Connect with us
Ce verdict i-au dat medicii Gabrielei Cristea după ce a rămas însărcinată

Monden

Ce verdict i-au dat medicii Gabrielei Cristea după ce a rămas însărcinată

Gabriela Cristea va deveni din nou mamă, anul viitor și este foarte fericită de când a aflat această veste!

Deși momentan se simte bine, vedeta trebuie să fie atentă în ultimul trimestru de sarcină. Medicii i-au spus deja că va trebui să nască înainte de termen, pentru a evita eventualele complicații.

„Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni.

Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu.

Eu am născut prin cazariană și prima oară și trebuie să am distanţă de doi ani între cele două operații… Eu nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme”, a explicat Gabriela Cristea pentru VIVA!

Gabriela Cristea însărcinată: Ce sex va avea copilul

În vârstă de 44 de ani, Gabriela Cristea este însărcinată cu fetiță, potrivit spynews.ro. Astfel, anul viitor, fiica lor, Victoria, va deveni surioara mai mare.

Vestea că vor avea încă un copil a fost făcută publică, la doar o săptămână după ce tatăl lui Tavi Clonda a murit.

În timpul unei declarații pe care a făcut-o recent, îndrăgita prezentatoare a dezvăluit că nu se aștepta să rămână gravidă pentru a doua oară.

“Eu nu mă așteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simțeam a fi însărcinată. Țineam cură de slăbire, îmi doream așa, să facem lucruri pentru noi.

Și m-am trezit că sunt într-o întârziere, ca să zic așa, nu îmi suna nimeni la ușă. Nu a venit o zi, 2, 3.. .și tot așa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor.

Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată, mi-am făcut testul așa… dar, nu am terminat bine de făcut testul, și am văzut două liniuțe, era să leșin.

M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea și el și i-am zis: «Na de aici!»”, a declarat soția lui Tavi Clonda.

Citește și: Câți bani a primit Gabriela Cristea de la stat după ce a născut

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top