Connect with us
Aurel Pădureanu a fost dat afară din casă! Acesta este plin de datorii după moartea lui Catanga

Monden

Aurel Pădureanu a fost dat afară din casă! Acesta este plin de datorii după moartea lui Catanga

Aurel Pădureanu, soțul Cornelei Catanga, a rămas pe drumuri după moartea soției sale. Acesta a fost nevoit să plece din casa din Bragadadiru, iar conform Cancan acesta nu are niciun venit. A declarat pentru sursa citată că au muncit la nengru și nu a avut carte de muncă niciodată, prin urmare nu are pensie.

Speră totuși să obțină o pensie de urmaș, are 45 de zile conform legii să ceară la Casa de Pensii un ajutor. Suma pe care ar urma să o primească este de 800 de lei timp de 2 ani, de la moartea soției.

Conform Cancan, Aurel Pădureanu și fiul său Alexandru s-au mutat în Rahova într-un apartament modest și speră să revină cânntările pentru a avea și el bani în buzunar.

Aurel Pădureanu la sapă de lemn

„Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru, în anii comunismului, așa erau vremurile, nu am avut carte de muncă, așa că nu beneficiez de pensie. E îngrozitor ce s-a întâmplat cu artiștii! Sper să dea drumul la evenimente, să pot cânta, să pot câștiga și eu un ban!

Avem datorii mari, la chiria pentru apartamentul în care locuiam cu toții. În pandemie, când niciunul dintre noi, eu, soția și fiul nostru pianist, Alex, nu am mai avut concerte, am rămas în urmă cu plățile. Mai ne peticeam din drepturile de autor ale Corneliei și din pensia ei de invaliditate, de 2.000 de lei. Acum, însă, trebuie să ieșim din această situație financiară grea”, a declarat Aurel Pădureanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top