Connect with us

Monden

Andreea Mantea, cu ochii în lacrimi pentru fiul ei! Ce a pățit David

Andreea Mantea a avut parte de o mare surpriză, în timpul emisiunii! De ziua lui, David a venit la filmări şi şi-a surprins mama.

Vizibil supărat, micuțul surprins pe toată lumea cu atitudinea lui. Prezentatoarea a început să plângă şi printre lacrimi le-a mărturisit tuturor de ce este supărat micuţul David.

„David a fost foarte supărat aseară, mi-a spus că e ziua lui, dar nu o să aibă petrecere pentru că el nu are prieteni aici”, a spus David supărat.

„Mititelul ce supărat e. La mulţi ani! Să-ţi trăiască şi să fie sănătos. Mi-am dat seama ce greu îţi este şi ţie şi lui acum privind imaginile din emisiune. Capul sus şi fii tare”, „La mulţi ani frumoşi şi sănătoşi, David” sau „La mulţi ani”, sunt doar câteva din reacţiile telespectatorilor.

Andreea Mantea s-a mutat în Turcia pentru o perioadă, ea lucrând la emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Ea l-a luat aici și pe David, băiatul pe care îl are cu Cristi Mitrea.

Cei doi nu se mai pot vedea pentru șase luni, cât durează filmările la show-ul matrimonial.

Cu toate astea, cei doi reușesc să vorbească zilnic cu ajutorul aplicațiilor de apelare video.

Recent, Cristi Mitrea a publicat, pe contul personal de socializare, o imagine din timpul apelului video, în momentul în care ambii formează o inimă cu mâinile.

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că este ÎNSĂRCINATĂ: „Eram convinsă…”

Ce relație are Andreea Mantea cu Cristi Mitrea

Andreea Mantea dezvăluise recent că menține o relație bună cu Cristi, de dragul fiului lor. Multă lume a speculat că cei doi s-ar fi împăcat, dar acest lucru nu s-a confirmat.

“Eu sunt într-o astfel de situație în acest moment. Eu am ales să mă despart de tatăl copilului meu, eu am zis că nu mai vreau, că nu îmi trebuie, că nu are ce să caute, dar până la urmă tot eu am realizat că acest copil trebuie să crească cu ambii părinți.

În acest moment, avem o relație absolut normală, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului și am ajuns să ne înțelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie să ajungi la un numitor comun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top