Connect with us

Monden

Pippa Middleton, cumnata prințului William, a devenit mamă pentru prima dată

Kate Middleton și prințul William sunt în culmea fericirii. Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a devenit mamă pentru prima dată marți.

Tânăra a devenit cunoscută la nunta prințului William, atunci când a făcut furori din postura de domnișoară de onoare a lui Kate Middleton. Rochia acesteia a atras atunci atenția întregii lumi.

Prinţul William și soția sa au felicitat cuplul pentru primul lor bebeluș. În vârstă de 35 de ani, Pippa Middleton a născut pe 16 octombrie, la ora 15:00, ora Londrei, un băiețel. Nepoțelul lui Kate Middleton a primit nota 10 în sala de nașteri și a avut o greutate de 3,884 kilograme, relatează jurnaliștii de la Daily Mail.

Citește și: Soția prințului Harry este însărcinată pentru prima oară! Ce se va întâmpla cu bebelușul imediat după naștere, anunțul care pune pe jar Familia Regală

„Ducele şi ducesa de Cambridge sunt entuziasmaţi pentru Pippa şi James”, a transmis palatul Kensington într-un comunicat.

Pippa Middleton, în vârstă de 35 de ani, a născut la acelaşi spital unde ducesa de Cambridge i-a născut pe prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis. Numele nou-născutului nu a fost încă anunţat.

Pippa a anunţat în luna iunie că este însărcinată, după ce depăşise primul trimestru. Aceasta este căsătorită cu James Matthews, iar zilele trecute a participat la nunta prințesei Eugenie împreună cu ceilalți membri ai familiei regale. De altfel, aceasta are o relație specială cu sora sa mai mare, Kate, cunoscută după căsătoria cu fiul prințesei Diana drept Catherine, ducesa de Cambridge.

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți pentru prima dată

Zilele trecute, Familia Regală a Marii Britanii a mai făcut un anunț fericit. Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată, în primăvara anului viitor. Cei doi s-au căsătorit pe data de 19 mai 2018, iar la nunta prințesei Eugenie, aceasta a decis să poarte o ținută care să îi acopere abdomenul.

Palatul Kensington a anunțat că ducesa de Sussex a trecut cu bine peste primul trimestru de sarcină.

foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top