Connect with us
Primul mesaj al Gabrielei Cristea, după despărțirea Biancăi Drăgușanu!

Monden

Primul mesaj al Gabrielei Cristea, după despărțirea Biancăi Drăgușanu!

Mulți răutăcioși ar vrea să audă ce are de spus Gabriela Cristea despre despărțirea Biancăi Drăgușanu de Victor Slav, însă aceasta se pare că nu are nimic de comentat în privința celei care a înlocuit-o la emisiuniea pe care obișnuia să o prezinte.

Viața Gabrielei Cristea merge înainte și este în mare sărbătoare! Micuța sa a împlinit 9 luni, iar fericita mămică nu s-a putut abține și i-a dedicat un mesaj de pe contul personal de pe o rețea de socilizare.

”Frumoasa lui mami si a lui tati a facut azi 9 luni. De 2 saptamani ma tot intreb unde a disparut bebelusul cuminte care dormea, manca si crestea… Victoria s-a facut bebelus mare si ne surprinde frumos in fiecare zi cu spiritul ei.

La multi ani, Bella Victoria Margot! Mami si tati te iubesc tare, tare! #victorienii”, scrie Gabriela Cristea.

În poza postată pe internet se poate vedea clar cât de fericiți sunt cei doi alături de fetița lor.

Nici nașa nu s-a lăsat mai prejos! Cristina Șișcanu, căci despre ea este vorba, a ținut să îi ureze micuței ”la mulți ani”, printr-un comentariu lăsat la fotografia cu cei trei. ”La mulți ani , Bella Victoria Margot ! Sa cresti mare și sănătoasă !”, scrie soția lui Mădălin Ionescu.

În toamnă vor face şi cununia religioasă

Gabriela Cristea şi tavi Clonda s-au întâlnit pe platourile de filmare ale emisiunii “Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. În 2011, Tavi Clonda venise să dea o probă pentru a cânta împreună cu trupa sa, în cadrul emisiunii.

Nu a fost dragoste la prima vedere, însă cei doi au reuşit să se cunoască pe parcurs şi să se îndrăgostească. Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt deja căsătoriți civil, însă mereu și-au dorit să ajungă şi la altar.

Citește și: Gabriela Cristea, despre momentul în care a pierdut sarcina: „Eu eram la emisiune…”

Acest lucru se va întâmpla în toamnă, într-un cadru restrâns, cu vreo 30 de invitaţi. “Vrem să facem această căsătorie religioasă doar pentru noi. Să facem niște poze frumoase, să stăm cu fiica noastră.

O să fim vreo 20-30 de persoane. O să am o rochie de mireasă spectaculoasă, cu voal, iar seara o să îmbrac o rochie elegantă. Vreau să fie departe de ochii presei. O să fie în toamnă, dar încă nu știm data. Cred că o să fie în octombrie”, a povestit Gabriela Cristea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top