii s-ar afla într-o situație similară cu cea a Alexandrei, adolescenta de 15 ani care a reușit să apeleze la numărul de urgență 112, izbindu-se, din păcate, de nepăsarea și incompetența autorităților.

Dacă copilului meu i s-ar vorbi la 112 așa cum a vorbit acel polițist cu Alexandra, nu știu ce aș face… Adică, aș face multe și mai ales i-aș face lui.
Frustrarea și furia unui părinte nu au limite.  Să îi vorbească atât de civilizat și frumos Alexandra și el să o ia la mișto, să o mai și mintă că „ajunge în 2 min echipajul”, e bătaie de joc. Și mai are tupeul în public să spună că nu a făcut așa”
, a scris Andreea Bălan pe contul personal de Facebook.

Andreea Bălan, tulburată de vocea Alexandrei

Totodată, cunoscuta cântăreață a avut puterea să asculte înregistrarea tulburătoare a discuțiilor purtate de Alexandra în timpul apelurilor la 112, mărturisind că nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în momentul în care a auzit vocea tinerei.

Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei și mi-am imaginat ce e în sufletul părinților ei și m-am speriat. Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce trec ei acum. Îmi pare tare…tare rău.  Eu acum ce le învăț pe fetele mele, să sune prima oară la 112 în caz de pericol sau pe noi, părinții?”, a mai transmis Andreea Bălan pe respectiva rețea de socializare.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

4 Comments

4 Comments

  1. anonim

    2019-08-03T02:17:21+03:00 at 2:17

    curva tarfa panarama! e una din aia! care nu gateste! nu spala! si face doar sex dragoste! atat! altceva nu!

  2. anonim

    2019-08-03T02:13:23+03:00 at 2:13

    eu unul nu pot decat sa le felicit! pe aceste vedete! pe andreea balan mai ales ca a luat atitudine! sa mai zica spuna lumea ca andreea balan e o curva! tarfa! panarama! dar ea chiar daca este asa! in sufletul ei! circula si ceva bunatate! vezi de aia nu este bine sa judeci oamenii! si andreea antonescu e tot asa o curva tarfa panarama! da dar in sufletul ei! este si buna la suflet! sincera! astfel de vedete eu le admir! nu multe sunt asa! de exemplu pe bianca dragusanu! pe simona sensual! pe oana zavoranu! pe loredana chivu! pe ana maria mocanu! etc! astea sunt curvele tarfele panaramele tarii! astea sunt micii copii! pe langa ele! alea de le-am mentionat eu! mai inainte!

  3. Sorin

    2019-08-02T20:41:22+03:00 at 20:41

    Mai oameni buni….treziti-vaaaaa!!!!!……Eu sunt profund scîrbit de toti cei care conduc tara, de lupi îmbrăcați în PIEI de oi numiti milițieni, ca polițai nu sunt vrednici de a fi, stau cu fundul la locuri calde sa treaca luna sa isi ia leafa, spun că nu sunt platiti pe cât fac si cand ai nevoie iti rad in nas si iti vorbesc in scârbă…mie unul imi este scârbă de aceste sisteme infecte ale romaniei……,,va recomand sa urmăriți filmul John Doe,, si ve-ți vedea ca durerea unui parinte este fără limite și faptele pe masura, cand ii este omorât copil-ul…..eu unul as fi recurs la acte greu de imaginat….căci legea este doar pe hârtie, si facuta ca sa intrase buzunarele si lefele demnitarilor , celor de la 112, poliției, sanitarilor etc……TREZITI-VA SI LUATI ATITUDINE PARINTI DRAGI…..căci maine , poimâine, copil-ul meu sau al dumneavoastra va fi in locul Alexandrei si atunci va fi prea tarziu…..Eu unul il chinuiam milimetric pana scuipa din el tot….căci cu astfel de oameni nu trebuie sa avem mila….Iertati-ma ca o spun din durerea sufletului meu căci sunt tata de fete….

  4. anonim

    2019-08-02T00:39:01+03:00 at 0:39

    un nou caz asadar in genul celui cu elodia! pe aia nimeni pana astazi nu a mai gasit-o! si iti faci sperante ca astea doua ar mai exista! daca mai exista desigur!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top