Connect with us
Lora și logodnicul ei au probleme în cuplu: „Trebuie să spunem stop”

Monden

Lora și logodnicul ei au probleme în cuplu: „Trebuie să spunem stop”

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani. Cei doi s-au logodit în urmă cu un an, iar sentimentele sunt din ce în ce mai puternice pentru ei.

Aflați la un eveniment monden, aceștia au vorbit despre relația lor.

„E ok, e normală, ştiţi voi viaţa întotdeauna îţi rezervă numai bucurii dacă eşti cuminte, dacă mănânci tot din farfurie”, a spus Ionuţ Ghenu, mândru că are o femeie frumoasă lângă el.

La rândul său, Lora este este extrem de fericită pentru că este iubită de Ionuț. Acesta o sprijină în tot ce face, petrec extrem de mult timp împreună, însă artista recunoaște că stresul este o parte importantă în viața lor.

„Mă răsfaţă. Mă face să râd, ceea ce e foarte important, mă scarpină în cap ceea ce îmi place mie cel mai mult, mă scarpină pe spate. (…) Avem parte de foarte mult stres în viaţa noastră, dar trebuie să punem stop şi să ne bucurăm de un eveniment, de o petrecere”, a spus Lora.

 

Te-ar putea interesa și: Lora ajunge din nou în fața altarului. Artista a fost cerută în căsătorie

Lora se pregătește să facă pasul cel mare. Artista va ajunge din nou în fața altarului, după ce iubitul ei, Ionuț Ghenu, a cerut-o în căsătorie. Artista se iubește de aproximativ doi ani cu impresarul ei.

„A fost în genunchi, normal. Celălalt inel trebuie strâmtat. O să vorbim mai târziu despre asta. Mă aşteptam să mă ceară!”, a declarat Lora. la Antena Stars.

Ionuț Ghenu, impresarul Lorei, a fost iubitul Doiniței Oancea. Pe vremea când Lora era căsătorită cu Dan Badea, cei doi erau prieteni foarte buni cu cuplul format din Doinița Oancea și Ionuț Ghenu. Însă, după ce cântăreața a divorțat, ea s-a cuplat cu Ionuț Ghenu.

Citește și: Lora, agresată și umilită de fostul soț. Artista a rupt tăcerea la 3 ani de la divorț

Doinița Oancea a suferit în respectiva perioada, potrivit presei mondene, însă ultimele sale declarații au demonstrat că a depășit momentul.

„Eu ma amuz putin pentru ca situatia pentru mine este deja amuzanta. Nu mai e cum era. Am invatat ca o dragoste mare trece cu o dragoste si mai mare. Ar trebui sa am incredere in instinctele mele. Prietena mea de atunci care ii spunea fostului meu prieten frate ieseau mereu impreuna. Ei erau foarte buni prieteni, la modul frati. Am inchiriat un apartament si am stat o luna impreuna la mare.

Noi nu ne-am certat niciodata la modul foarte serios pana cand au inceput sa apara niste chestii care pe mine ma deranjau. Mi se pareau deplasate, niste gesturi care nu mi se pare normale si decente. De exemplu daca Madalin, prietena sotiei tale ar veni la un moment dat si te-ar ciupi de fund tu, cum ai vedea chestia asta? Imi spunea ca mi se pare, ca sunt nebuna. Am inceput sa cred si eu ca sunt paranoia”, a adaugat bruneta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top