Connect with us
Brigitte Sfăt își strigă disperarea! Ce a pățit soția lui Ilie Năstase: „Am acasă o mamă bolnavă de inimă, cât să mai suport?”

Monden

Brigitte Sfăt își strigă disperarea! Ce a pățit soția lui Ilie Năstase: „Am acasă o mamă bolnavă de inimă, cât să mai suport?”

Brigitte Sfăt trece prin clipe cumplite de când a aflat că soțul său are o amantă. Soția lui Ilie Năstase și-a strigat disperarea în public.

Aceasta a scris pe o rețea de socializare prin ce trece de când s-a certat în public cu Ilie zilele trecute. În ultima vreme s-au tot certat și s-au împăcat, iar acum simte că a ajuns la limită.

„M-am hotărât să vă mărturisesc experienţa dezastruoasă cu care mă confrunt de câteva zile, pentru că ştiu că în aceeaşi situaţie se află multe soţii înşelate.

Nu a fost de ajuns faptul că trauma sufletească la care am fost supusă m-a făcut să mă exteriorizez nedemn de mine, copiii mei au citit și văzut la televizor o mamă disperată. Deși am încercat să le păstrez întotdeauna o imagine a mea de femeie demnă.

Brigitte se teme din cauza stării de sănătate a mamei sale

Dar astăzi văd că acesta fătucă, cu o vârstă de trei ori mai mică decât a soțului meu, folosește strategii interlope de a se propulsa în media și de a știrbi prin acuze false imaginea. Am acasă o mamă bolnavă de inimă , care văzând știrile cu supozițiile vehiculate și-a înrăit starea sa de sănătate.

Până unde și cât să mai suport?????? Chiar trăim într o lume atât de viciată, unde cele ce preacurvesc pot în halul asta să încerce să facă pe victimele???

E chiar perioada în care fariseii l-au răstignit pe REGELE nostru Iisus nevinovat. Astăzi, simt o mică parte din crucea lui!” , a scris Brigitte Sfăt.

Zilele trecute, Brigitte și Ilie Năstase au fost protagoniștii unui scandal de proporții în plină stradă, după ce soția fostului tenisman a aflat că acesta s-ar afla într-un restaurant cu amanta.

CITEȘTE ȘI: Brigitte Sfăt și Ilie Năstase, SCANDAL în plină stradă! Ce au făcut cei doi
Brigitte Năstase, decizie finală: ,,Am hotărât în legătură cu căsnicia mea…”
Ilie Năstase, prima reacție după ce Brigitte a anunțat despărțirea: “Eu nu-mi aduc aminte…

2 Comments

2 Comments

 1. HAS MIHAELA-ADRIANA

  2018-04-05T12:17:28+03:00 at 12:17

  ,,1 Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele.
  2 Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie,
  3 fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine,
  4 vânzători, obraznici, îngâmfaţi, iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu,
  5 având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea. Depărtează-te de oamenii aceştia.
  6 Sunt printre ei unii care se vâră prin case şi momesc pe femeile uşuratice, îngreuiate de păcate şi frământate de felurite pofte,
  7 care învaţă întotdeauna şi nu pot ajunge niciodată la deplina cunoştinţă a adevărului.
  8 După cum Iane şi Iambre s-au împotrivit lui Moise, tot aşa şi oamenii aceştia se împotrivesc adevărului, ca unii care sunt stricaţi la minte şi osândiţi în ceea ce priveşte credinţa.
  9 Dar nu vor mai înainta; căci nebunia lor va fi arătată tuturor, cum a fost arătată şi a celor doi oameni.
  10 Tu însă ai urmărit de aproape învăţătura mea, purtarea mea, hotărârea mea, credinţa mea, îndelunga mea răbdare, dragostea mea, răbdarea mea,
  11 prigonirile şi suferinţele care au venit peste mine în Antiohia, în Iconia şi în Listra. Ştii ce prigoniri am răbdat, şi totuşi Domnul m-a izbăvit din toate.
  12 De altfel, toţi cei ce voiesc să trăiască cu evlavie în Hristos Isus vor fi prigoniţi.
  13 Dar oamenii răi şi înşelători vor merge din rău în mai rău, vor amăgi pe alţii şi se vor amăgi şi pe ei înşişi.
  14 Tu să rămâi în lucrurile pe care le-ai învăţat şi de care eşti deplin încredinţat, căci ştii de la cine le-ai învăţat:
  15 din pruncie cunoşti Sfintele Scripturi, care pot să-ţi dea înţelepciunea care duce la mântuire prin credinţa în Hristos Isus.
  16 Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire,
  17 pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.” A doua epistola a lui Pavel catre Timotei, cap. 3, Noul Testament

 2. ALEXANDRA

  2018-04-05T12:06:40+03:00 at 12:06

  NU ÎNȚELEG DE CE SE PLÂNGE. PRIMEȘTE EXACT CE-A FĂCUT ȘI EA. NU S-A GÂNDIT LA MOMENTUL RESPECTIV CĂ ROATA SE POATE ÎNTOARCE ? ȘI AM MARI ÎNDOIELI DESPRE DRAGOSTEA PE CARE ZICE CĂ I-A PURTAT-O LUI NĂSTASE. CÂND IUBEȘTI PE CINEVA ȘI VEZI CĂ LUCRURILE NU MAI MERG BINE, ÎL LAȘI SAU O LAȘI SĂ PLECE. EU CRED CĂ ÎI PLACE SĂ SE DEA ÎN STAMBĂ ȘI SĂ FIE ÎN CENTRUL ATENȚIEI.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top