Connect with us
Ce spune Cătălin Botezatu despre căsătorie: "Nu îți mai permiți să...

Monden

Ce spune Cătălin Botezatu despre căsătorie: „Nu îți mai permiți să…

Cătălin Botezatu a avut o viață personală tumultoasă. El este în lumina reflectoarelor încă din perioada comunistă și de-a lungul timpului, a avut relații cu mai multe femei celebre.

În ultima vreme, prin presa mondenă s-a speculat că acesta ar avea o iubită secretă și ar dori să se căsătorească cu ea.

Botezatu a vorbit despre acest subiect și a dezvăluit și care este părerea lui despre căsătorie.

„Toată lumea vede partea strălucitoare a vieții mele, dar mulți habar nu au câte sacrificii a fost nevoit să facă designerul Cătălin Botezatu. Nu mai ai viață personală, nu-ți mai permiți să o ai și nu ai timp.

Toți te întreabă când te însori, când faci copii…Eu v-am zis deja: am copii și aici s-a terminat subiectul. Eu nu vreau să mă căsătoresc, nu cred în această instituție, am numai exemple negative în jurul meu și chiar nu îmi doresc să am și eu un mariaj ratat.

Eu nu cred în acte, cred în dragostea sinceră, în dragostea adevărată…

Sunt sigur însă că pe mine cine m-ar iubi, m-ar iubi și pentru că sunt Botezatu și pentru piedestalul pe care sunt cocoțat. Mi-aș dori totuși să vadă și dincolo de asta, în spatele micului ecran și să-l descopere pe omul Cătălin”, a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

„Sunt iubiri care încă sunt în sertăraşele inimii mele. pentru că sunt femei care au rămas acolo undeva, care şi-au pus amprenta şi niciodată nu voi putea spune că le voi uita sau că voi înceta să le iubesc: Dana Opsitaru, iubirea vieţii mele, cu care am stat şapte ani, apoi Tania Budi, Vanda Vlasov.

Bine, nu sunt adeptul palmaresului, al carneţelului  în care să spun toate femeile, mai ales celebre, că ar fi urât, mai ales că sunt măritate şi erau măritate şi atunci”, spunea Botezatu, într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă.

Citește și: Tristan Tate, primele declarații despre despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Ea era în Mamaia, iar eu…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top