Mara Bănică a fost cerută în căsătorie! Inelul este superb

23.06.2020
Mara Bănică a fost cerută în căsătorie! Inelul este superb

Mara Bănică a fost cerută în căsătorie și imediat vedeta și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare. Ea a postat o fotografie cu inelul superb pe care l-a primit, alături de un mesaj simplu care spune totul despre ceea ce a simțit în acel moment. Fanii au au ezitat să o felicite și să îi ureze deja casă de piatră. Mara nu și-a arătat până acum iubitul și a menționat în mai multe rânduri că nici el nu își dorește să apară la tv.

Mara Bănică a fost cerută în căsătorie! Inelul este superb

Mara are un iubit de mai bine de doi ani de zile și relația lor este una frumoasă și liniștită. Deși vedeta își ține viața amoroasă departe de ochii lumii, ea a decis să împărtășească cu fanii ei frumoasa veste că a primit inelul mult așteptat. Ce-i drept bijuteria este deosebit de elegantă și probabil a costat o mică avere. Este vorba despre un inel cu o piatră albastră, înconjurat de mai multe pietre mici, albe. Inelul poartă numele „Lady Diana” și a fost realizat cu safire și diamante.

„Speechless (fără cuvinte)”, a scris jurnalista alături de fotografia postată târziu în noapte. Asta spune totul despre ce a simțit Mara Bănică în momentul în care a primit frumosul inel. Fanii i-au oferit mutle comentarii frumoase prin care au felicitat-o și i-au urat numai gânduri bune.

Inelul primit de Mara Banica. sursa foto: intagram
Inelul primit de Mara Banica. sursa foto: intagram

Într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă la Antena Stars, Mara a declarat că are o relație fericită cu un bărbat, de mai bine de doi ani. Ea a mai precizat însă că nu își dorește să se expună și este suficient pentru fanii ei să știe că bărbatul care îi este alături este cel potrivit pentru ea.

„Nu vreau să îl arăt deloc. Şi nu îşi doreşte nici el. Suntem de un an şi ceva împreună. E o relaţie frumoasă, este un om cu care mă potrivesc şi cu care mă înţeleg foarte bine”, spunea Mara Bănică.