Connect with us
Irena Boclincă de la iUmor - declarații șocante despre căsnicia ei. Cine a șantajat-o pe sosia Vioricăi Dăncilă

Monden

Irena Boclincă de la iUmor – declarații șocante despre căsnicia ei. Cine a șantajat-o pe sosia Vioricăi Dăncilă

Irena Boclincă de la iUmor a făcut declarații neașteptate despre căsnicia eșuată, gelozie și șantaj emoțional. Câștigătoarea iUmor – sezonul 6, cea care o imita pe Viorica Dăncilă a vorbit recent despre viața ei de dincolo de scenă. Irena Boclincă a abordat subiecte extrem de sensibile din viața ei.

Irena Boclincă de la iUmor a divorțat după 2 ani de căsnicie

Puțini știu cine este Irena Boclincă și ce drame ascunde sub chipul mereu vesel. Actrița care a câștigat sezonul 6 de iUmor și a donat premiul unui tânăr aflat în scaunul cu rotile, a vorbit recent despre chestiuni sensibile din viața ei.

Sosia fostului premier al României, Viorica Dăncilă, a declarat în emisiune lui Dorin Galben că a divorțat după doi ani de căsnicie și 4 ani de relație. După separarea de soțul ei a aflat că acestuia îi plăceau și bărbații, iar asta a șocat-o cu adevărat.

„Eu mai mult eram cu munca decât cu casa și cu relația. Am avut o relație de 4 ani dintre care doi de căsnicie. Eu eram și femeie și bărbat în cuplu. Îmi place să fiu femeie în cuplu, iar bărbatul să-și știe rolul lui. El nu era activ în ceea ce privea casa noastră. Am aflat ulterior că e un pic diferit…îi plăceau și bărbații”, a spus Irena Boclincă.

Din nefericire pentru câștigătoarea iUmor, a avut probleme și în următoarea ei relație. Irena Boclincă a fost șantajată emoțional de către partenerul ei de viață. Cei doi au avut o relație de un an și jumătate. Actrița spune că bărbatul era extrem de gelos și nu a mai putut să accepte.

„Foarte greu ne-am despărțit. El nu accepta. Avea multe frustrări din copilărie. Eu am avut un eveniment pe lângă Sighișoara și când m-am întors am avut o revelație. Se adunaseră multe lucruri. Era manipulare emoțională. Îmi spune că dacă îl părăsesc, o să scrie o scrisoare cum că eu sunt vinovată și o să se sinucidă”, a declarat sosia Vioricăi Dăncilă.

Cariera Irenei Boclincă este în plină ascensiune. Actrița a filmat o ediție specială de Paști pentru iUmor, și a început un proiect pe Antena Stars unde va juca un rol interesant. Actrița le promite fanilor că va fi văzută mai des la televizor.

„Am filmat o ediție specială de Paști pentru iUmor, unde am fost invitată. Încep un nou proiect pe Antena Stars, unde oamenii o să mă vadă în fiecare duminică. E o emisiune de divertisment, cu artiști, unde eu o să am un personaj – doamna Tița. O să ne vedem mai des pe sticlă, decât în realitate”, a mai spus câștigătoarea iUmor.

Irena Boclincă de la iUmor – declarații șocante despre căsnicia ei! Cine a șantajat-o pe sosia Vioricăi Dăncilă

Irena Boclincă și-a pierdut vederea la un ochi

Puțini sunt cei care știu că actrița Irena Boclincă nu vede deloc cu un ochi. Este o problemă pe care o are din naștere. I-a fost afectată vederea la naștere, la operația de cezariană. Actrița spune că are o proteză oculară și s-a obișnuit cu asta. Ea este de părere că sunt oameni cu probleme mai mari și că nu e cazul să se plângă.

„Mi-a fost afectat nervul la ochiul stâng când m-am născut prin cezariană. Am o proteză oculară și văd doar cu un ochi. Sunt ok pentru că fac ce îmi place. Sunt oameni loviți de soartă – fără mâini, fără picioare. Am depășit demult momentul ăsta, nu mă mai complexez”, a mai spus Irena Boclincă.

Tot în cadrul acestui interviu, Irena Boclincă a declarat că, înainte de a fi actriță, a urmat cursurile Colegiului de Medicină din Bălți. Ea spune că Medicina a pregătit-o pentru actorie, pentru că plecând acolo a învățat să se descurce singură. Nu a mai activat în domeniu din 2004, când a dat la actorie.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top