Connect with us

Monden

Maurice Munteanu desființează stilul Mirelei Boureanu Vaida

Maurice Munteanu a criticat una dintre ținutele pe care prezentatoarea de televiziune Mirela Boureanu Vaida a purtat-o într-una dintre emisiuni.

Juratul de la „Bravo, ai stil – All Stars” a comentat ținuta vedetei pe site-ul unde scrie despre hainele vedetelor și stilurile pe care le abordează, verdict.ro.

„Pantalonii sunt prea scurti, iar betelia aceasta, inspirata de pantalonii sport, nu sustine restul styling-ului.

Un pantalon clasic, intr-o nuanta similara, cu lungimea potrivita, ar arata foarte bine alaturi de o camasa din matase si niste accesorii mai actuale, cum ar fi niste clipsuri aurii, de inspiratie 80’s”, a scris Maurice Munteanu.

CITESTE SI: Doliu în lumea fotbalului românesc. A murit Nicolae Tilihoi, o legendă a echipei U Craiova

Mirela Boureanu Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete feminine din România. Mirela a prezentat în trecut show-ul „Mireasă pentru fiul meu”, iar acum prezintă „Totul pentru dragoste”, ambele emisiuni matrimoniale fiind difuzate de Antena 1.

Maurice Munteanu este fashion editor la verdict.ro și o figură marcantă a revistei Elle România. În prezent, este unul dintre cei mai apreciați jurați din emisiunea „Bravo, ai stil”.

Maurice împarte masa juraților cu Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, iar în galele de sâmbătă la masă li se alătură și controversata Iulia Albu.

Te-ar putea interesa și: Mesajul emoționant postat acum o lună de Mirela Boureanu Vaida

„Mi-a fost greu să mă hotărasc să scriu despre asta, dar trebui. Nu mai pot să ţin doar pentru mine, mai ales ca sunt şi copiii la mijloc… Soţul meu e plecat des din Bucureşti. Oricum va afla. Măcar să afle azi!(…)

M-am luptat din răsputeri să nu cedez ispitei. Dar sunt femeie. Măcar eu am puterea să recunosc şi să vorbesc deschis despre asta. Ca să ştie şi altele şi să nu păţească la fel! (…) Mă curtează de multă vreme… A ştiut cum să mă ia.

N-a venit cu texte de 2 lei care prind, poate, la puştoaice. S-a strecurat tiptil, ştiind că am şi 2 copii pentru care aş face orice.

Mi-a prins punctul sensibil şi m-a lovit. Mi-a ademenit, mai întâi, copiii. S-a jucat cu ei o perioadă, i-a drăgălit, i-a dus la mall, la locurile de joacă pentru copii, la piscină..

I-a scos afară cu sania! Am fost fericită, o perioadă! Mi-am văzut copiii antrenaţi în tot felul de activităţi şi m-am bucurat să văd cât de bine se împacă.(…)

Dacă aş spune STOP acum, oricum s-ar întâmpla altă dată! Nu pot scăpa de ceea ce mi-e dat. Trebuie să-mi accept soarta!

Până într-o zi când a început să se poarte ciudat! Nimic nu-i mai plăcea! Am observat ca ne trata cu un fel de RĂCEALA! Da! Anul asta, răceala is my Valentine!”, a scris Mirela Boureanu Vaida.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top